Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a mai férfiak nem túl kezdeményezőek, félénkek?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy nagyon nehezen lehet ismerkedni, mert félnek a visszautasítástól, még úgyis, hogy egyértelmű jeleket dobsz nekik az éterbe. Viszont nagyon sok olyan férfivel találkozom, aki társaságban nem mer odalépni hozzám, de mástól elkéri az online elérhetőségemet és ott írogat. nem tudom, de ez csak nekem nem szimpatikus? És néha komolyan olyan jóképű férfiak csinálják ezt, akikről nem gondolnám, hogy kezdetben nem mer egy nővel élőben kommunikálni. Vélemények, tapasztalat?

2016. jún. 13. 09:06
1 2 3 4 5
 31/43 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Ami konkrét esetet leírtál kérdező, OTT valszeg tényleg egy kicsit bátortalan lehet a srác...Akár jóképü, akár nem...Önbizalomhiány azért időnként előfordulhat még a jóképü srácokkal is...Ki tudja milyen traumák érték gyerekkorában? (És nem feltétlenül a nők részéröl...) Szóval ha ilyen esetbe botlol, akkor NINCS MIT TENNI...NEKED kell a kezedbe venni a dolgokat, keményen, és határozottan...Más módon nem fogol jutni a sráccal semmire sem, attol tartok...
2016. jún. 13. 18:12
 32/43 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező... én nem vagyok valami nagydumás fickó, kissé alacsony is vagyok, régen kövér is voltam, így még mindig hízékony vagyok. Mikor próbálkoztam is néhánynál, akik tetszettek, sosem jött össze egyik sem, a legutóbbi meg kifejezetten fájdalmasan érintett, mert eléggé kedveltem a lányt. Próbáltam interneten is csajozni, nem kaptam még választ sem sokszor, pedig voltak, akik megnézték az adatlapomat, de semmi. 31 vagyok, közben rájöttem, hogy így tapasztalatlanul mit is tudnék nyújtani, ha esetleg el is jönne valaki randizni? Így belegondolva vajmi kevés az esély bármire bárkivel. Mondjuk ez a veszély amúgy sem fenyeget. Nekem még soha nem adtak jelet nők - mosoly, hosszas pillantások stb. szóval... ráadásul az esetek többségében, akik megtetszenek mindig foglaltak, én meg hogy versenyezzek egy már létező kapcsolattal, mellesleg amúgy sem tartom helyesnek az ilyesmit, hiszen én sem örülnék, ha az én csajomat próbálnák elvenni. Szóval inkább már úgy vagyok vele, hogy megkímélem magam a fölösleges bánattól. Egyébként semmi bajom a nőkkel, nem fogom itt szidni őket, ahogy egyesek szokták :)
2016. jún. 13. 18:28
 33/43 mikeXxX ***** válasza:
88%
És arra nem gondoltál hogy csak edzeni jár az az ember ?Attól mert megnézek egy "kirakatot" nem biztos hogy meg is "kóstolom "ami benne van én is járok edzeni és van hogy meg is nézek valakit de EDZENI JÁROK és nem ismerkedni és általában ugyanabban az időben na de persze erre sem gondoltál nyilván .
2016. jún. 13. 19:32
 34/43 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincsen ezzel.Elvégre 2016-ot írunk.

Én sem vagyok túlságosan udvarlós típus és érdekes módon volt már több komoly és alkalmi kapcsolatom is életem során.

Én csak akkor szoktam nyomulni valakire,ha apró dolgokkal jelez,hogy bejövök neki.Szemkontaktus,mosoly,vagy enyhén céloz olyan szavakkal a lány,amiből nekem egyből lejön,hogy nyert ügyem van nála. :)

Mellesleg néha a nő is kezdeményezhet nyugodtan,semmi ciki nincs abban manapság,csak sok lány azt hiszi,hogy ez gáz dolog...

28/F

2016. jún. 13. 20:23
 35/43 Gábor19... ***** válasza:

Én nem ezt vettem észre. It a munkahelyemen is meg buliaba is, ahogy megfigyeltem, akad a nőknek sok udvarlójuk.

Jó, mondjuk én pont ilyen nem egykezdeményező srác vagyok; de csúnya, lökött srácként nem is számítok férfinak a nők szemében:D

2016. jún. 13. 21:33
 36/43 anonim ***** válasza:

"16. Itt nem arról van szó, hogy én nem lennék bátor odamenni, hanem arról, hogy nőként nem szeretnék kezdeményezni. Most ott van pl. a barátnőm, 2 hónapig nézte őt egy nagyon jó pasi, de nem ment oda egyszerűen és a barátnőm már kínjában nem tudott mit csinálni, a kávéautomatából vett kávét és odavitte neki, hogy kérsz te is? Nade milyen már ez?!"

Szerintem talpraesett és céltudatos volt a barátnőd részéről, szerinted meg nem nőies.

És ez eddig rendben is van, különbözőek vagyunk, különbözően állunk dolgokhoz. Ha te úgy gondolod, hogy neked ez nőként nem fér bele, az egy teljesen legitim döntés, a probléma nem itt van.

A probléma ott van, hogy akkor viszont nem kell(ene) panaszkodni.

Egyrészt azért nem, mert nagyon visszás a kényelmes "én nőként aztán nem kezdeményezek" hozzáállásból leszólni a férfiakat, hogy ők meg bezzeg miért nem teszik. Öniróniaként tök találó lenne, de így, hogy komolyan mondod, így picit abszurd + nagyon visszás.

Másrészről meg azért nem, mert az életben mindenre igaz, hogy valamit valamiért. Az egy nagyon kényelmes hozzáállás, hogy te nőként nem vagy hajlandó kezdeményezni (akár azért, mert nem mersz, akár azért, mert ez így neked sokkal kényelmesebb, akár azért, mert nem tartod elég nőiesnek) - csak ennek a kényelemnek ugyanúgy megvan a maga ára, amit akkor el kell tudni fogadni. És ez az ár az, hogy ha valaki nem jön oda hozzád, akkor így jártál. Ráadásul az, hogy miért nem jött oda, már nem rád tartozik.

2016. jún. 13. 21:34
 37/43 anonim ***** válasza:

1. Az egyértelmű nem egyértelmű

2. Ha egy nő gyakran felém bámulna, meg mosolyogna biztos lennék benne, hogy egy mögöttem lévő férfit bámul. Még akkor is ha mögöttem csak fal van

3. Mindegy, hogy én megyek oda, vagy a nő jön hozzám. Egyik esetben sem tudnék mit mondani és a pánikroham kínozna.

2016. jún. 13. 23:02
 38/43 A kérdező kommentje:
33. Igen, egyszer megnezed, de nem bamulod es mesz utana. Csak egy eset, ami tobbszor elofordult. Kb negy ember volt lent, 1000 nm2 terem. Amint atmentem a terem masik olfslaba, ket perc mulva mellettem volt az eszkozon. De igen, valoban csak edzeni jart...Ezt ugye most te sem mondtad komolyan?! Tudom mit lattam. Masok is lattak. Az edzo csaj mar konkretan odaszolt nevetve, h ez a csavo jon utanad. Veletlenek vannak, de nem ennyiszer. Hanyszor csinalta ezt, millioszor.
2016. jún. 13. 23:25
 39/43 A kérdező kommentje:
Jav: oldalaba. Elbizonytalanitani nem tudsz, mert ez nem egyszer fordult elo es tudom mit lattam. Ezekkel a tortenesekkel egyidoben bejelolt valaki a fitness terembol kep nelkul...lattam az edzoterem kedveloi kozott. Csak elkuldtem, mert ne jelolgessen egy kep nelkuli, aki meg egy sort sem ir a bejeloleshez. Sanszos, hogy o volt amugy...de ezbis milyen mar. Bejelol kep nelkul egy arva sor nelkul... No comment
2016. jún. 13. 23:30
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Számunkra (férfi) egyértelmű jel:

-Szia, szimpatikus vagy, van időd beszélgetni?

-Szia, nincs kedved találkozni valamikor?

...

(-TECCEL)

Nem egyértelmű:

-Mosolygás (ilyen hülyén nézek ki hogy ez már fél órája vigyorog)

-Köszönés (a mai világban is vannak jól nevelt emberek...)

...

Ha szimpatikus szólítsd meg, ha úgy gondolod adtál neki jelet és nem értette ( !!! HA NEM FOGADTA, ÉS SZÁNDÉKOSAN, AKKOR NE MENJ ODA !!! ) hidd el, ha csak félénk és te odamész hozzá kezdeményezni nőként sokkal jobban fog becsülni/szeretni ezért a lépésedért. Negatívan nem jössz ki ebből a helyzetből, ha nem utasított el "jelekkel".

2016. jún. 15. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!