Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a mai férfiak nem túl kezdeményezőek, félénkek?
Szerintem semmi gond nincsen ezzel.Elvégre 2016-ot írunk.
Én sem vagyok túlságosan udvarlós típus és érdekes módon volt már több komoly és alkalmi kapcsolatom is életem során.
Én csak akkor szoktam nyomulni valakire,ha apró dolgokkal jelez,hogy bejövök neki.Szemkontaktus,mosoly,vagy enyhén céloz olyan szavakkal a lány,amiből nekem egyből lejön,hogy nyert ügyem van nála. :)
Mellesleg néha a nő is kezdeményezhet nyugodtan,semmi ciki nincs abban manapság,csak sok lány azt hiszi,hogy ez gáz dolog...
28/F
Én nem ezt vettem észre. It a munkahelyemen is meg buliaba is, ahogy megfigyeltem, akad a nőknek sok udvarlójuk.
Jó, mondjuk én pont ilyen nem egykezdeményező srác vagyok; de csúnya, lökött srácként nem is számítok férfinak a nők szemében:D
"16. Itt nem arról van szó, hogy én nem lennék bátor odamenni, hanem arról, hogy nőként nem szeretnék kezdeményezni. Most ott van pl. a barátnőm, 2 hónapig nézte őt egy nagyon jó pasi, de nem ment oda egyszerűen és a barátnőm már kínjában nem tudott mit csinálni, a kávéautomatából vett kávét és odavitte neki, hogy kérsz te is? Nade milyen már ez?!"
Szerintem talpraesett és céltudatos volt a barátnőd részéről, szerinted meg nem nőies.
És ez eddig rendben is van, különbözőek vagyunk, különbözően állunk dolgokhoz. Ha te úgy gondolod, hogy neked ez nőként nem fér bele, az egy teljesen legitim döntés, a probléma nem itt van.
A probléma ott van, hogy akkor viszont nem kell(ene) panaszkodni.
Egyrészt azért nem, mert nagyon visszás a kényelmes "én nőként aztán nem kezdeményezek" hozzáállásból leszólni a férfiakat, hogy ők meg bezzeg miért nem teszik. Öniróniaként tök találó lenne, de így, hogy komolyan mondod, így picit abszurd + nagyon visszás.
Másrészről meg azért nem, mert az életben mindenre igaz, hogy valamit valamiért. Az egy nagyon kényelmes hozzáállás, hogy te nőként nem vagy hajlandó kezdeményezni (akár azért, mert nem mersz, akár azért, mert ez így neked sokkal kényelmesebb, akár azért, mert nem tartod elég nőiesnek) - csak ennek a kényelemnek ugyanúgy megvan a maga ára, amit akkor el kell tudni fogadni. És ez az ár az, hogy ha valaki nem jön oda hozzád, akkor így jártál. Ráadásul az, hogy miért nem jött oda, már nem rád tartozik.
1. Az egyértelmű nem egyértelmű
2. Ha egy nő gyakran felém bámulna, meg mosolyogna biztos lennék benne, hogy egy mögöttem lévő férfit bámul. Még akkor is ha mögöttem csak fal van
3. Mindegy, hogy én megyek oda, vagy a nő jön hozzám. Egyik esetben sem tudnék mit mondani és a pánikroham kínozna.
Számunkra (férfi) egyértelmű jel:
-Szia, szimpatikus vagy, van időd beszélgetni?
-Szia, nincs kedved találkozni valamikor?
...
(-TECCEL)
Nem egyértelmű:
-Mosolygás (ilyen hülyén nézek ki hogy ez már fél órája vigyorog)
-Köszönés (a mai világban is vannak jól nevelt emberek...)
...
Ha szimpatikus szólítsd meg, ha úgy gondolod adtál neki jelet és nem értette ( !!! HA NEM FOGADTA, ÉS SZÁNDÉKOSAN, AKKOR NE MENJ ODA !!! ) hidd el, ha csak félénk és te odamész hozzá kezdeményezni nőként sokkal jobban fog becsülni/szeretni ezért a lépésedért. Negatívan nem jössz ki ebből a helyzetből, ha nem utasított el "jelekkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!