Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek bejönnek a helyes arcú, de kicsit vékony férfiak?
A baratom is iyen. Szoval igen. Epits izmot kondiban es kuzdosport orakon. Jo alkatod van hozza.
N
Nekem csak a vékony pasik jönnek be.
Az izmosakkal csak gyúrásról lehet beszélni, a mackósabbak meg állandóan csak zabálnak. Az összes pénzünket kajára költhetnénk, nekem meg főzni kellene állandóan. (Szívesen főzök, de az nem ad örömet, ha azt látom, hogy ő bármit fölzabál, csak legyen kaja.)
Ráadásul az izmos, de főleg a mackós pasinak kicsi a micsodájuk. A vékony pasikkal sokkal jobb az ágyban.
Szerintem egy vékony pasi nem igényelheti minden nap a főtt ételt, csak a mackósabbak?
Miből gondolod, h a vékony pasival majd tudtok spórolni a kaján? Hallottál már olyanról, hogy valaki válogatós, netán ínyenc? Tudod, akinek mindenből csak a prémium minőség felel meg. Mi nem vagyunk kövérek, mégis sokat költünk kajára, mert mindenből minőségit veszünk. Abba meg bele se megyek, h egy vékony pasi is lehet laktózérzékeny, lisztérzékeny, néz utána mennyire jönne ki úgy egy bevásárlás, h mindenből speciálisat kell venni.
Szóval a vékonyság nem azt jelenti, h valaki nem eszik, te ostoba.
Amit meg a farokméretről írtál, egyszerűen LOl. Tudatlan vagy.
A pazarlást ide sorolnám. Az sem alkatfüggő... Bár ott lehet több a vékony aki pazarol, főleg ha "válogatós" és ha már nem "tökéletes" valami kaja akkor lehet kidobni. Gizdasági válság ide vagy oda.
Nekem volt pazarlós exbarátnőm, borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!