Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan vannak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vannak, akik szerint a bántalmazás és a bunkó "határozott" nyomulás jó dolog?

Figyelt kérdés

Néztem a minap, hogy milyen tanácsokat osztogatnak páran a pasiknak, hogy legyenek "határozottak", és rombolják kicsit a nő önbizalmát, és legyenek rámenősek és "alfák", pl ne érdekelje őket, ha a nőnek van párja, vagy nemet mond, stb.

22 éves lány vagyok, eddigi életem során 5 olyan srác volt, aki érdemben bepróbálkozott nálam és nemet mondtam rájuk (nem számolom bele azt, mikor a munkások utánam hőbörögnek az utcán, meg mikor szórakozóhelyen kérdés nélkül letapiznak, bár ezekhez is hozzátenném, hogy nagyon megalázóak..), ebből az ötből mindnek megmondtam tisztán és világosan, hogy nem lesz köztünk semmi a laza haverságon kívül, soha. Mind az öten alapból úgy próbálkoztak be, hogy tudták jól, hogy van párom.

Az egyik kis híján megerőszakolt.

A másik megjelent utána párszor a házunk előtt, és részegen hívogatott meg üvöltözött, a barátomnak kellett leállítania.

A harmadik öngyilkossággal fenyegetőzött, ennek sok éve, és pár havonta még mindig zaklat.

A negyedik ignorálta, és tovább nyomult, "szerencsére" csak szóban.

Az ötödik is tovább nyomult, jött utánam mindenhova buliban, taperolt, és megpróbált lesmárolni, folyton győzködött, hogy de feküdjek le vele, a barátnője nem bánná (???)

Csak szerintem felháborító olyan tanácsokat osztogatni, hogy egy férfi legyen bunkó, lekezelő, alázza meg a csajt, és ne hagyja békén, és másszon bele a személyes terébe? Meg hogy ismerkedéskor tök jó taktika bántó beszólásokat is közbeszúrni, hogy a lánynak lejjebb menjen az önbizalma.. (Hogyne, a nők nagy része így is önbizalomhiányos. Sokan akik flegmák, valószínűleg épp ezt akarják palástolni.)

Aztán voltak még olyan tanácsok, mint pl a "nem alfa" pasik megalázása, szidása (komolyan, ki szerint pozitív az ilyen viselkedés?), a legalapvetőbb illem felrúgása, stb.

Én már oda jutottam, hogy szabályosan félek az ismeretlen férfiaktól, mert sokan a "nem"-et csak játéknak veszik, vagy nem tudom.

Van, aki szerint komolyan normális így ismerkedni? Ezek komolyan elfogadható dolgok?

2016. máj. 31. 14:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%

24/f

Gyere, meghívlak hozzám meg a barátomhoz, és akkor látsz ilyet élőben. Megnyugszik a kicsi szíved akkor? :)

2016. máj. 31. 17:16
 32/45 anonim ***** válasza:
0%

Én csak azt írom le,amit mindennap látok tapasztalok és kapok az élettől...

Az,hogy ez a nőknek nem tetszik,hát igen ez van. :)

Biztosan arról is én tehetek,hogy nem születtem helyesnek,és ezáltal még szóba sem állnak velem általában,sőt inkább elkerülnek a nők..? Ugye? :)

24/F

2016. máj. 31. 17:19
 33/45 anonim ***** válasza:
83%

Mi is azt írjuk le, amit a mindennapi életben látunk és tapasztalunk. Ez nem tetszik neked, ugye? :)

Nem, arról tehetsz, hogy minden nőt bekategorizálsz, és esélyt sem adsz magadnak a változásra (mert szerinted mindenben a világ a hibás, és nem te - a világ változzon meg, veled csak annyi a baj, hogy túl jó vagy).

2016. máj. 31. 17:20
 34/45 anonim ***** válasza:
86%
Na, igazad van, minden nőnek ez kell. Soha nem lesz esélyed, törődj bele. Jobb?
2016. máj. 31. 17:21
 35/45 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, valószínűleg csak azért nem voltak sikeresek nálad a nyomulós férfiak, mert ők mind nyomorult béta férfiak voltak, akik nulla dominanciát sugároztak. Nem minden bunkó férfi tud vonzó lenni a nők szemében, csakis azok a taplók kívánatosak a nők számára, akik a bunkóságuk mellé egy bizonyos fokú dominanciát is képesek sugározni.

Hogy érthető legyek igyekszek filmes/sorozatbeli példával élni. Vegyük Torrente és Jaime Lannister karakterét. Mindketten bunkó, erőszakos, lenéző, kötekedő, önelégült, nárcisztikus, perverz $eggfejek, akik nem tisztelnek magukon kívül senkit és mindenki mással szemben alapvetően megvetőek és néha-néha meglehetősen kegyetlenek. Azonban míg Jaime után bomlanak a nők és bárkit megkaphatna, akit akar, addig Torrente max. egy megzsarolt prostituálttal meg egy alvó nővel tud szexelni, mert mindenki más undorodik tőle. A különbség a külsejüket leszámítva az kettejük között, hogy Jaime egy alfa, míg Torrente egy béta, Jaime alfasága pedig a kiállásából és az erejéből és vagyonából fakad, amivel le tud dominálni másokat és képes uralkodni mások felett, addig Torrente valósággal retteg a nála erősebb emberektől, mert legbelül tudja, hogy ő csak egy nyomorult féreg, akinek esélye sincs egy fair küzdelemben egy nála hajszállal erősebb emberrel szemben, ezért meghunyászkodik minden nála erősebb ember előtt. Alapvetően mindketten bunkók, de Jaime a bunkósága mellé egy halom pénzt és nem mellesleg rettentően erős dominanciát tud felmutatni, épp ezért számít ő alfának és épp ezért akarja őt minden nő.

Hogy minek írtam ezt le? Csupán azért, hogy lásd nem mindegy hogyan adagolják a nőknek a suttyóságot a nyomulós férfiak. Ha a bunkóság egy béta férfitől jön, az csak undort vált ki a nőkből, hisz látják rajta, hogy ő csak a saját gyengeségét akarja leplezni a pofátlanságával, azonban egy alfa nyugodtan lehet bunkó, hisz nála mindez megalapozott, elvégre a valós természete és adottságai megengedik neki, hogy így viselkedjen és ne legyenek negatív visszásságai. Hogy egy pókeres metaforával éljek, a bunkóság a béták részéről csak egy blöff, hisz nincs semmi értékes a kezükben, azonban az alfák kezében ott a royal flush, így bármit mondhatnak, ők csakis jól jönnek ki a dologból. A kérdező gondja az, hogy őt csak Torrente típusú bunkók próbálták megnyerni, vagyis béta férfiak, akik alfának akartak látszani, azonban ha egy Jaime típusú férfi találta volna meg, akkor az ő bunkóságától helyben elalélt volna.

A PUA alapgondolata az, hogy a 21. századi nyugati férfiaknak felesleges hosszú távú kapcsolatokba kezdeniük a nyugati nőkkel, mert a jelen kor törvényeit és szokásit figyelembe véve nagyon nagy valószínűséggel ők fognak a végén ráfázni a dologra, így ezt elkerülendő csakis rövid távú kapcsolatokat érdemes választaniuk. A PUA nem arra akar megtanítani, hogyan legyél jó családapa vagy jó férj, hanem arra hogyan tudsz minél egyszerűbben felszedni egy nőt, minél jobban kielégíteni őt és magad, illetve minél gyorsabban otthagyni őt és továbbállni. Ez a PUA alapgondolata, a többi pedig már csak módszertan.

Ha valaki még most se érti azt nagyon sajnálom, mert ennél egyszerűbben lehetetlen fogalmazni.

2016. máj. 31. 17:23
 36/45 anonim ***** válasza:
0%

35-ös.

Ezt én is tudtam eddig is,mivel eddig sem kaptam soha esélyt a nőktől...

De én már megszoktam ezt,nekem már tök közömbösek lettek a nők a mindennapokban is. Sokszor bámulnak rám,hogy valami reakciót kicsikarjanak belőlem,de olyan szinten közömbösek lettek,nem is törődöm velük már...

Pedig jól öltözködöm,adok is magamra, jó munkám is van,mellette egyetemre is járok,szóval azért van mit a tejbe aprítanom...

De hiába... :)

24/F

2016. máj. 31. 17:34
 37/45 A kérdező kommentje:

Jaime egy beképzelt kis nyomorult, amikor Brienne-el mászkáltak, akkor azt hittem jobb fej lesz, talán egy kicsit normálisabb is azóta, de még mindig irritáló. Erről ennyit. :) Nézhet ki akármilyen jól egy pasi, ha arrogáns, akkor engem taszít, és ennyi.

A felsorolt, általam elutasított srácok közül pedig többen is kimondottan "jó pasik" a közvélemény szerint, kettőjüknek okoz csak gondot a csajozás, a másik három tök jól elvan ilyen téren. És akkor mi van? Nekem akkor se jöttek be, plusz mint írtam, volt párom, így gusztustalan a nyomulás, szintén tökmindegy, milyen a külleme az adott férfinak.

Mint írtam, a barátom kedves, aranyos, imádnivaló, rengeteg önbizalmat ad, és nekem EZ kell, nem valami lekezelő alpári tapló. Halkan megjegyzem, ugyan nem néz ki rosszul, de az én személyes ízlésemnek mindenben az ellentéte volt a sötét (eleinte hosszú) hajával, és a kis szakállával, mégis beleszerettem és nagyon vonzódok hozzá, úgyhogy még azt se mondhatom, hogy csak a külsejével kezdett vonzani.

Ha egy férfi jelleme vállalhatatlan, akkor nézhet ki akárhogy, nagyon nem fog érdekelni. Vagy teljesen hidegen hagy, vagy durvább esetben félni fogok tőle, de semmiképp nem tudnék vonzódni hozzá.

2016. máj. 31. 17:37
 38/45 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek a kérdezővel, és hozzátenném, hogy rengeteg ilyen nő mászkál Magyarországon. Csak hát ugye, ők nem azok a pictsák, akiknek a fél seggét nem takarja a rövidnadrág, ezért nem is lehet őket észrevenni. :)

Komolyan, még egy kommentet olvasok 24/F-től, szerintem mára kiakad az idegrendszerem. (Hihetetlen, hogy ilyen felfogást igaznak vél)

2016. máj. 31. 17:41
 39/45 anonim ***** válasza:
83%
Lehet játszmázni 24f, rövidtávon király, mert kiereszted a gőzt, esetleg még fel is bosszantasz másokat, de hosszú távon viszont csak a saját életedet teszed tönkre, szabad akaratodból és kitartó munkával. Hogy fele ennyi erőfeszítéssel győzhetnél is, arra remélem, rájössz, amìg még nem késő.
2016. máj. 31. 18:34
 40/45 anonim ***** válasza:
90%

24/f

Na már csak azt nem értem, hogy egyszer azt mondjátok, ha van pénzed akkor lesz nőd is. Mint mondod, neked van. De mivel nincs nőd, ezért kitalálod, hogy nem az kell a nőknek, hanem a bunkózás, meg hogy "lehessen mutogatni a pasit" (????). Magyarul mindig kitaláltok valamit, ami nektek nincsen és az kell a szemét nőknek, ezért nincs barátnőtök. Érdekes, hogy ennyi ésszel felvesznek valakit egyetemre. :D

2016. máj. 31. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!