Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond, ha MINDEN jó tulajdinság megvan egy nőben, csak éppen cseppet sem szexizős, nem kacér?
Helyes az arca, szép a teste, nem túlsúlyos. Okos, diplomája, nyelvvizsgái vannak, jó munkája van, jól keres. Művelt, szabadidejében olvas, rajzol, ír, de se nem beképzelt, se nem fellengzős, nincsenek pitchás dolgai, szeret egyszerűen csak sétálni, vagy olcsó kis teázókba beülni. Mindig mindenhol fizeti a saját részét. Házias is, jókat süt-főz, hogyha van kinek. Kevés kapcsolata volt. Nem hisztis, mindent meg lehet beszélni vele. Az egyetlen gond(?) hogy egyszerűen hiányzik belőle a magamutogatás. Soha nem hord kivágott felsőt, rövid szoknyát/nadrágot, magassarkút, nem sminkel, a haját sem tűzi fel, nem vasalja, nem göndöríti... egyszóval természetes, visszafogott, és a viselkedése is ilyen, nem szokott "cicáskodni" nem ingerkedik, szerintem párkapcsolaton belül sem. Ez lenne az oka, hogy nem veszik őt észre a férfiak?
(nem rólam van szó)

Egyáltalán nem gond, sőt sokan pont ilyen nőt szeretnének - mint ahogy már kérdezték is hol lehet megtalálni.
És Te ezt miért kérdezted meg?

Gondolod minden nőnek csak az a célja, hogy rávegye a férfit a „párosodásra” ? Akkor vonzó egy nő, ha felizgat a látványa az utcán? Vele ismerkednél, csak azért mert jól néz ki? Szerinted miért vannak itt olyan kérdések nőktől, hogy minden ffinek csak arra kellek, mit csináljak? Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan? Na Ők csábítóan, érzékien öltöznek, és bepróbálkozik náluk boldog boldogtalan.
Azért odaírtad, hogy legfőképpen, mert te is tudod, hogy nem csak azzal lehet.
Persze, abban azért egyetértek veled, hogy valahogy fel kell hívnia magára a figyelmet, ami valószínű sikerül is neki, mert mint írta a kérdező barátkozni akarnak vele.
Kérdező,
Tényleg nehéz megmondani miért nem foglalkoznak a barátnőddel. Igaz rólam is tudnak olyat mondani, hogy sok nő szemében én lennék az álomffi, de én tudom magamról, hogy van egy csomó olyan tulajdonságom is ami nem a legjobb . Valamelyik nap pont ezt mondta a kollégám, hogy ha nem tudná, pont rólam nem tudná elképzelni, hogy nincs senkim. Barátnőként lehet soha nem is fogod megtudni más miért nem a nagyszerű embert látja benne. Kb olyan mint anyukádnak 100 évesen is Te leszel a legszebb gyerek...
Az meg, hogy barátkoznak vele nem baj, majd az egyikből lesz a nem csak barátság, ahhoz hogy ezeket a tulajdonságait más is észrevegye meg kell ismerni, mert addig csak az maradt amit az előző írt.

Valóban nem szólítottalak meg, de annyira nyilvánvaló volt, hogy a Tiédre írom , mint ez. Egyébként remélem nem forgolódtál álmatlanul vajon mi lehet velem, most megnyugtatlak nem tragédiaként fogtam fel. Ja a dörgedelmek ahogy te írtad, valójában kérdések. Szóval a „Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan? „ más jelentéssel bír mint a „ Neki meg azt írod ne öltözzön olyan kihívóan. „ . Nagyon apró a különbség az egyik végén kérdőjel a másikén pont. És csak azért kérdeztem ilyet, hogy vedd észre, lehet téged nem érdekel más véleménye, de mást igen, főleg aki ide ír egy kérdést. Ergo lehet Te boldogan élsz a saját kis értékrendedben, de ezt az értékrendet „adod” tovább másnak, amit te lehet jónak találsz de lehet más nem ettől lesz boldog. Szerintem sok embernek nem az a legfontosabb, hogy reggeltől estig , elegáns – csinos – érzéki legyen, és párosodási ösztönt váltson ki az utcán járó emberekből. Vagy igen? Semmi más nem számít csak jól nézzen ki... ( ja ez egy egészséges értékrend...)
De mindegy is, erős vagyok, nem dőlök kardomba meg ilyenek, ha leperegnek a „dörgedelmek” hát leperegnek. Sajnálom, tenyleg, de ezért nem tudok haragudni. Remélem nem gond, mert nekem nem lesz az, ha ez sem érdekel.

Ohó, ez a kérdés még megvan... :)
Hát kérem, azóta meglett az álomférfi. Egy évek óta tartó barátsága fordult át szerelembe, már ott tartanak, hogy sürgeti a lányt, költözzenek már össze. És bizony kinyílt a lány rendesen, most nem utasítja el annyira a külseje csinosítására vonatkozó erőfeszítéseket, sőt... Így, hogy van kinek, már nagyon akar tetszeni. Igazatok volt, a tapasztalatlansága miatt volt annyira szerény, mint ahogyan az itt válaszolók is jelezték, csak ki lehetett hozni belőle is a “nőstényt” (jó értelemben persze, nem fordult át cicamicába. megvan az egyensúly.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!