Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú néha nem jegyzi meg amit mondtam neki, akkor nem érdeklem annyira?
Figyelt kérdés
Pedig nagyon jó memóriája van. Sok mindent nagyon is megjegyez rólam, van amire hónapokkal később is emlékszik velem kapcsolatban, de néha megesik ,hogy bizonyos dolgokat már pár nappal később is elfelejt. Pl. mondtam neki hogy elmegyek Pilisszentkeresztre ,de pár nappal később már csak arra emlékezett, hogy valahova vidékre utaztam.2016. jún. 10. 20:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak így működik az agya. Én sem vagyok képes mindig megnevezni neveket, így inkább ahhoz kapcsolatos kulcsszavak maradnak meg bennem. Ez még nem jelent semmit, ne kombináld túl.
2/4 anonim válasza:
:D :D
Jajj, ne legyél már ennyire telhetetlen! :D Arra emlékezett, hogy elutaztál. Nem tök mind1 a város neve?
Te mindenre emlékszel 100%-os pontossággal, amit mondott?
3/4 A kérdező kommentje:
Jójó igazatok van, csak ő 18 éves de már rengeteg tanulmányi versenyt megnyert , nagyon penge agya van.
2016. jún. 10. 20:54
4/4 anonim válasza:
A jó memóriához hozzátartozik hogy nem tölti meg minden felesleges információval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!