Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen srácok melegek, vagy csak ennyire
félénkek?
Figyelt kérdés
Van 2-3 olyan haverom, akik olyan fajták, hogy szinte csak lányokkal barátkoznak, sokkal jobban hasonlít hozzájuk a személyiségük, és kb. soha nincsen barátnőjük, és nem is próbálkoznak be senkinél.
Nekem ez azért picit furcsa. Mert akinek van 10-20 tök jó lányhaverja/barátja, annak biztosan nem tetszik az összes közülük, tehát nem hiszem, hogy titokban reménykedésről van szó. Ráadásul nagyon aranyos, kedves, vicces srácokról van szó, igaz, hogy félénkek kicsit, de csak új társaságban.
Az a férfi aki lányokkal barátkozik, az meleg. Vagy legalábbis van hajlama a homoszexualitásra az biztos.
Saját tapasztalatomból élve, az egyik jó barátom, akivel már általánosban is osztálytársak voltunk, és az ottani napközis tanítónő megjegyzést tett az anyjának, hogy neki úgy tűnik, hogy nem a lányok érdekelnék, amin az anyja nagyon felháborodott, hogy hogy mondhat ilyet. Szóval az a srác mindig is nagyon könnyen barátkozott a lányokkal és mindig sok csaj haverja volt. És most 25 évesen derült ki róla és ismerte be, hogy bizony ő a fiúkhoz vonzódik, mindig is ez volt, csak eddig nem értette.
2016. márc. 23. 13:38
2/17 Dreamer88 válasza:
Kedves 1-es, azért ne általánosíts ennyire.
Én is inkább lányokkal barátkozok mert sokkal jobban kijövök velük és nem érdekelnek a tipikus pasis témák (autók, piálás és "trófea szerzés").
Szerintem az ilyen srácok csak félénkek és nem mernek kezdeményezni, pedig tuti bejönnének valamelyik lány haverjuknak ha több önbizalmuk lenne.
2016. márc. 23. 13:50
3/17 anonim válasza:
Szerintem ettől nem meleg egy férfi hogy nőkkel barátkozik.
2016. márc. 23. 13:55
4/17 anonim válasza:
Ha valaki gyerekként rossz tapasztalatokat szerzett a férfiakról (apa, rokonok, osztálytársak,... révén), akkor felnőtt korában sokkal nehezebben fog kapcsolatot kialakítani velük.
2016. márc. 23. 14:09
5/17 anonim válasza:
Az is lehet ám, hogy az ismerőseid nem tudnak jól csajozni és barátzónába kerülnek. Igen, tízszer. Tapasztalat :D
2016. márc. 23. 14:16
6/17 anonim válasza:
Ez kb. olyan általánosítás, mint hogy a szőke nők buták, a BMWsek izomagyúak, minden cigány lop stb.. Hadd barátkozzon azzal,akivel kedve van. Az ő élete, ő barátai. Nagy a baj ott, ahol már ilyenekből 'magasröptű' következtetéseket akarnak levonni.
2016. márc. 23. 14:17
7/17 A kérdező kommentje:
Csak amiatt tűnt fel, hogy az ilyen srácoknak sosincs barátnője.
2016. márc. 23. 14:21
8/17 anonim válasza:
valahol ez a nagy baj a mai világgal:"Hűha, neki nincs barátja/barátnője, biztos meleg." nem,ez nem így van. Elképzelhető,hogy egyelőre nem talált számára megfelelőt, vár, de igazából ehhez sincsen senkinek semmi köze. Magánélet,és magánügy,amit manapság sokan sajnos nem képesek figyelembe venni és elfogadni.
2016. márc. 23. 14:34
9/17 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a szinglikkel, én is az vagyok már egy ideje. De olyat én nem igen látok, hogy pl. egy srác bulikban soha nem megy oda senkihez, de még csak ki se szúr senkit, vagy iskolában sem ismerkedik soha.
2016. márc. 23. 14:41
10/17 anonim válasza:
Pedig simán vannak ilyenek. Lehet régebben történtek olyan dolgok (sok elutasítás, régi kinézet miatti csúfolás, stb.), hogy nem közelednek ma senkihez, mert megszokták az egyedüllétet, és nem is mernek a régi dolgok miatt kezdeményezni. Amúgy most lehet röhögni, meg lenézni ezeket az embereket, de az, aki mindig is szép volt, jól nézett ki, nem tudja elképzelni, hogy mekkora befolyással lehetnek a serdülőkori cikizések, csúfolások az emberre, és önbecsülésére. Ezt persze le lehet győzni, de nem egyik napról a másikra, hanem évek kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!