Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval nem érdeklem a srácot? L
A minap ráírtam egy srácra, akivel egy egyetemre járunk. Ő elsős, én végzős. Tudom, lehet fura egyeseknek, de bevonzott a személyisége.
Az egyetemmel kapcsolatban írtam rá és kérdeztem ezt azt.
Nem válaszolt csak másnap, pedig még aznap látta. Vagy vacillált, vagy nem foglalkozott vele.
Másnap írt, kedves volt, kicsit olyan, mint egy zavarba jött "kislány", szóval aranyos.
Utána próbáltam még csevegni, csipkelődtem is, de olyan megszeppent volt, vagy érdektelen(?), mert az utolsó soromat el se olvasta még.
Természetesen nem 'barizásból' írtam rá, de aztán tereltem a szót. Meg úgy is írtam rá, hogy barátságosnak, kedvesnek tűnjek.
Megjegyeztem, hogy rendes srácnak gondolom, azért írtam pont rá, nem más srácra az évfolyamról. Megköszönte, talán kicsit zavarba is hozta.
Nem tudom, hogy most vajon nem igazán tudja kezelni a dolgot, vagy egyszerűen nem érdeklődik és kész?
Gyakran rajtakaptam, hogy bámul, figyel. Ha a folyasón szembetalálkoztunk napközbe vagy mikor reggel órára mentünk, szinte mindig rajtam felejtette a pillantását, megfordult utánam és állandó jelleggel rámköszönt napjában többször is.
De ezek szerint ez még édes kevés. Vagyis most annak bizonyult.(?)
Ha nem kérdez, érdeklődik, döglött ügy, ugye?
SzIE, egy Zoli nevű srác? Ismerem, aznap mocskosul berúgott...
26/F
Biztos hogy érdekled, ha sokat bámul.
De azt se gondoltam volna, hogy vannak ilyen lányok.
Barátnőidet is neveld át ilyenre, és ő is az övéit! ;) :D
Több ilyen lány kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!