Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb, ha letörlöm a pasit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha letörlöm a pasit, ha úgy sem érdeklem?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt randink, nagyon jól sikerült, meg is csókolt, azóta viszont alig beszéltünk, látom, hogy fent van facebookon, de csak 1 nap múlva válaszol, általában meg se nézi, és úgy unom már az ilyen pasikat, folyton így járok. :S

Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak törlöm azt kész. Nincs kedvem ezzel szórakozni már sokadjára.

Srácok, ti mikor szoktatok ilyet csinálni, hogy nem nagyon írtok? Ez valami taktika, vagy tényleg nem akartok írni?

2016. jún. 11. 12:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"Szerintem te teljesen félre értetted az egész szitut!

A lány próbálna kommunikálni, de vagy nem kap választ vagy csak egy napra rá. Holott a srác elég gyakran fent van facebook-on. "

Két különbözô dologról beszélünk. Te a társalgásról beszélsz (hogy telt a napod?, stb), én meg a kommunikációról, hogy ha az egyik félnek valami problémája van, akkor képes-e azt megbeszélni a másikkal.

Jelen esetben a probléma az, hogy a kérdezôt zavarja, hogy a srác nem válaszol elég gyorsan a levelekre és ezt nem tudja mire vélni.

A kommunikáció az lenne, hogy akkor ezt megpróbálja megbeszélni a másik féllel, hogy ez miért van - én pl. a saját példámból tudom, hogy vannak emberek, akik egész egyszerûen máshogy állnak hozzá ehhez az egész levelezgetôs témakörhôz. Ha erre nem kérdezel rá, nem jelzed a másik felé, hogy számodra ennek rossz üzenete van, akkor nem tudhatod, hogy mi van mögötte. Tippelgethetsz persze, a saját hozzáállásodból kiindulva, de mivel különbözôek vagyunk, ezért ezzel nagyon durván mellé lehet lôni.

A kérdezô viszont élbôl elutasítja, hogy ezt megpróbálja értelmes ember módjára tisztázni a sráccal, mert hogy ô nem fog futni más után...

2016. jún. 11. 18:02
 32/42 A kérdező kommentje:
Még várok azért 2-3 hetet, hogy mi lesz, de ha nem hív el újra találkozni, akkor tényleg felejtős.
2016. jún. 11. 18:10
 33/42 anonim ***** válasza:

#31-es. ügyvéd vagy, fogadok - de hogy jó lennél abban.... így kifacsarnia tényállást :D

Te meg én semmiféle randin nem voltunk, nem leszünk, dolgozok, mint egy állat, de ezt a két percet csak rászánom, pedig nem is olyan fontos a dolog.

A srácnak pont fele ennyit kellene tenni egy komolyabb helyzetben.

Ha nem teszi, akkor 10 fogorvosból 11 azt mondaná, hogy a lány egyáltalán nem fontos neki.

2016. jún. 11. 19:27
 34/42 anonim ***** válasza:

2-3 hetet képes vagy egy talira várni?!

Úristen nemár. 5 napot nem várnék!! Inkább randizgass másokkal,éld az életed.

2016. jún. 12. 10:24
 35/42 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok várni, mikor holnap elutazik nyaralni egy hétre.
2016. jún. 12. 11:47
 36/42 anonim ***** válasza:
Mire vársz? Éld az életed, jusson eszedbe hogy akár melyik pillanatban vége lehet, nem szabad senkire sem várni.
2016. jún. 12. 12:01
 37/42 anonim ***** válasza:

#35, sajnálom, de hiába áltatod magad.

Uganda egyes völgykatlanaiban és a a Góbi sivatag jelentős része...ezek a helyek, ahol nincs net-kapcsolat.

Ha ide megy, akkor várj....

2016. jún. 12. 12:13
 38/42 A kérdező kommentje:
37: Szokott lenni mindenhol wi-fi, de én nem várom el, hogy nekem írogasson, érezze jól magát. Én különben sem rohanok sehová, meg egyébként sem tetszik más, szóval mindegy.
2016. jún. 12. 13:21
 39/42 anonim ***** válasza:

"#31-es. ügyvéd vagy, fogadok - de hogy jó lennél abban.... így kifacsarnia tényállást :D "

Nem, matematikus vagyok, így egyrészt ahhoz vagyok szokva, hogy egy téma tárgyalása érvek mentén zajlik, másrészt, hogy a hallgatóság képes és hajlandó ezeket értelmezni, és ezekre érdemben reagálni.

Nálad láthatóan nem ez a helyzet, és hogy nem tudod-e vagy nem akarod-e felfogni, amit írtak neked, az a dolog lényegét nézve kb. mindegy is.

Szóval igaziból már csak személyes kíváncsiságból kérdezem:

A három lehetséges esetből melyikről van most szó:

- te most el se olvastad, amit írtam neked?

- elolvastad, de az értelmezés már nem ment?

- az értelmezés is még nagyjából ment, de az az elképzelés, hogy az emberek különbözőek, az már teljesen felfoghatatlan koncepciónak bizonyult számodra?

2016. jún. 12. 21:41
 40/42 anonim ***** válasza:

# 39, nem írtál te semmit nekem.

Igen, az emberek különbözőek, van aki nem szarja le a másikat, van, aki igen.

A kérdésben szereplő srác ez utóbbi csoportba tartozik, legalábbis a Kérdező tekintetében.

"de csak 1 nap múlva válaszol, általában meg se nézi," -

ezt te nem magyarázod ki semmiféle kommunikációs maszlaggal....

A lány meg bután szerelmes, csak várja-várja, pedig nem lesz folytatás.

2016. jún. 12. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!