Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem érdeklem már?
Figyelt kérdés
Többször előfordult már velem, hogy (pl.munkahelyen, vagy bárhol, ahová sűrűn járok) egy srác elkezd érdeklődni irántam, feltünően néz, beszélgetést kezdeményez, ilyesmi, napok-hetek telnek el így, és ahogy felfigyelek rá az egész mintha meg sem történt voltna, közömbös lesz. Ez mért történik? Én várnám a folytatást, bármit, akár csak beszélgetést, de ahogy engem is elkezdenek érdekelni leállnak.. pedig nem változtatok semmit, maximum mosolygok.. nemértem.2016. febr. 17. 18:47
2/3 A kérdező kommentje:
az is lehet..
2016. febr. 17. 20:15
3/3 anonim válasza:
Azért történt mindez, mert a mai férfiak többsége - kinek nem inge... - nagyon gyors, te meg lassú vagy. - ezt meg ne vedd sértésnek - Velem is ez történik mindig. Első randin már hívnak ágyba, és én sértem meg a másikat, ha nem vagyok belemenni olyanba, amire nem érzem magamat készen. Visszatérve rád kedves kérdező: ne fuss olyan férfi után, aki nem bír rád várni. Az ilyen nem fog megbecsülni sem. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!