Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak akkor érdeklem a nőket, ha lesz_rom őket?
Hány éves vagy?
Lehet, hogy túl nyomulós az amit te sok kedvességnek és sok érdeklődésnek hiszel.
Elárulok egy titkot.
A kapcsolat létrejöttéhez sokkal fontosabb, hogy a nő mit akar, mint hogy te mit akarsz. Ez logikus, hisz a nőre van nagyobb kereslet.
Ebből következik, hogy a kapcsolatok legelején nagyobb valószínűséggel lesz a nő oda a férfiért, mint fordítva.
Na most a nők bizonytalanok, ez biztos :)
A bizonytalanságuk miatt tudat alatt folyamatosan keresik a választásuk, döntésük igazolását és jó széles spektrumon veszik a jeleket hozzá.
A fentiekből következik, hogy akkor van visszaigazolva a "felfelé választásuk", ha ők vannak jobban oda érted és nem fordítva.
Amint mutatod, hogy függsz tőle, számítasz rá, az taszítóan hat, mert lejjebb tesz téged a kívánt szintnél.
Vö. a kapcsolatok rend szerinti későbbi fázisával, mikor(fél év-1 év után) a férfi hozzászokik a nőhöz és beépíti az életébe. Onnantól már megint leszállóágba kerülsz és észrevétlenül, lassan, de a csaj kezd megunni.
A fentieknek köszönhető, hogy statisztikailag jól kimutatható, hogy ha fél éven belül szakítanak, azt többségében a srác kezdeményezi, ha viszont fél éven túl, szinte mindig a nő.
Röviden: Ha szeretnéd, hogy kialakuljon a kapcsolat, az elején mesterséges módon kell egy kicsit szarba venned a nőt. Ez jelzi majd neki, hogy annyira nem számít, mert valszeg jobbat is találhatnál, ergo magasabb szint vagy, mint ő.
Ja, és készülj fel, hogy a fentieket egyetlen nő sem fogja alátámasztani, de persze érthető okból.
én nem tudom, miért van ez, sose tapasztaltam ilyet.... ha látom, hogy nem, akkor énis hagyom a pi...csába, és mi történik? SEMMI! Soha semmi!
... najó, egyszer, miután futottam valaki után, én másik pasit válaszott, nem engem, én sem foglalkoztam vele, akkor talán jött be néhány jel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!