Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony testalkat hátrányt jelent ismerkedésnél? 22F
Mert egy csinos nőies nő,aki igényes a testére,mivel sportol ezért joggal várja el az izmos testet.
Ez jogos,nem fogja leadni,mert neki ez tetszik plusz nem véletlenül húzza fel a miniszoknyát,meg a magassarkút,és nem véletlenül izzad,diétázik az alakjáért,nem véletlenül megy hetente fodrászhoz.
Nekik számít,mert tesznek érte.
Hát ha vékony csinos lányt akarsz azok hidd el mind mind sportolnak valamit,vagy löttyösek akkor.
Én még sose láttam csinos lányt aki ne csinált volna valamilyen sportot vagy táncolt de inkább kondiztak,aki csinos az nem véletlenül az,és ezért várja el,mivel tesz érte.
23!
Jaaa, hogy az már nem is számít. Ettől függetlenül a vékony pasik akkor sem kellenek a nők 90%-ának. :D Én már elkeltem...így dagadtan is, de vajon rád is lesz vevő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!