Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkatú, rövid hajú lányok a fétisem már több lányt utasítottam el emiatt. Mit tegyek?
El tudom képzelni, amikor egy derékig érő hajú lányt visszautasítasz :)
Egyébként azok a legszebb nők, akik rövid hajjal is szépek.
gondoltam,hogy lesz legalább 1 ilyen válaszoló , nem baj a lényeg,hogy lányoknál pont nem így működik igaz?:)...
mit tudok tenni itt az a kérdés, egyszerűen begyulladok,ha egy szép rövid hajú lányt meglátok , de ugyanez nem igaz a hosszú hajra, lehet mert ahhoz már hozzászokott a szemem,meg az átlagosabb hajviselet?
igazából nem teljesen így van , inkább úgy ,hogy kisebb a szexuális vonzódásom is a hosszú hajú nők felé
ez olyan lehet mint másnál egy átlag nő (nálam hosszú hajú) meg egy gyönyörű nő ( nálam rövid hajú) közötti különbség
Tehat ha mondjuk megismersz egy atlag not (hosszuhaju) akkor alapbol semmit nem erzel iranta. Viszony ha egyik nap mar rovid hajjal talakoztok, mar tetszene picit?
En forditva vagyok, jo pelda Anne Hathaway, hosszu hajjal nagyon szep no viszont miutan levagatta a hajat szamomra mar annyira nem vonzo.
megnéztem kiről van szó,hát na sikerült hoznod az 1000-ből 1 kivételt , mert tényleg szebb volt hosszú hajjal ez a csaj
viszont nem, szóval például vegyünk 1 példát: lány rövid hajú k* rvajól néz ki , megnöveszti a haját már kevésbé tetszik , inkább így próbáld elképzelni.
se alkatra,se semmire nem változik csak a haja nő meg és már nem jön be.
kinek a pap, kinek a papnő :D ez teljesen normális, mindenkinek vannak fétisei, vagy antifétisei. nekem például tetszik, ha valaki bakancsot hord, de nem ilyen ötezer forintos szart, hanem kicsit ilyen iparibb jellegűt, vagy tényleg olyat, ami különlegesen néz ki. például a new rock bakancs az szexii ^^ meg én a szőkéket imádom.
és megjegyezném, hogy az ilyen lányok nekem is bejönnek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!