Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nok, akiknek direkt a vekony tipusu pasik jonnek be (jobban)?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 20:51
1/16 anonim válasza:
vannak hát. Csak a kövérek nem kellenek a kutyának sem.
2/16 anonim válasza:
nekem csak a vékonyak jönnek be, a sportos alkat inkább taszít
3/16 anonim válasza:
kedves második most ítélted magad üzenetek általi halálra :D
4/16 anonim válasza:
Kedves első, nekem meg pont a vékonyak nem jönnek be, mindig is mackós pasit kerestem páromnak. Azért a vad, állatias szexhez, amihez ragaszkodok, kell egy testalkat is fölém ;)
5/16 anonim válasza:
Hát aki tetszik általában eléggé vékonyka.Ugyan van kivétel de sose kövér és én pl(lehet fura) de nem szeretem a kockahasat vagy az óriás izmokat
6/16 anonim válasza:
:DD nem, nem kaptam üzeneteket
8/16 anonim válasza:
4: mert hülye vagy, amióta feljött 8 kg rám, nem is kívánom a szexet vagy inkább alszok, mikor vékonyabb voltam sokkal pörgősebb voltam.
9/16 anonim válasza:
Bírom,mikor azzal jönnek egyesek,hogy a sportos alkat taszító...De ez csak álszent duma.-.-
10/16 anonim válasza:
jogos, szexre elfogadnék egy vékony pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!