Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az ilyen srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen srácok melegek, vagy csak ennyire félénkek?

Figyelt kérdés

Van 2-3 olyan haverom, akik olyan fajták, hogy szinte csak lányokkal barátkoznak, sokkal jobban hasonlít hozzájuk a személyiségük, és kb. soha nincsen barátnőjük, és nem is próbálkoznak be senkinél.

Nekem ez azért picit furcsa. Mert akinek van 10-20 tök jó lányhaverja/barátja, annak biztosan nem tetszik az összes közülük, tehát nem hiszem, hogy titokban reménykedésről van szó. Ráadásul nagyon aranyos, kedves, vicces srácokról van szó, igaz, hogy félénkek kicsit, de csak új társaságban.

2016. márc. 23. 13:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem röhögök rajtuk, és nem tartom gáznak sem, egyszerűen csak mást látok a környezetemben, és nem ezt szoktam meg, ennyi.
2016. márc. 23. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem röhögsz rajtuk, és nem nézed le őket, ja és még nem is ciki, csak b.z.knak tartod őket. Tényleg, sokkal jobb :D
2016. márc. 23. 15:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni. :D Egyszerűen csak furcsa nekem, hogy soha egyszer nem közelednek senkihez, ennyiről van szó. Ettől még nem lesz valaki b..zi, de van ilyen lehetőség is.
2016. márc. 23. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Te nem érted, hogy nem mindenki olyan, mint a többi fiú, (Nem írom azt, hogy férfi, mert akkor jön az, hogy aki férfi az mer kezdeményezni) de ettől még nem meleg :)
2016. márc. 23. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet.

Pl.:

-tényleg meleg, és amúgy is femininebb

-az adott közösségek pasijainak világnézetével nem ért egyet, vagy nem érdeklik klasszikusan pasis témák (foci, boksz, autók, számítógép)

-azért barátkozik csajokkal, hogy hátha becsúszik az egyikük neki, tehát hátsó szándékkal... és várják a sült galambot (10-20 lánybarátnál simán lehet az is, hogy az XY tetszik neki, de az YZ meg annak a barátnője)

2016. márc. 23. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem van fiú barátom, aki sokkal jobban kijön a lányokkal, de nem meleg. Neki már volt dolga lányokkal, de épp most nincs barátnője. Szerintem fölösleges túlgondolni.
2016. márc. 23. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, és ő pl. nem érdeklődik a foci, az autók, a számtech és társai iránt. Saját bevallása szerint az egyetlen dolog, amiről tud a többi fiúval beszélni, az a nők témája, de nem lehet kizárólag erről beszélni egész nap. De ez persze némileg sztereotip dolog: egy férfit sok dolog érdekelhet, de valahogy ő olyan társaságba keveredett, hogy az ő fiú ismerőseit ezek a dolgok érdeklik. És igényesebbnek is tartja magát náluk (szeret öltözködni).
2016. márc. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!