Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy terhes vagyok, bár még vissza van 1 hét a menstruációmig de minden jel arra utal hogy az vagyok! Ki tudná nekem megmondani hogy már most megtudja-e állapítani a nőgyógyász hogy ha elmegyek hozzá?

Figyelt kérdés
Vagy mindenképpen meg kell várnom a menstruációmat és csak akkor fogad?
2012. szept. 28. 12:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szóval az érdekelne hogy mennyi idő után tudja az orvos megállapítani a terhességet,2 hét után is meglehet már?Pld a vizelet vizsgálattal,vagy vérvétellel?
2012. szept. 28. 12:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Mert teljesen biztos vagyok benne hogy az vagyok mert ugyanis a hányinger,a mellbimbók érzékenysége,és a rosszullétek mind arra utalnak....
2012. szept. 28. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem (de javítsatok ki ha tévedek) 2 hét után még nem jelentkeznek a terhesség tünetei. Egyébként mivel a tesztek is általában 2 hét után mutatnak eredményt, az orvos is meg fogja tudni állapítani.
2012. szept. 28. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
A mellbimbó érzékenység utalhat menstruációra is! a hányinger pedig még nem jelentkezne, szerintem... nálam is jóval később jött, amikor már biztos volt, hogy terhes vagyok.
2012. szept. 28. 12:59
 15/20 A kérdező kommentje:
2 és fél hét után még nem lehet hányingerem?Akkor ez mitől lehet hogy ha nem attól?Ez az enyhe hányinger tegnap kezdődött,a mellbimbó érzékenységem pedig pár napja,néha enyhe rosszullét is elkap olyan gyengeség jön rám!
2012. szept. 28. 13:07
 16/20 anonim válasza:
Van olyan aki a 4. hónapban veszi észre,hogy terhes,mert addig semmi jele nem volt. Szerintem ez változó,hogy kinek mikor hogy jelentkezik. Mindenképpen csinálj egy tesztet még ma, ha ugy látod vegyél még a héten megint 1 másikat, és majd meglátod,hogy mit mutat.Kiváncsi vagyok:) Amúgy szeretnél már gyereket??hány éves vagy???
2012. szept. 28. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak pszichések a tüneteid.
2012. szept. 28. 16:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Lehetnek úgy is pszichések a tüneteim hogy ha rettegek tőle hogy az vagyok??
2012. szept. 28. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2013. jan. 25. 08:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényleg mi lett veled?
2013. jan. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!