Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb, ha letörlöm a pasit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha letörlöm a pasit, ha úgy sem érdeklem?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt randink, nagyon jól sikerült, meg is csókolt, azóta viszont alig beszéltünk, látom, hogy fent van facebookon, de csak 1 nap múlva válaszol, általában meg se nézi, és úgy unom már az ilyen pasikat, folyton így járok. :S

Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak törlöm azt kész. Nincs kedvem ezzel szórakozni már sokadjára.

Srácok, ti mikor szoktatok ilyet csinálni, hogy nem nagyon írtok? Ez valami taktika, vagy tényleg nem akartok írni?

2016. jún. 11. 12:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ha ilyen könnyen feladod, akkor ez a pasi nem is fontos neked.
2016. jún. 11. 13:36
 22/42 anonim ***** válasza:

"Válaszolni egy levélre vagy írni egy levelet nem tart tovább 5-10 percnél"

Már akinek, meg már amilyen levélrôl van szó.

5-10 perc alatt egy semmitmondó levelet lenet csak összesobni, fôleg, ah egy hasonlóan 5-10 perc alatt összedobott semmintmondó levélre kell válaszolni. De vannak, akik nem szeretik az ilyen levelezéseket.

Egy normálisabb levelet összerakni simán egy óra vagy több is lehet, ha az ember nem annyira levélírós típus + picit jobbat akar írni (márpedi ismerkedési fázisban teljesen természetes, hogy igyekszik minél jobbat összerakni) + a levél, amire reagálnia kéne, az egy semmitmondó vacak, amire tök nehéz érdemben reagálnj (mint a legtöbb 5-10 perc alatt összecsapott igénytelen 1soros nôi levél).

2016. jún. 11. 13:40
 23/42 A kérdező kommentje:

Olyan típus, aki nehezen tud lelkesedni, én viszont nagyon nem ilyen vagyok, szóval hiába szimpatikus, ennek így nincs értelme. Miért veszodjek valakivel, aki azt sem tudja, hogy egyáltalán tetszem-e neki, vagy sem, mikor 99%, hogy a nem mellett fog maradni.

Írtam is, hogy már nem tudok annyira kedves lenni, mint régebben. Nem bunkó a srác, viszont mindenki érzi azt, ha valaki nem annyira érdeklődik iránta. Vannak fiú barátaim, és ha oda vannak valakiért, éjjel -nappal irogatnak neki, és alig várják, hogy találkozzanak.

Szóval nem kell mentegetni a srácot. Benne sincs annyi tisztelet, hogy megírja, hogy nem tetszem neki, és ennyi.

2016. jún. 11. 13:42
 24/42 anonim ***** válasza:

"Egy normálisabb levelet összerakni simán egy óra vagy több is lehet"

Nem erről van szó, hanem magáról arról a gesztusról, amit a fiú nem tesz meg. Annyi lenne az egész, hogy leírna bocsi, de most nagyon el vagyok havazva, remélem minden rendben van veled, ahogy tudom jelentkezem. Vagy valami ehhez hasonló szöveg.

Tényleg felesleges mentegetni a srácot, ugyanis aki akar az tényleg keres/hív.

Erre nem kifogás a munka/tanulás, stb.

Olyan érdekes, hogy egy-két srác 3 műszakos munkarend és hétvégi suli mellett is tudott keresni, hívni.

Megint nagy dolgokban gondolkoztok, nem kell!

Éreztetni kell, hogy igenis nem cseszel a másik fejére, hanem érdeklődsz iránta.

Sokszor egy "hogy vagy? milyen volt a napod? aludj jól!" üzenet többet ér, mint egy órákon át szerkesztett levél, amire napokat kell várni.

2016. jún. 11. 13:51
 25/42 anonim ***** válasza:
46%
Ha különböző embertípusok vagytok, az még nem oka arra hogy azonnal megszakítsátok a kapcsolatot. Vannak lelkesebb meg kevésbé lelkes személyiségek, az előbbiek többet írnak az utóbbiak kevesebbet ,de ez még nem jelenti azt, hogy kevesebbet jelentenél a számukra csak egyszerűen ilyen a személyiségük. Az általad leírt pasi valami ilyesmi személyiségtípus lehet: [link] Olvasd el, hátha így jobban megérted.
2016. jún. 11. 14:00
 26/42 anonim ***** válasza:

"Sokszor egy "hogy vagy? milyen volt a napod? aludj jól!" üzenet többet ér, mint egy órákon át szerkesztett levél, amire napokat kell várni"

Valakinél igen, valakinél nem. Mások vagyunk, más háttérel rendelkezünk, más mintákat látva nôttünk föl, máshogy láttunk / kategórizálunk / rangsorolunk dolgokat - gyakran akár hibásan is.

Magától kevés ember tudja, hogy de most a másik mit vár el tôle.

És erre szolgál minden bimbozó vagy már kivirágzott kapcsolat alapja: a kommunikáció.

Ha valami bajom van, akkor azt megbeszélem a másikkal. Ha nem lehet megbeszélni vele, akkor láthatóan nem ôt kerestem, de akár még az is elképzelhetô, hogy ha az ô szemszögére is nyílik némi rálátásom, akkor érthetôvé válik, hogy miért így csinálja.

Egy mûködôképes kapcsolathoz ez az alap, aki erre képtelen (vagy nem hajlandó), az nem alkalmas kapcsolatra - max olyan emberrel, aki mindenhez tök ugyanúgy viszonyul, mint te, de hát sok sikert egy ilyen ember megtalálásához.

Az egy borzasztóan korlátolt és egocentrikus hozzáállás, amikor valaki nem képes attól elvonatkoztatni, hogy számára mi tûnik természetes reakciónak egy adott szituációban, és alapból kizárja annak a lehetôségét, hogy lehet, hogy a másik csak szimplán máshogy látja ezt az adott dolgot (vagy ne adj isten más helyzetben van), és emiatt annyi esélyt sem hajlandó adni a dolognak, hogy kommunikálni hajlandó legyen.

2016. jún. 11. 14:11
 27/42 anonim ***** válasza:

"Olyan típus, aki nehezen tud lelkesedni, én viszont nagyon nem ilyen vagyok, szóval hiába szimpatikus, ennek így nincs értelme."

Mindig jókat szoktam mosolyogni azon, hogy a nôk mi minden indokot ki nem találnak arra, hogy miért nemszabad még véletlenül se tenni azért, hogy valami esetleg legyen:)

---

"Szóval nem kell mentegetni a srácot. Benne sincs annyi tisztelet, hogy megírja, hogy nem tetszem neki, és ennyi."

Ultragagyi és egyben ultragáz kifogás arra, hogy (szerinted) miért veszed természetesnek, ha suttyó tajparaszt viselkedsz a fiúval.

Hogy a fiú hogyan áll hozzád, azt nem tudhatod, hiszen arra nem vagy hajlamdó, hogy beszélj vele errôl.

Simán lehet, hogy egy randi után még bôven nem fülig szerelmes, de az nem jelenti azt, hogy nem tetszel emki, és ne látna esélyt rá, hogy ebbôl (idôvel és belefektetett munkával) lehet valami.

Neked viszont láthatóan derogál tenni is valamit az ügy érdekében, ami ön,agávan még csak max magaddal való kiszúrás lenne - de az, hogy ennek a bevallása helyett inkább az egészet áthárítod a srácra, és ezt ürügyként használnád fel arra, hogy még az alapvetô emberi tisztességet se tanúsítsd az irányába: ez viszont pofátlanul inkorrekt és suttyó magatartás.

2016. jún. 11. 14:22
 28/42 anonim ***** válasza:

nem tudom...

ismerek olyan párokat akik 3 hét után házasodtak össze és olyat is akik 3 év után kezdtek el járni mert a fiú nem akarta a lányt a külseje miatt, az élet egy rejtély :)

2016. jún. 11. 14:30
 29/42 anonim ***** válasza:

ugyan már, éjjel 3 ig dolgoztam, most is... ha valaki fontos, akkor írok neki rögvest, ha semmitmondó kis izé is... az azt mondja, hogy érdekel.

ne írjál neki, minek, mégis? a jövő héten tán elolvassa?

lehet többet akart volna azon a randin, lehet csak komolytalan, de, hogy nem nagyon kellesz neki az világos.

szerintem töröld nyugodtan, de ne döntsd el, hogy ezentúl bunkó leszel. az hiba volna.

2016. jún. 11. 15:04
 30/42 anonim ***** válasza:

"...emiatt annyi esélyt sem hajlandó adni a dolognak, hogy kommunikálni hajlandó legyen."

Szerintem te teljesen félre értetted az egész szitut!

A lány próbálna kommunikálni, de vagy nem kap választ vagy csak egy napra rá. Holott a srác elég gyakran fent van facebook-on.

Szerintem a kérdező sem azon akadt ki, hogy nem abban a szent minutumban válaszol a pasi. Hanem, hogy egy napra rá.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ha én randizgatom, ismerkedem egy pasival, akkor az a minimum, hogy nem váratom meg a válaszommal, mert érdekel, alig várom, hogy beszéljünk. De persze nem vagyunk egyformák, amit én egy cseppet sem bánok.

2016. jún. 11. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!