Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszenek a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a pasiknak a vékony lányok?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenhol azt hallom, látom, olvasom, hogy egy igazi nő telt, van rajta mit fogni, a vékonyság pedig taszító. Mindenkinek a duci nők tetszenek? :(

2016. febr. 7. 13:04
1 2
 1/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
90%
Ha nem alultápláltságról van szó, tehát a normalitás határán belül vékony, akkor nem gond. De azért anorexiás ne legyen.
2016. febr. 7. 13:08
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Az igazi nő az, amelyikbe szerelmes vagyok. Stimmt?

A szerelem nem alak kérdése. Stimmt?

2016. febr. 7. 13:09
 3/15 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Hát...Ha nemis a ducik, de mondjuk a kettő közöttiek szerintem a legideálisabbak...Amúgy szerintem azért nem jönnek be a vézna nők sok férfinak, mivel azért a férfiak töbsége szerintem szereti azt, ha van mit fogni a hölgyön...Meg markolni...
2016. febr. 7. 13:09
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Nincs így, kérdező.
2016. febr. 7. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Akkor én most nem is vagyok pasi????
2016. febr. 7. 13:29
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A vékonyság nem feltétlen taszító, de a férfiak nagy része a nőn a nőies formákat keresik. És a vékony lányokon az esetek 90 %-ban nincs meg.

Ráadásul a teltebbeknek szebb az alakjuk sokszor, pl csípő tekintetében.

2016. febr. 7. 13:52
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Jók a vékony lányok pedig, nekem legalábbis jobban tetszenek, mint akiken "van mit fogni". De én is látom a haveri társaságban, hogy jobban szeretik a nem annyira vékony alkatú lányokat. Én sem értem miért :D
2016. febr. 7. 14:21
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Majdnem 20 éven át a vékony lányokat szerették pláne a 2005-12-es években(Kate Moss,Uma Turman,Milla Jovovich,Eva Longoria) Ma már ez elavult és kiment a divatból,de valahol jogos is.Nem jó a természet ellenesen vékonyság szerintem sem.Az az igazi ha vakakinek van melle és csípője,persze arányosan (Bar Refaeli vagy Kate Winslet pl.)
2016. febr. 7. 14:52
 9/15 opened paradise ***** válasza:
Gondoltál már arra,hogy más miatt nem kellettél?
2016. febr. 7. 16:02
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Őőőőőőő, az eszedbe sem jutott, hogy a vékony és a duci közötti alakra gondoltak???????

Nézd meg pl. Monica Bellucci-t, bár ő már nem fiatal, de szerintem ő az ideális nő (külsőre) [link]

Nem túl vékony, de egy gramm fölösleg sincs rajta és tökéletesen nőies az alakja. Fiatal példa most hirtelen nem jut eszembe :)

Sosem értettem amúgy azt sem, hogy a divatszakmában a véznák után miért az enyhén molettek lettek felkarolva, és mi, az átlagos, normál súlyú és alakú nők le vagyunk tojva?????

2016. febr. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!