Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony testalkatú, rövid hajú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkatú, rövid hajú lányok a fétisem már több lányt utasítottam el emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyszerűen ilyen lányokért vadulok

kép:

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 19. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

El tudom képzelni, amikor egy derékig érő hajú lányt visszautasítasz :)

Egyébként azok a legszebb nők, akik rövid hajjal is szépek.

2015. máj. 19. 09:45
 2/11 A kérdező kommentje:
persze, nem szexuálisan utasítom vissza, csak párkapcsolatot nem tudok elképzelni vele.
2015. máj. 19. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Ja, tehát megdugni azért minden mozgót megdugsz. Ok.
2015. máj. 19. 10:10
 4/11 A kérdező kommentje:

gondoltam,hogy lesz legalább 1 ilyen válaszoló , nem baj a lényeg,hogy lányoknál pont nem így működik igaz?:)...

mit tudok tenni itt az a kérdés, egyszerűen begyulladok,ha egy szép rövid hajú lányt meglátok , de ugyanez nem igaz a hosszú hajra, lehet mert ahhoz már hozzászokott a szemem,meg az átlagosabb hajviselet?

2015. máj. 19. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, "fordítva vagy összerakva" kérdező, ha neked a csak szexkapcsolatban mindegy hogy néz ki a másik (tehát képes vagy akármilyen nőre begerjedni), de párkapcsolatban, ahol a külső másodlagos fontosságú (aki élt már együtt valakivel, az tudja miről beszélek), ott meg csak az alapján válogatsz?
2015. máj. 19. 10:42
 6/11 A kérdező kommentje:

igazából nem teljesen így van , inkább úgy ,hogy kisebb a szexuális vonzódásom is a hosszú hajú nők felé

ez olyan lehet mint másnál egy átlag nő (nálam hosszú hajú) meg egy gyönyörű nő ( nálam rövid hajú) közötti különbség

2015. máj. 19. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Tehat ha mondjuk megismersz egy atlag not (hosszuhaju) akkor alapbol semmit nem erzel iranta. Viszony ha egyik nap mar rovid hajjal talakoztok, mar tetszene picit?

En forditva vagyok, jo pelda Anne Hathaway, hosszu hajjal nagyon szep no viszont miutan levagatta a hajat szamomra mar annyira nem vonzo.

2015. máj. 19. 13:34
 8/11 A kérdező kommentje:

megnéztem kiről van szó,hát na sikerült hoznod az 1000-ből 1 kivételt , mert tényleg szebb volt hosszú hajjal ez a csaj

viszont nem, szóval például vegyünk 1 példát: lány rövid hajú k* rvajól néz ki , megnöveszti a haját már kevésbé tetszik , inkább így próbáld elképzelni.

se alkatra,se semmire nem változik csak a haja nő meg és már nem jön be.

2015. máj. 19. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
ilyen az ízlésed ez van. ettől függetlenül simán előfordulhat, hogy találkozol egy más test alkatú és kinézetű lánnyal, mint a képeken láthatóak, és annyira megfog valami bennük, hogy nem is fog érdekelni hogy hordja a haját. de szédíteni azért ne szédíts másokat az nem szép dolog, ha nem tetszik valaki egyáltalán,akkor ne menj ele hosszú kapcsolatba, de ha valaki megfog, annak ellenére hogy nem az ideálod, adhatsz egy esélyt neki, mert a külső nem minden, és simán lehet hogy ugyanúgy elvarázsol majd :)
2015. máj. 20. 02:30
 10/11 anonim ***** válasza:

kinek a pap, kinek a papnő :D ez teljesen normális, mindenkinek vannak fétisei, vagy antifétisei. nekem például tetszik, ha valaki bakancsot hord, de nem ilyen ötezer forintos szart, hanem kicsit ilyen iparibb jellegűt, vagy tényleg olyat, ami különlegesen néz ki. például a new rock bakancs az szexii ^^ meg én a szőkéket imádom.

és megjegyezném, hogy az ilyen lányok nekem is bejönnek :))

2015. okt. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!