Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagynak el a férfiak nagyon rövid idő után?
"Bár csak meghalnék akkor legalább nem szenvednék ennyit az életben. Olyan mint ha ellennék átkozva."
Na ezt gyorsan felejtsd el.
"Amikor velük voltam nem volt rossz kedvem."
És ezt is. Ne legyél társfüggő.
Te ezek után nem kerested őket, vagy csak így annyiba maradt a kapcsolat és kész ?
Nem tudom te vagy e, aki ezt már legalább 3-szor feltette. De ha igen, írhatnál többet, mert ebből semmit nem tudunk megmondani.
Milyenek voltak ezek a kapcsolatok. Milyen típusú srácok voltak. Te milyen vagy. Tartalmasak voltak e a programok. Túl ragaszkodó voltál e velük stb stb.
Mert most ennyiből konkrétan az is lehet, hogy megtetszett nekik más és otthagytak téged, vagy az is, hogy egy unikornis a hátán elrabolta őket, és igazából mindkettő ugyanannyi valószínűségű mert nem tudunk több információt !
Én azt nem értem, hogy ha olyan jó volt a kapcsolat, amig tartott, akkor hogy fordulhat olyan elő, hogy csak úgy abbamarad?...Ha én együtt vagyok egy pasival 1 hónapja, akkor MINDENNAP beszélünk legalább chaten...Na már most. Ha engem nem keres 2 napig, akkor nyilván felhívom, hogy "mi a baj, mi történt, hogyhogy így el vagy tűnve?"...
Csak akkor nem keresem, ha nem is volt igazi kapcsolat, csak szexkapcsolat vagy nem beszéltük meg, hoyg járunk csak néha találkozgattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!