Akiknek a képén ferde a szemüveg, azok direkt hordják így, vagy kancsal a fülük? :D
Figyelt kérdés
Simán hozzáigazítható akkor is, ha egyik fülük lentebb állna, hogy ne álljon nekik hülyén, tehát nem akarom elhinni, hogy nem direkt hordják úgy, mint egy analfabéta... :D2014. jún. 26. 19:20
1/10 anonim válasza:
Ez tetszett...kancsal a fülük :-DDDDD
2/10 anonim válasza:
kancsal a fülük :D hát ez jó :DDD
3/10 A kérdező kommentje:
Hasznos válaszok... :)
2014. jún. 26. 21:57
4/10 anonim válasza:
amúgy nem tudom miért csinálják, nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen képet, de gondolom ez is hozzátartozik ehhez a páva stílushoz, ami most "menő" :D
5/10 anonim válasza:
A fémet oké hogy lehet hajlítani, de azok a vastag műanyag keretek szerintem nem hajlíthatók.
Nyilván nem direkt veszik fel ferdén...
Egyébként kancsal a szem szokott lenni.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom miért hordják így, de a műanyag kereteken is lehet állítani.
7/10 anonim válasza:
hát nekem még nem sikerült beállÍtanom hogy ne álljon ferdén:( nem is hordok ezért napszemüveget se szemüveget..
8/10 anonim válasza:
Nekünk sem tudják beállítani kancsal fülre. Pedig már három helyen is próbáltuk. Nektek hogy sikerült?
9/10 anonim válasza:
Hát akkor fogjátok a hasatokat a nevetéstől! Nekem tényleg kancsalok a füleim: pár mm-rek egyik felhebb van, mint a másik, és emiatt ferdén állt a szemüvegem! De aztán átváltottam kontaktlencsére! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez óriási. :D De szerintem akkor is lehet hajlítani a szárán, nem akarom elhinni, hogy 30 fokos lejtő van síkban a két lencse síkját figyelembe véve... Ez szimplán trehányság kérdése.
2015. ápr. 13. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!