Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hagynak el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagynak el a férfiak nagyon rövid idő után?

Figyelt kérdés
Most az igazat fogom leírni, amiket én tapasztaltam. Általában 1-2 hónapig tartanak a kapcsolataim. Anélkül elhagynak hogy bármi probléma is lett volna köztünk. Egyik fiú egyik nap még jól megvoltunk utána másnap meg már nem keresett, mint ha soha nem léteztem volna. A szexre egyik sem utalt és nem is beszélt róla. Veszekedés nem volt egyik fiúval sem. Azt éreztették velem hogy jól érzik magukat a társaságomban. Akkor még is miért nem voltam jó vajon senkinek sem? Pedig külsőre se mondanám magamat rondának. Bár csak meghalnék akkor legalább nem szenvednék ennyit az életben. Olyan mint ha ellennék átkozva. 23/l
2015. máj. 15. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Azért 23 évesen elég korai feladni még, nem gondolod? Az általános hozzáállásod az élethez nem lehet, hogy nekik túl lehangoló? Mert ha néhány rossz kapcsolatra az a reakciód, hogy bárcsak mgehalnál, akkor nem lehet valami életvidám személyiség. Szerintem egy pszichológus sokat tudna neked segíteni!
2015. máj. 15. 11:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Amikor velük voltam nem volt rossz kedvem.
2015. máj. 15. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:

"Bár csak meghalnék akkor legalább nem szenvednék ennyit az életben. Olyan mint ha ellennék átkozva."

Na ezt gyorsan felejtsd el.

"Amikor velük voltam nem volt rossz kedvem."

És ezt is. Ne legyél társfüggő.

Te ezek után nem kerested őket, vagy csak így annyiba maradt a kapcsolat és kész ?

2015. máj. 15. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne add fel, keress tovább, hidd el, megtalálod a párod!
2015. máj. 15. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom te vagy e, aki ezt már legalább 3-szor feltette. De ha igen, írhatnál többet, mert ebből semmit nem tudunk megmondani.

Milyenek voltak ezek a kapcsolatok. Milyen típusú srácok voltak. Te milyen vagy. Tartalmasak voltak e a programok. Túl ragaszkodó voltál e velük stb stb.

Mert most ennyiből konkrétan az is lehet, hogy megtetszett nekik más és otthagytak téged, vagy az is, hogy egy unikornis a hátán elrabolta őket, és igazából mindkettő ugyanannyi valószínűségű mert nem tudunk több információt !

2015. máj. 15. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb kérdezd meg, hogy mi volt a probléma, őszintén mondja el, mert szeretnél tanulni belőle. Egyébként meg ilyen mindenkivel megesik, emiatt ne keseredj el.
2015. máj. 15. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, srácban.
2015. máj. 15. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy nagy rakás negativizmus vagy.Amíg így fogod fel a dolgokat,nehezen lesz szerencséd.Persze nyilván a hiba nem csak benned van,de azért te is nézhetsz tükörbe.Lehet,hogy nem kéne naivnak lenned,mindenkivel szóba állnod,ilyesmik.
2015. máj. 15. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ha olyan jó volt a kapcsolat, amig tartott, akkor hogy fordulhat olyan elő, hogy csak úgy abbamarad?...Ha én együtt vagyok egy pasival 1 hónapja, akkor MINDENNAP beszélünk legalább chaten...Na már most. Ha engem nem keres 2 napig, akkor nyilván felhívom, hogy "mi a baj, mi történt, hogyhogy így el vagy tűnve?"...

Csak akkor nem keresem, ha nem is volt igazi kapcsolat, csak szexkapcsolat vagy nem beszéltük meg, hoyg járunk csak néha találkozgattunk.

2015. máj. 15. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Kevés az infó. Például amikor te kerested a srácot, aki nem keresett, mit mondott?
2015. máj. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!