Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a mai férfiak nem túl kezdeményezőek, félénkek?
Mit látsz a TV.-ben a neten? Mindenütt sikeres ragyogó lányok (celebek) síelnek, strandolnak,sütkéreznek a napon és mosolyognak a kamerába.
Egy átlagos pasi akinek csak egy BKV. bérlete van és egy nem kiugró állása az ha élőben lát egy lányt aki egy kicsit ad magára az bár ábrándozik róla,de csak ábránd marad.
A diszkó meg nem az a meghitt beszélgetések színtere úgy vélem. Pasi szemmel a külső mellett a lány belső világa is érdekelne mondjuk.
Ezért lendül fel a vibrátor piac.
Teljesen megértem a kérdezőt egyébként. Én optimista ember vagyok, de könnyen elképzelhető, hogy ez a dolog, hogy a srácok ennyire nem értenek a nőkhöz csak rosszabb lesz.
Az meg, hogy egy idő után a lány szó szerint lehengerli a srácot és felszedi... Nem épp általános. 10 ből 8 lány olyan, mint a kérdező. Bár elvileg nyugatra jobban kezdeményeznek a csajok. Az is nem tudom kinek jó. Én maradi vagyok ilyen téren. A klasszikus felállásban hiszek.
Fel a fejjel minden esetre. Lesz majd olyan srác, aki érti a jelzéseidet. :)
1, Igen, sok férfi nem kezdeményez szívesen, ennek sok oka lehet.(a félénkség is)
2, Amiről egy nő azt gondolja egyértelmű jel, az a legtöbb férfi szerint nem az.
3, Ismerkedni nem csak úgy lehet, hogy a férfi kezdeményez (főleg manapság), ezt sok nő már felismerte. Ráadásul véleményem szerint ők járnak jobban, mert nagyobb körből válogathatnak, míg az olyanok akik ölbe tett kézzel várják a "csodát" azok kénytelenek beérni azzal a pár emberrel aki kezdeményez náluk.
"3, Ismerkedni nem csak úgy lehet, hogy a férfi kezdeményez (főleg manapság), ezt sok nő már felismerte. Ráadásul véleményem szerint ők járnak jobban, mert nagyobb körből válogathatnak, míg az olyanok akik ölbe tett kézzel várják a "csodát" azok kénytelenek beérni azzal a pár emberrel aki kezdeményez náluk."
Részben igazat adok, viszont részben meg nem. Nem egy nőnek kell egy férfit felszednie, akármekkorát is változott a világ. Szerintem ez nem jó irány. Engem nagyon zavarna, ha nekem kellene valakit felszednem, úgy érezném, hogy csorbult a nőiességem.
"Akármi lehet, de ez nem ok, hogy meg sem próbálja és azt várj hetek óta, hogy én csináljak valamit..."
Honnan beszed, hogy azt várja?
De amúgy borzasztóan mókásnak tartom azt a nôi hozzáállást, amikor a nôk annak a gondolatát is élbôl elvetik, hogy ôk kezdeményezzenek (és ezáltal aktívan kockázatot vállaljanak), viszont elemi módon fel tudnak háborodni azon, ha "azok a gyáva pasik" valami miatt nem mennek oda hozzájuk:)
Semmi bajom azzal a hozzáállással, hogy ha valaki úgy van vele, hogy ô nôként nem hajlandó kezdeményezni - csak akkor utána sírni se kell, hogy miért nem jönnek a kiszemelt fiúk oda hozzátok, mert ez így nagyon felemás hozzáállás.. Akkor tudomásul kell venni, hogy ez ezzel jár, és beérni azzal, aki kegyeskedik odamenni hozzátok.
Megköszönheted a többi nőnek. Én eleinte magabiztos voltam, bátran odamertem menni ismerkedni, aztán mára eljutottam oda, hogy már inkább nem is próbálkozok. Úgy vagyok vele, hogy nem megyek oda, hogy megalázzanak. Csak visszautasítást kaptam tőlük. Igazából nem is a visszautasítással van problémám, hanem annak a módjával. Megalázóan, bunkó módon küldenek el a francba. Én nem bunkó módon próbálkozok náluk, ők még is nagyon durva dolgokat mondanak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!