Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan vannak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vannak, akik szerint a bántalmazás és a bunkó "határozott" nyomulás jó dolog?

Figyelt kérdés

Néztem a minap, hogy milyen tanácsokat osztogatnak páran a pasiknak, hogy legyenek "határozottak", és rombolják kicsit a nő önbizalmát, és legyenek rámenősek és "alfák", pl ne érdekelje őket, ha a nőnek van párja, vagy nemet mond, stb.

22 éves lány vagyok, eddigi életem során 5 olyan srác volt, aki érdemben bepróbálkozott nálam és nemet mondtam rájuk (nem számolom bele azt, mikor a munkások utánam hőbörögnek az utcán, meg mikor szórakozóhelyen kérdés nélkül letapiznak, bár ezekhez is hozzátenném, hogy nagyon megalázóak..), ebből az ötből mindnek megmondtam tisztán és világosan, hogy nem lesz köztünk semmi a laza haverságon kívül, soha. Mind az öten alapból úgy próbálkoztak be, hogy tudták jól, hogy van párom.

Az egyik kis híján megerőszakolt.

A másik megjelent utána párszor a házunk előtt, és részegen hívogatott meg üvöltözött, a barátomnak kellett leállítania.

A harmadik öngyilkossággal fenyegetőzött, ennek sok éve, és pár havonta még mindig zaklat.

A negyedik ignorálta, és tovább nyomult, "szerencsére" csak szóban.

Az ötödik is tovább nyomult, jött utánam mindenhova buliban, taperolt, és megpróbált lesmárolni, folyton győzködött, hogy de feküdjek le vele, a barátnője nem bánná (???)

Csak szerintem felháborító olyan tanácsokat osztogatni, hogy egy férfi legyen bunkó, lekezelő, alázza meg a csajt, és ne hagyja békén, és másszon bele a személyes terébe? Meg hogy ismerkedéskor tök jó taktika bántó beszólásokat is közbeszúrni, hogy a lánynak lejjebb menjen az önbizalma.. (Hogyne, a nők nagy része így is önbizalomhiányos. Sokan akik flegmák, valószínűleg épp ezt akarják palástolni.)

Aztán voltak még olyan tanácsok, mint pl a "nem alfa" pasik megalázása, szidása (komolyan, ki szerint pozitív az ilyen viselkedés?), a legalapvetőbb illem felrúgása, stb.

Én már oda jutottam, hogy szabályosan félek az ismeretlen férfiaktól, mert sokan a "nem"-et csak játéknak veszik, vagy nem tudom.

Van, aki szerint komolyan normális így ismerkedni? Ezek komolyan elfogadható dolgok?

2016. máj. 31. 14:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
2%

20-as.

Tényleg? Udvarlásig el sem tudok jutni,mivel alapból elutasítanak,mert nem születtem helyesnek 1 mp alatt elküldenek a búsba.Megismerni sem akarnak...

Egy-két esetben volt olyan helyzet,hogy kicsivel többet tudtam beszélgetni egy nővel pl. munka kapcsán, és ott is a nő elismerte hogy igen ő is az ilyen bunkókat szereti,akik össze-vissza viselkednek mások előtt is,nem tudnak magyarul viselkedni,beszólogatnak neki stb.,mert ez az izgalmas...

És aki meg kiszámítható,kedves, az meg unalmas...

Szóval udvarlásra visszatérve,talán kétszer jutottam el életemben odáig,hogy beszélgessek nőkkel egyáltalán,és ott is próbáltam kedveskedni,stb.,udvarolni....

az egyik kiröhögött,meg elkezdte mondani hogy mennyire nyálas vagyok meg unalmas.

A másik szimplán a bunkókra bukott ugyanúgy,és be is ismerte.

24/F

2016. máj. 31. 16:34
 22/45 A kérdező kommentje:

ma 16:34

Ennyi erővel én is írhatnám, hogy MINDEN férfi bunkó, mivel a kérdésben 5 példát is tudtam írni arra, hogy nem bírtak emberhez méltóan viselkedni.

A párom szeret, imád, kedves velem, rengeteg önbizalmat ad, és boldog vagyok vele, nem tudnám elképzelni magam olyan férfi mellett, aki nem így viszonyul hozzám.

Igen, lehet, hogy valakinek bejön a fizikai-lelki bántalmazás, megalázás. Bár nem értem, de biztos létezik ilyen nő. Azonban egyáltalán nem ez az általános.

2016. máj. 31. 16:43
 23/45 anonim ***** válasza:
3%

22-es.

Erre nincs jobb szó,látszik milyen ostoba vagy...

Nem kell kiforgatni a mondanivalómat,attól még nem lesz igazad.

Ez olyan,mint mikor valaki kiragad egy szót egy szövegkörnyezetből,és a másik mondja már meg mit jelent az a szó.

Mond rá valamit a másik,majd te azt mondod neki hogy nem is azt jelenti,mert... és csak utána árulod el neki,hogy igazából nem is arról volt szó magában a szövegkörnyezetben.

Pontosan ezt csinálod.

Arról már nem is beszélve,hogy akikkel idáig valaha a környezetemben voltak férfiak,velük viszont nagyon sokat beszélgettem ezekről a dolgokról.

De a mindennapokban az utcán is elég körülnézni,kinek van barátnője? aki egy tapló,bunkó,de legalább helyes és izmos,és lehet mutogatni másoknak...

A környezetemben hasonlót látok,az értelmesebbek,akiknek van eszük is,tudnak viselkedni normálisan,kedvesek,udvariasak.Na ők nem kellenek a nőknek egyáltalán,0 esélyük van.Bármelyikkel beszélgettem erről,ez volt a vége.

Aki viszont hazudozik,lealacsonyítja a nőket,alázza,bunkó módon viselkedik velük,és lenézi őket,nekik meg millió nőjük volt is már,és van is.

Az egyik nagyon büszkén mesélte is anno,hogy van egy barátnője,mellette meg még 2 másik csajhoz jár át szexelni,mikor nem a barátnőjével van...

És sok ilyet hallottam már életemben,nem csak ezt az egyet.Csak példát hoztam fel,remélem érted a szó jelentését. :)

24/F

2016. máj. 31. 16:49
 24/45 anonim ***** válasza:
3%

Én mindig azt mondom erre ezen az oldalon sok éve kb., hogy rendben van,tegyük fel hogy létezik olyan nő akinek nem ezek kellenek.

Na de hol? Hol lehet ilyen nőt találni?hol lehet ilyen nővel találkozni egyáltalán? Mert én akármerre nézek,akármilyen nővel találkozom,mind ezek kellenek nekik sajnos...

Szóval,mindig ezt mondom, csak valaki egyszer az életben egyetlen egy ilyen nőt mutasson már,hadd beszélgessek vele,és akkor kiderül valóban így van-e.

Elárulom,még soha senki nem tudott mutatni egy ilyet sem. ;)

24/F

2016. máj. 31. 16:53
 25/45 anonim ***** válasza:
93%

24/f

Neked szerintem dísznek vannak a szemeid. 100 ember ujjain sem tudnám megszámolni, hány ronda pasit láttam már nővel, a környezetemben csak 4 ilyet tudok mondani. És nem is csúnya nőkkel. Persze mindenki azt látja, amit látni akar természetesen.

Az én barátom nem kigyúrt, nem gazdag, és mégis van nője. Hihetetlen.

Persze hiába magyarázok, neked van igazad, akkor legyen igazad azt ne nyavalyogjál hogy minden nőnek ugyanaz kell. Mert kb. minden kérdés alatt megjelensz és hangoztatod hogy a nők mekkora parasztok amiért esélyt sem adnak neked. Valószínűleg jobban is járnak. Bocsika.

2016. máj. 31. 16:55
 26/45 anonim ***** válasza:
89%

Igen, ezek a te tapasztalataid, ilyen környezetben vagy, és a legfontosabb, hogy a környezetedből ezt akarod meglátni. Igazából bármennyit feltennék arra, hogy ha az ember mutatna neked 100 ellenpéldát, te akkor is szajkóznád a te tapasztalataidat, és mondanád, hogy neked van igazad.

De azt ugye felfogod, hogy másnak más tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? Vagy megkérdőjelezed azt, hogy én ismerek szép lányokat rendes, normális, átlagos kinézetű pasikkal kapcsolatban? Biztosan hazudok.

A te írásodból süt az, hogy csak a negatívat látod meg a környezetedből. Reálisan gondolj már bele. Szerinted tényleg csak a bunkóknak van barátnője, és egy rendes srácnak sincs? Tényleg??

2016. máj. 31. 16:57
 27/45 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem lehet neked mutatni, hiszen itt van több válaszoló is, akik írják, hogy nekik abszolút nem jön be a bunkó stílus (meg mellesleg én is ezt írom), erre őket meg hazugnak titulálod. Akkor hogy kéne/lehetne mutatni neked ilyen nőt? Lehetetlen, ha te kapásból ignorálod és kamunak mondod, hogy valaki lehet ilyen.

"De a mindennapokban az utcán is elég körülnézni,kinek van barátnője? aki egy tapló,bunkó,de legalább helyes és izmos,és lehet mutogatni másoknak... "

Fogalmam sincs miről beszélsz. Persze, ha bemész a Westend drága boltjaiba napközben, akkor fullos plázacicákat fogsz látni karöltve Mr. Alfával, de ha fél 8 körül mész egy kört valamelyik metróval, vagy villamossal, akkor elárulom, tök átlagos párokat fogsz látni.

Az meg, hogy legyen mit mutogatni.. Egyrészt nem azért van párom, hogy mutogassam, hanem azért hogy mi ketten boldogok legyünk együtt, másrészt meg tudod ki akarná magát egy tuskóval égetni, arról nem beszélve, hogy nem is nagyon lenne közös témánk..

2016. máj. 31. 16:59
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

akkor kiemelem Kérdező neked,mert nem tudsz olvasni sajnos... :/

Azt írtam,hogy Élőben senki nem tud mutatni egy ilyet sem...

Tudod,mondani sok mindent lehet... A valóság ettől még nem biztos,hogy az.

Az én környezetemben ezt látom,és én szívesen meg is mutatom akár a való életben is ezt...

Ha még van is 1-2 kivétel,mert legyen így. Attól még ez nem lesz tendencia,és attól még a nők 90%-ának ugyanúgy ez kell,a bunkózás stb.

Szóval akkor számoljuk is ki mennyi esély van rá,hogy valaha egy ilyen lánynál lesz esélyed? A többségük foglalt nyilván, aztán az hogy egyáltalán egy helyre keveredtek annak is mennyi az esélye,hát még annak hogy valamilyen úton-módon beszélgetni is elkezdtek egyáltalán...

hát több az esély arra,hogy megnyerem az ötöslottót,mint ennek az esélye...

24/F

2016. máj. 31. 17:06
 29/45 anonim ***** válasza:
83%

Már érti mindenki, miért vagy egyedül. Még az esélyét is elveted annak, hogy párra találj. :)

Nincs több kérdésem.

2016. máj. 31. 17:08
 30/45 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván még nem élt olyan kedves, normális, átlag fiú, akinek lett volna barátnője.

Nézd, ha így állsz hozzá, ilyen rosszindulatúan gondolkodsz a nőkről, és ennyire lekezelően állsz hozzájuk, akkor te NEM vagy "kedves aranyos átlag pasi", hanem passzív-agresszív komplexusos ember vagy, ami legalább annyira taszító, mint a tuskó alfahímek.

2016. máj. 31. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!