Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gond, ha MINDEN jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond, ha MINDEN jó tulajdinság megvan egy nőben, csak éppen cseppet sem szexizős, nem kacér?

Figyelt kérdés

Helyes az arca, szép a teste, nem túlsúlyos. Okos, diplomája, nyelvvizsgái vannak, jó munkája van, jól keres. Művelt, szabadidejében olvas, rajzol, ír, de se nem beképzelt, se nem fellengzős, nincsenek pitchás dolgai, szeret egyszerűen csak sétálni, vagy olcsó kis teázókba beülni. Mindig mindenhol fizeti a saját részét. Házias is, jókat süt-főz, hogyha van kinek. Kevés kapcsolata volt. Nem hisztis, mindent meg lehet beszélni vele. Az egyetlen gond(?) hogy egyszerűen hiányzik belőle a magamutogatás. Soha nem hord kivágott felsőt, rövid szoknyát/nadrágot, magassarkút, nem sminkel, a haját sem tűzi fel, nem vasalja, nem göndöríti... egyszóval természetes, visszafogott, és a viselkedése is ilyen, nem szokott "cicáskodni" nem ingerkedik, szerintem párkapcsolaton belül sem. Ez lenne az oka, hogy nem veszik őt észre a férfiak?

(nem rólam van szó)

2016. máj. 26. 19:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, a párom pont ezért szeret.
2016. máj. 27. 08:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gond, sőt sokan pont ilyen nőt szeretnének - mint ahogy már kérdezték is hol lehet megtalálni.

És Te ezt miért kérdezted meg?

2016. máj. 27. 16:09
 13/21 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Az én esetemben EZ A FELÁLLÁS, amit írtál kérdező, elviselhető volna ABBAN AZ ESETBEN, ha az illető hölgy CSAKIS az utcán, illetve közösségben viselkedne így...Viszont a NÉGY FAL KÖZÖTT, távol más férfiak tekintetétöl, viszont át tudna azért változni mégiscsak "észveszejtően érzéki nőnek"...Főleg szex előtt...Egy ILYEN felállás nekem még elfogadható is lenne...
2016. máj. 27. 16:14
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es, azért kérdeztem meg, mert egyszerűen nem tudom már elképzelni, hogy miért nem látja meg benne senki azt, amit én barátnőjeként látok, hogy milyen nagyszerű ember. És hogyha most többen azt írták volna, hogy számukra ez kizáró ok, akkor talán megpróbáltam volna őt rávenni, hogy öltözzön és viselkedjen "csajszisabban". De fiúk, itt most mindenki ájuldozik, aztán a valóságban mindig inkább a feltűnőbb külsejű lányokkal foglalkoztok. Szegénykém hiába szép, ezt nem hangsúlyozza, emiatt mindenki csak barátkozni akar vele. Csak próbálom kitalálni, hogy mivel tudnék neki segíteni, mit tanácsoljak, értitek...
2016. máj. 28. 02:58
 15/21 Titusztitusz ***** válasza:
Nade kérdező...Az egy dolog, hogy ugye dúl manapság a világban a "demokrácia', a "liberalizmus", meg a "valósítsd meg önmagad" meg a hasonlóan degenerált eszmeiségek áradata, de azért a természet törvényei már csak olyanok, hogy az "ember", csak gondolja azt, hogy "képes megváltoztatni" bármit is a természetben, és a világegyetemben...Valójában a természet törvényei örökek, és időtlenek...És egy ilyen "természeti törvény" az is, hogy a NŐK A KÜLSEJÜKKEL HÓDÍTANAK legfőképpen...És veszik rá a férfiakat a párosodásra, illetve váltják ki belőlük a párosodási ösztönt...Ez ÍGY volt mindig is, és így lesz mindig is...Szóval ha valaki nőnek született, akkor az vegye már tudomásul a jó ég álldja már meg, hogy CSÁBÍTÓAN, és ÉRZÉKIEN kell öltöznie, és viselkednie...Mivel neki mint NŐNEK, EZ A LEGFŐBB FEGYVERE(!) a férfiak megszerzése terén...Azért őrület az, hogy mennyire tipikus manapság az a jelenség, amiröl írtál a barátnőd kapcsán...Én mondjuk nem vagyok egy aszexuális, impotens lúzer, sőt,az utcán a csinos nőknek már csak egy pillanatig tartó látványátol is szinte azonnal erekcióm szokott lenni, viszont örök bánatom az, hogy HOL A CSUDÁBAN LÁT MÁR MANAPSÁG AZ EMBER AZ UTCÁKON CSINOS NŐT??? Nőnek látszó valamik éppen mászkálnak, de ezek inkább csak UNDORT szoktak kiváltani belőlem, nem pedig szexuális vágyat...Halászgatyó, tornacipő, farmer, poló, meg stb,stb...Manapság ILYEN egyenszerelésben mászkálnak mindenfelé nők TÖMEGEI, aztánmeg rinyálnak örökösen, hogy a "férfiak nem veszik őket soha észre"...Hát a jó ég álldja már meg...Hát MIRE izguljanak a férfiak? ARRA, amivel szembesülnek manapság "női megjelenésként"??? Hát...Komolyan mondom, hogy én ha egy lakatlan szigetre be lennék zárva néhány ilyen "mai divatot" követő nőszeméllyel, hát azt hiszem, hogy inkább lemondanék a szexröl örök időkre, minthogy ilyen megjelenésü nőkhöz próbáljak közeledni bármikor is...Hát gondolkozzunk már emberek egy kicsit...Szóval kérdező, próbálj meg a lelkére beszélni a barátnődnek, hogy ahogy a klasszikus mondás is tartja:"Nem elég nőnek születni, ANNAK IS KELL LÁTSZANI" azért...Nincs mit tenni...Ezt tudomásul kell vennie neki is...
2016. máj. 28. 10:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Gondolod minden nőnek csak az a célja, hogy rávegye a férfit a „párosodásra” ? Akkor vonzó egy nő, ha felizgat a látványa az utcán? Vele ismerkednél, csak azért mert jól néz ki? Szerinted miért vannak itt olyan kérdések nőktől, hogy minden ffinek csak arra kellek, mit csináljak? Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan? Na Ők csábítóan, érzékien öltöznek, és bepróbálkozik náluk boldog boldogtalan.

Azért odaírtad, hogy legfőképpen, mert te is tudod, hogy nem csak azzal lehet.

Persze, abban azért egyetértek veled, hogy valahogy fel kell hívnia magára a figyelmet, ami valószínű sikerül is neki, mert mint írta a kérdező barátkozni akarnak vele.

Kérdező,

Tényleg nehéz megmondani miért nem foglalkoznak a barátnőddel. Igaz rólam is tudnak olyat mondani, hogy sok nő szemében én lennék az álomffi, de én tudom magamról, hogy van egy csomó olyan tulajdonságom is ami nem a legjobb . Valamelyik nap pont ezt mondta a kollégám, hogy ha nem tudná, pont rólam nem tudná elképzelni, hogy nincs senkim. Barátnőként lehet soha nem is fogod megtudni más miért nem a nagyszerű embert látja benne. Kb olyan mint anyukádnak 100 évesen is Te leszel a legszebb gyerek...

Az meg, hogy barátkoznak vele nem baj, majd az egyikből lesz a nem csak barátság, ahhoz hogy ezeket a tulajdonságait más is észrevegye meg kell ismerni, mert addig csak az maradt amit az előző írt.

2016. máj. 30. 12:37
 17/21 Titusztitusz ***** válasza:
16-os...Olybá tünik a dolog, mintha megszólítás nélkül, de az én hsz-emböl kiragadott részletekkel szállnál vitába...Jól látom? Ha igen, akkor kérlek idézz már tőlem olyan mondatot, ahol azt írtam volna bármely nőnek is, hogy "ne öltözzön kihívóan"...ÉN ilyet nemigen szoktam írni senkinek sem...Vagy legalábbis nemigen emlékszem ilyen esetre...Nem keversz te valakivel véletlenül? Amúgy jól írod:ÉN tényleg kizárólag olyankor szoktam nőkkel szóbaállni, és ismerkedni, ha azok CSINOSAN,ÉS ÉRZÉKIEN vannak öltözve...Szóval engem sohasem foglalkoztat ilyen esetekben a "belső", meg az, hogy "milyen formák rejtőzhetnek a bolyhos mackóalsó alatt"...Ha a hölgy nincs ELEGÁNSAN, ÉS CSINOSAN felöltözve, engem teljesen hidegen hagy a legszebb nő is...De ugye ezért nem haragszol meg rám? Sajnos az a helyzet mindig, hogy engem sohasem mások véleménye, meg elvárása, meg az éppen aktuális divat irányít, hanem a SAJÁT ÉRTÉKRENDEM, kizárólagosan...A többi meg engem nem érdekel...Szóval légy erős:A dörgedelmeid is leperegnek rólam tökéletesen...De ugye mindezt nem éled meg tragédiaként?
2016. máj. 30. 12:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Valóban nem szólítottalak meg, de annyira nyilvánvaló volt, hogy a Tiédre írom , mint ez. Egyébként remélem nem forgolódtál álmatlanul vajon mi lehet velem, most megnyugtatlak nem tragédiaként fogtam fel. Ja a dörgedelmek ahogy te írtad, valójában kérdések. Szóval a „Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan? „ más jelentéssel bír mint a „ Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan. „ . Nagyon apró a különbség az egyik végén kérdőjel a másikén pont. És csak azért kérdeztem ilyet, hogy vedd észre, lehet téged nem érdekel más véleménye, de mást igen, főleg aki ide ír egy kérdést. Ergo lehet Te boldogan élsz a saját kis értékrendedben, de ezt az értékrendet „adod” tovább másnak, amit te lehet jónak találsz de lehet más nem ettől lesz boldog. Szerintem sok embernek nem az a legfontosabb, hogy reggeltől estig , elegáns – csinos – érzéki legyen, és párosodási ösztönt váltson ki az utcán járó emberekből. Vagy igen? Semmi más nem számít csak jól nézzen ki... ( ja ez egy egészséges értékrend...)

De mindegy is, erős vagyok, nem dőlök kardomba meg ilyenek, ha leperegnek a „dörgedelmek” hát leperegnek. Sajnálom, tenyleg, de ezért nem tudok haragudni. Remélem nem gond, mert nekem nem lesz az, ha ez sem érdekel.

2016. jún. 1. 12:08
 19/21 Titusztitusz ***** válasza:
18-as...Most nem tudom hogy férfi vagy-e, avagy nő, de ha az előbbi, akkor kicsit érthető az, ha nem érted a mondandóm lényegét sehogyse, viszont ha nő vagy? Akkor vagy vad feminista lehetel, vagy totál aszexuális nő...Azért olyasmit írni hogy nem minden nőnek az a legfontosabb dolog az életében, hogy minnél jobban nézzen ki, és hogy minnél több fickóban gerjesszen szexuális vágyat?(Vagy legalábbis én valami ilyesmi mondandót szűrtem le a terjedelmes eszmefuttatásodbol...)Hát hogyan lehet már ilyet leírni???? Én magam nem vagyok nő, de ISMEREM ŐKET JÓL...És tudom azt, ahogy mondani szokás,hogy:"Nincs a világon olyan dolog, amit a "nők" meg ne tennének azért, hogy még vonzóbbnak tünjenek a férfiak szemében"...Szóval van aki beveszi azt a szöveget, amit írtál a múltkori leveledben, DE ÉN NEM VESZEM BE...Éshát ha akad olyan nő, aki LÁTSZÓLAG nem követi azt az elvet, amit leírtam az előbb, az csakis azért lehetséges, mert az illető nő ÖNBIZALMA a nullát éri el...Szóval szerintem még a "jól kinézni nem akaró" nő is a VÁGYAI SZINTJÉN szeretne mindig "Tündér Ilonának" kinézni, csak éppen az ahhoz szükséges lépéseket NEM MERI MEGTENNI...Mert nincs hozzá önbizalma...És én egészen biztos vagyok abban, hogy a kérdező álltal említett hölgy is A LELKE MÉLYÉN szeretne mondjuk miniszoknyában, izgató harisnyákban, magassarkukban pompázni, és "vonzani a férfitekinteteket", de VALAMI KOMPLEXUS MIATT nincs meg ahhoz a kellő önbizalma, hogy felvegye ezt az öltözködési stílust...És akkor TE, meg néhány hozzád hasonló hozzászóló, még ERŐSÍTENÉD IS BENNE a kishituség érzését azzal, hogy be akarnád magyarázni neki, hogy "Igaza van, ne is akarjon sose csinos lenni, meg akinek nem kell mackóalsóban, annak ne is kelljen", meg hasonló butaságokkal akarnátok BEBETONOZNI a nevezett hölgyet a JELENTÉKTELENSÉG posványába...Ez szerinted rendjén való dolog??? ÉN legalább megpróbálom a kérdezőn keresztül FELRÁZNI KISSÉ, és megmagyarázni neki, hogy a nőknek ALAPTERMÉSZETE a "tetszeni vágyás",mindig-minden korban, és EZT az "ősi ösztönt" NE AKARJA ELFOJTANI MAGÁBAN, mert ahogy mondani szokás, ilyen esetben a kishitüség az nagyon káros dolgokat tud eredményezni...(Pl. azt, hogy nem veszik észre a férfiak...)És én továbbra is azt mondanám hogy:"Nincs ronda nő, csak ELŐNYTELENÜL ÖLTÖZKÖDŐ"...És én továbbra is arra bíztatnám az illető hölgyet, hogy csak rajta, legyen merész, és érzéki öltözékü, mert máskülönben nehéz lesz neki párt találni bármikor is...Te meg tanácsolj neki azt, amit te jónak látsz...És lelked legyen rajta akkor...
2016. jún. 1. 16:52
 20/21 A kérdező kommentje:

Ohó, ez a kérdés még megvan... :)

Hát kérem, azóta meglett az álomférfi. Egy évek óta tartó barátsága fordult át szerelembe, már ott tartanak, hogy sürgeti a lányt, költözzenek már össze. És bizony kinyílt a lány rendesen, most nem utasítja el annyira a külseje csinosítására vonatkozó erőfeszítéseket, sőt... Így, hogy van kinek, már nagyon akar tetszeni. Igazatok volt, a tapasztalatlansága miatt volt annyira szerény, mint ahogyan az itt válaszolók is jelezték, csak ki lehetett hozni belőle is a “nőstényt” (jó értelemben persze, nem fordult át cicamicába. megvan az egyensúly.)

2018. márc. 6. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!