Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony testalkat hátrányt jelent ismerkedésnél? 22F
Nekem ezt csinos lányok mondták,hogy vékony és elhízott pali hozzá ne merjen szólni közeledni,mert elhajtja,nem gerjed be rá,nem lesz nedves.
A vékony pasi nem FÉRFIas.
Ezt nők mondták nem én,sőt olyat is láttam,hogy egy vékony gyereket egyik lány úgy elhajtott porig alázva,hogy én is lestem.
Elhízott pasi nekem sem kellene. Semmiképp nem tartom vonzónak. A jelenlegi párom sportos testalkatú, de mondom ha ő nem lenne előbb választanék egy vékonyabbat mint egy elhízottat. De ez egyéni vélemény.
Az a nő aki meg porig aláz bárkit, azért ne fájjon senki feje, mondom én ezt nőként :) Undorító ez a mentalitás. de ez már más téma
Valami olysmit,hogy nem jössz be haver,menj edzeni legyél már férfi nekem férfi kell,aranyos vagy de bocsi nem jössz be egyáltalán vékony vagy.
De volt olyan is,hogy egyik haver elkezdett beszélgetni a lánnyal és egyből te vékony vagy nagyon.
És mellette ki is röhögte a gyereket meg összebeszélt a barátnőjével hogy mit akart tőled ez a kis nyomi,esélye sincsen,nézz már szegény.
Amikor elkezdett ballagni a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!