Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyok kérdéseiből, válaszaiból ti is rögtön leszűritek, hogy melyiket nem szabadna elvenni, mert rövid úton válás lesz a vége?
Szerintem ennyiből még nem lehet leszűrni. Nem látod a kontextust, nem ismered az illető stílusát, hogy nála mi mit jelent. Ami neked elfogadhatatlan, az másnak lehet elfogadható vagy akár a kedvenc tulajdonsága. Mindezeken kívül pedig bárkinek lehet rossz napja, amikor hülyeségeket ír.
De a te kérdésedből én is leszűrhetném, hogy te olyan pletykás vénasszony (vénember) leszel, aki három mondatból "kitalálja" valakinek az egész élettörténetét.
Már megint te? :D
Zsák a foltját. Lehet, akármilyen is a menyasszony, olyan a vőlegény is és teljesen jól ellesznek. :)
Azt tudom leszűrni, nekem ki a szimpatikus. Válás nem lenne, mert én is nőnemű vagyok :D. De közben lehet, a vőlegényével meg teljesen passzolnak egymáshoz, és ők lesznek az évszázad házaspárja. Teszem azt, engem ki lehet kergetni a világból azzal a hozzáállással, hogy pl.:
-remélem, a vendégek odateszik magukat, mert a nászajándékpénzből akarjuk kifizetni az éttermet
-minden héten üldöztem a párom azzal, hogy mikor vesz már el, aztán meguntam, és én kértem meg a kezét
-fú, a fotós el mert kérni 70 ezer forintot egész napi munkáért, lehúzós k.cs.g stb...
De ha ők ketten ezekben a kérdésekben egyetértenek, akkor csak azért, mert másnak hisztisnek tűnik, ők lehet, hogy megtalálták életük szerelmét, és hosszabb lesz a házasságuk, mint bárki másnak, akinek az a hozzáállás nem szimpatikus, és aki azt hiszi, a nő mellett nem lehet hosszabb időn át kibírni :D.
Na jó, de nem a mi menyasszonyunk, miért akarnád elvenni a menyasszonyokat, akár gondolatban is?
Én az egyedülálló lányok válaszaibúl leszűröm, rövid távon és ők is az enyémből.
Ez a korai fázisú ismerkedés. Nincs ebben semmi rossz, nyilván két rettenetesen eltérő embernek nem lenne szerencsés összeházasodnia.
Gondolj bele, miközben, te énekeled a Himnuszt, aközben az aszonykád a hasát csapkodva röhög rajta. Szerinted működne? :-) Mit tanulna meg ebből a gyerek?
Vagy egy másik példa, pl. amíg az asszonykád Istenhívő, addig te lépten nyomon káromolod az Istent, ez működne?
Esetleg a feleséged azt mondja a gyereknek, hogy Magyarország egy nagy kupleráj, te meg azt mondod a gyereknek, hogy Magyarország a Hazánk és egyrészt örülni kell, hogy egyáltalán van, mert bizony sok embernek a világban nincs, vagy háború, járvány súlytja.
Vannak dolgok, amik kizárják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!