Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vannak, akik szerint a bántalmazás és a bunkó "határozott" nyomulás jó dolog?
Néztem a minap, hogy milyen tanácsokat osztogatnak páran a pasiknak, hogy legyenek "határozottak", és rombolják kicsit a nő önbizalmát, és legyenek rámenősek és "alfák", pl ne érdekelje őket, ha a nőnek van párja, vagy nemet mond, stb.
22 éves lány vagyok, eddigi életem során 5 olyan srác volt, aki érdemben bepróbálkozott nálam és nemet mondtam rájuk (nem számolom bele azt, mikor a munkások utánam hőbörögnek az utcán, meg mikor szórakozóhelyen kérdés nélkül letapiznak, bár ezekhez is hozzátenném, hogy nagyon megalázóak..), ebből az ötből mindnek megmondtam tisztán és világosan, hogy nem lesz köztünk semmi a laza haverságon kívül, soha. Mind az öten alapból úgy próbálkoztak be, hogy tudták jól, hogy van párom.
Az egyik kis híján megerőszakolt.
A másik megjelent utána párszor a házunk előtt, és részegen hívogatott meg üvöltözött, a barátomnak kellett leállítania.
A harmadik öngyilkossággal fenyegetőzött, ennek sok éve, és pár havonta még mindig zaklat.
A negyedik ignorálta, és tovább nyomult, "szerencsére" csak szóban.
Az ötödik is tovább nyomult, jött utánam mindenhova buliban, taperolt, és megpróbált lesmárolni, folyton győzködött, hogy de feküdjek le vele, a barátnője nem bánná (???)
Csak szerintem felháborító olyan tanácsokat osztogatni, hogy egy férfi legyen bunkó, lekezelő, alázza meg a csajt, és ne hagyja békén, és másszon bele a személyes terébe? Meg hogy ismerkedéskor tök jó taktika bántó beszólásokat is közbeszúrni, hogy a lánynak lejjebb menjen az önbizalma.. (Hogyne, a nők nagy része így is önbizalomhiányos. Sokan akik flegmák, valószínűleg épp ezt akarják palástolni.)
Aztán voltak még olyan tanácsok, mint pl a "nem alfa" pasik megalázása, szidása (komolyan, ki szerint pozitív az ilyen viselkedés?), a legalapvetőbb illem felrúgása, stb.
Én már oda jutottam, hogy szabályosan félek az ismeretlen férfiaktól, mert sokan a "nem"-et csak játéknak veszik, vagy nem tudom.
Van, aki szerint komolyan normális így ismerkedni? Ezek komolyan elfogadható dolgok?
Fuhh, nekem az egyik legborzalmasabb randim ilyesmihez köthető. Tetszett a srác, ismertem is már egy ideje, szóval nem egy vadidegenről volt szó. A randi alatt folyamatosan beszólogatott, nem kedvesen, játékosan, hanem komolyan kritizált, meg mindennek elhordta a női nemet. Holott neki azért bőven voltak sikerei, amennyire tudom, de tény, hogy nem voltunk olyan közeli kapcsolatba, hogy ebbe belelássak.
Lényeg a lényeg, volt egy olyan megjegyzése, hogy én emlékeztetem egy közös ismerősre. Mivel az a nő is elég határozott, magabiztos, és megszerzi, amit akar. Köszönéskor történt egy csók, ellenben nem kerestem utána, mert tényleg, borzalmas volt (a csók miértje elég hosszú sztori, amibe most nem mennék bele. Nem jellemző rám, de akkor megtörtént). Egy héttel később keresett fel, hogy "mi a helyzet? elveszed, amit akarsz, aztán már el is vagyok felejtve?". Nem szoktam bunkó lenni, tényleg nem, de erre csak annyit tudtam mondani, hogy "igen, pontosan ezt történt". Hát, erre már inkább nem reagált, és eltűnt. Az igazság az, hogy egy borzalmasan helyes srác volt, akit addigi ismereteim alapján vonzónak és értelmesnek találtam, de az, ahogy a randin viselkedett kihozta belőlem ezt a viselkedést.
Akkoriban nem gondoltam rá, hogy ezt direkt csinálta volna. Úgy voltam vele, hogy ezek szerint tévedtem, és a srác egy tapló idióta, és leráztam. Elég hatásosan.
Azok a lányok, akiknél ez bejön, azok olyanok is. Értelmes férfi, szerintem nem próbálkozik ilyen nevetséges taktikázgatással.
Köszi a linket az egyik válaszolónak, az a fórum elég hajmeresztő..
"PUA: Olyan Ki****tul szexi vagy (szünet), muszály volt idejönnöm, hogy megismerjelek (szünet), szóval mesélj egy kicsit magadról (mosoly)."
Nem is tud írni, és még a stílusa is bicskanyitogató, komolyan van olyan lány, aki az ilyen közeledést nem egy pofonnal viszonozná? Ez undorító..
"PUA: Hé lányok, hadd kérdezzek valamit (szünet) orális szex az első randin (szünet) Igen vagy Nem?"
??????? :D :D
"kerülöm őket messziről. Még akkor is, ha csak velem rendesek, és mindenki mással azok"
Pontosan! Én sokszor nem is azt nézem, hogy egy srác velem hogy viselkedik, hanem azt, hogy másokkal hogy beszél. Lehet, hogy velem kis édibédi amíg tart a rózsaszín köd, de nekem az nem kell, hogy pár hónap múlva engem is lábtörlőnek használjon, mikor elmúlik a varázs.
PUA: Hey, tudod, hogy miért vagy egy p**a?
HB: Huh???
PUA: Mert egész este beszélni akartam veled, de sosem értél rá. Mindig egy csomó ember vesz körül. Ki a franc vagy te?
Úristen :D Az ilyen dumáktól komolyan sikereket várnak?
én el tudom képzelni, hogy kevésbé értelmiségi körökben ez bejön. :D
intelligens embereknél ez máshogy szokás. értelmes férfi és nő csak nevet ezen, nem veszi komolyan egy pillanatra se...
A pua egy vicc, és az az ember is egy hatalmas vicc, aki alkalmazza és fasszának érzi magát tőle.
#1 Ez a "mai lányoknak ez kell" duma akkora szerencsétlen szöveg, hogy elájulok tőle. Akkor rajta, legyél nyomorék, kíváncsi vagyok mit érsz el vele, majd számolj be légyszi! De az a minimum, hogy én egy ilyet szájon vágnék. Remélem egyszer ezeket is megsorozza valamelyik "mai nő" pasija.
Az én barátom, ne döbbenjetek meg nagyon, udvarlással hódított meg. Vaoh. Hihetetlen, de így van... Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!