Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb, ha letörlöm a pasit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha letörlöm a pasit, ha úgy sem érdeklem?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt randink, nagyon jól sikerült, meg is csókolt, azóta viszont alig beszéltünk, látom, hogy fent van facebookon, de csak 1 nap múlva válaszol, általában meg se nézi, és úgy unom már az ilyen pasikat, folyton így járok. :S

Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak törlöm azt kész. Nincs kedvem ezzel szórakozni már sokadjára.

Srácok, ti mikor szoktatok ilyet csinálni, hogy nem nagyon írtok? Ez valami taktika, vagy tényleg nem akartok írni?

2016. jún. 11. 12:22
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes egyáltalán, csak tetszik, az nem ugyanaz.
2016. jún. 12. 21:57
 42/42 anonim ***** válasza:

Érdekes a matematikus hozzászóló látásmódja, és érthető is számomra. Viszont az ő hozzáállása szerintem egyenes út ahhoz, hogy az ember hónapokig várjon, miközben nem fejlődik sehová a kapcsolat. Sajnos ez nem egyenlet, hogy sokáig vezetjük le, már lelóg a lapról, de tudjuk, hol a vége és úgyis megoldjuk.

A kérdésre válaszolva, ha régi is: törölheted, bár már biztos megtetted. Velem is történt olyan, hogy nagyon érdekelt valaki és írogattam, írogattam, de nem jött válasz vagy maximum valami zene. Letöröltem, egyből kiakadt, hogy miért? Ezen is lehetne órákig filozofálni, hogy ha nem akar velem beszélgetni, minek legyek az ismerősei között, miért szomorkodnék azon, hogy jaj, de rád írnék, de úgysem érdekellek téged.

Szerintem mindenki nézzen magába, döntse el, hogy neki mit ér meg az adott emberrel való viszonya: várakozást, küzdést, vagy neki arra van szüksége, hogy teperjenek érte vagy legalábbis kölcsönös legyen a kommunikáció.

2016. okt. 3. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!