Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a mai férfiak nem túl kezdeményezőek, félénkek?
Több oka is lehet ennek a jelenségnek, DE! mivel ez nem csak egy-két hanem nagyobb számú esetekben fordul elő ezért valami nagyobb dolognak kellett történnie az az időszak, mikor még nem volt ilyen probléma és a mostani időszak között: (tippjeim)
1. (szerintem a legvalószínűbb) {A Gép}
Ha csak a kitételeket nézem meg hogy mi az ami régen egyáltalán nem volt ma van és globális hatású akkor szerintem már ebből is rá lehet jönni hogy a számítógép az. Elvégre ha megnézzünk a tevékenységet hogy mit is csinál az illető aki sz.gépezik (csak ül és csöndben bámul egy téglalapot meg közeben gombokat ütöget az ujjaival) akkor megérthetjük azt hogy így valószínűleg visszafejlődik a beszédkészsége és egyáltalán nem fejlődik a csajozókészsége (:S) ill. a bátorsága. pl.: valaki mérje le hogy egy napon mennyit gépezik(/mobil/laptop/tab/stb.) és egy másik napom pedig azt az időt töltse el azzal hogy csöndben ülve nézi a fekete képernyőt és....
2. {Félénk visszahúzódó szégyellős furcsa magatartás}
Manapság egyre többször veszem észre (haverokon is) hogy nem mernek semmit sem csinálni :O pl.:te fizess a boltba (mert aki kérte az nem meri), nem mernek bejönni a Balatonba, nem köszönnek, nem buták
(a 2. lehetőségemhez hozzátenném hogy valószínűleg csak az én környezetemre és korosztályomra jellemző)
F/17
UI: kedves kéredző, kérlek kiírnád a korodat? (ha nem, akkor megkérdezhetem, hogy miért?)
És arra nem gondoltál kérdező ,hogy nem mindenki akar ismerkedni? Attól még, hogy te "egyértelmű" jeleket adsz valakinek, miből gondolod, hogy érdekled? Lehet csak jól nézel ki, vagy megtetszett neki a külsőd, de ennél többet nem akar tőled.
A másik dolog, meg az lehet, hogy nagyon sok embert sok megaláztatás ért/ér az életében (még ha relatíve fiatal is) és e miatt nem akarja magát még inkább "közszemlére" tenni, inkább megmarad háttérben. Az ismerkedéshez (csajozáshoz) kell egyfajta "középpontba vágyódás", tehát alapvetően extrovertált, társasági embernek kell lenni. Na most nem minden ember ilyen. És ez nincs összefüggésben a külsővel.
Saját példámból kiindulva pedig csak annyit tudok mondani, hogy van akinek nem való ez az egész és képtelen arra, hogy ilyen jellegű kapcsolatot építsen. Főleg mivel mindenhol hülyének néztek, állandóan csak gúnyos, lenéző tekintetekben volt részem és sokszor egyenesen undorral az arcukon méregettek a "nők", a te általad "egyértelműnek" nevezett jelekből már nem tudok semmi jóra következtetni. És szerintem sokan másik is így vannak ezzel.
Elmúlt hónapok tapasztalatát elmondanám talán ebből is megértesz valamit társkeresőzés kb 2 hónap míg le nem töröltem magam többször látom megnéz valaki like-ol esetleg ír én vissza írok like-olok akkor meg talán jön 1-2 válasz 30 levélből szerintem se nem bunkón se nem bénán válaszoltam .
Semmi baj töröltem magam gondoltam ismerkedem utcán vagy spontán valahol autóval megyek 4 lány úgy megnéz még utánam is fordul gondoltam miért ne én is visszafordultam autóval 3 lány kb úgy nézett ki mintha a falhoz beszélnék gondoltam pillanatnyi lefagyás a 4. meg igen nem barkóbával leráz aztán közben változtak dolgaim kevés az időm így nem is foglalkozom senkivel persze látok közeledést bőven és minél jobban ne mutatok visszafelé érdeklődést annál jobban nyomulnak ma konkrétan munka közben annyira nézett egy lány a végén már direkt ott állt az autóm mellett hogyha beszállok kb le kell smárolnom na így néha már én sem tudom értem e a nőket vagy sem . 36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!