Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok ez a nő már a tehén kategória?
Én nem így nézek ki, csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok ki számít ducinak meg kövérnek.
Én nő vagyok, de ha megengeded, válaszolok. Szerintem arcra nagyon szép, és az a baja, hogy fenékre meg combra nagyon hízik. Szóval csípőtől lefelé én is csúnyának találom, de fölötte lehetne szép. Valamelyest tényleg sok.
Megjegyzés: a nő tényleg kövér, de aki disznónak nevez valakit kövér helyett, az meg egy közönséges, alpári ember.
"de aki disznónak nevez valakit kövér helyett, az meg egy közönséges, alpári ember"
Ez a véleménye és jogosan. Ha neki mondaná, akkor lenne alpári és közönséges ember. De nem neki mondja, hanem annak, aki megkérdezte, hogy tenénnek tartja-e. Mégis mit vársz, milyen válaszokat?
Én szeretem a teltebb nőket, tény hogy van rajta egy kis plusz, de semmiképpen sem nevezném kövérnek, tehénnek pedig pláne nem.
Ez a tehén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!