Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vannak, akik szerint a bántalmazás és a bunkó "határozott" nyomulás jó dolog?
Néztem a minap, hogy milyen tanácsokat osztogatnak páran a pasiknak, hogy legyenek "határozottak", és rombolják kicsit a nő önbizalmát, és legyenek rámenősek és "alfák", pl ne érdekelje őket, ha a nőnek van párja, vagy nemet mond, stb.
22 éves lány vagyok, eddigi életem során 5 olyan srác volt, aki érdemben bepróbálkozott nálam és nemet mondtam rájuk (nem számolom bele azt, mikor a munkások utánam hőbörögnek az utcán, meg mikor szórakozóhelyen kérdés nélkül letapiznak, bár ezekhez is hozzátenném, hogy nagyon megalázóak..), ebből az ötből mindnek megmondtam tisztán és világosan, hogy nem lesz köztünk semmi a laza haverságon kívül, soha. Mind az öten alapból úgy próbálkoztak be, hogy tudták jól, hogy van párom.
Az egyik kis híján megerőszakolt.
A másik megjelent utána párszor a házunk előtt, és részegen hívogatott meg üvöltözött, a barátomnak kellett leállítania.
A harmadik öngyilkossággal fenyegetőzött, ennek sok éve, és pár havonta még mindig zaklat.
A negyedik ignorálta, és tovább nyomult, "szerencsére" csak szóban.
Az ötödik is tovább nyomult, jött utánam mindenhova buliban, taperolt, és megpróbált lesmárolni, folyton győzködött, hogy de feküdjek le vele, a barátnője nem bánná (???)
Csak szerintem felháborító olyan tanácsokat osztogatni, hogy egy férfi legyen bunkó, lekezelő, alázza meg a csajt, és ne hagyja békén, és másszon bele a személyes terébe? Meg hogy ismerkedéskor tök jó taktika bántó beszólásokat is közbeszúrni, hogy a lánynak lejjebb menjen az önbizalma.. (Hogyne, a nők nagy része így is önbizalomhiányos. Sokan akik flegmák, valószínűleg épp ezt akarják palástolni.)
Aztán voltak még olyan tanácsok, mint pl a "nem alfa" pasik megalázása, szidása (komolyan, ki szerint pozitív az ilyen viselkedés?), a legalapvetőbb illem felrúgása, stb.
Én már oda jutottam, hogy szabályosan félek az ismeretlen férfiaktól, mert sokan a "nem"-et csak játéknak veszik, vagy nem tudom.
Van, aki szerint komolyan normális így ismerkedni? Ezek komolyan elfogadható dolgok?
A legtöbb nőnek ez kell a mai világban,az "izgalom",mert a többit unalmasnak és kiszámíthatónak találják...
Sőt én kivétellel sem találkoztam még nőből,akinek ne ezek kellettek volna,de talán valahol még léteznek...
24/F
Nyilván legyen egy férfi határozott, de ne egy nyomulós, agresszív állat. De azért, mert nemet kap, még nem kell feladnia sem, csak kulturáltan közeledni, udvarolnia.
Sok barátnőm elsőre nem is engedte a csókot, visszautasított, mert egy nő ne adja könnyen magát senkinek sem, akár menyire helyes a férfi.
Nem egyszerű nekünk férfiaknak sem, mert ahogy leírtam, az első elutasítás, nemjelent nemet, csak azt, hogy még nem és próbálkozz tovább. Természetesen a zaklatást a hónapokig tartó nyomulást, erőfitogtatást, hívogatást, elítélem. 26/f
"menyire helyes a férfi.
Nem egyszerű nekünk férfiaknak sem, mert ahogy leírtam, az első elutasítás, nemjelent nemet, csak azt, hogy még nem és próbálkozz tovább."
Szerintem ezt meg lehet különböztetni. A nem MINDIG nemet jelent. A kérdés, hogy mire adja ezt a választ. Ha még nem akar csókolózni, de elment veled randizni, ha nem akar még felmenni hozzád, nem akar szexelni még stb., akkor igen, az jelentheti, hogy mint ember szimpatikus vagy, de további randikat igényel a dolog. De ha az alapvető udvarláskor kijelenti, hogy nem, akkor az nem. hatalmas a különbség aközött, amikor már randizik veled a lány, és akkor nemet mond valamire, és aközött, amikor randizni se akar az illetővel, de ő azt hiszi, a lány csak kéreti magát, És én se találkoztam még olyan lánnyal, akinek bejött a bunkózás.
1. nek igaza van , sajnos . De ugye ez megint általánosítás, hogy a nőkhöz csak úgy lehet közelíteni, ha bunkók, agresszívak vagyunk. Talán nem jó helyesn keresgélünk. Én is úgy gondolom, vannak még olyan lányok, akik szeretik az udvariasságot, a viccelődést, a romantikát. Csak sajnos ha így közelítünk hozzájuk, megint általánosítok, nem leszünk elég izgalmasak, vonzóak egy nő számára.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!