Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gond, ha MINDEN jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond, ha MINDEN jó tulajdinság megvan egy nőben, csak éppen cseppet sem szexizős, nem kacér?

Figyelt kérdés

Helyes az arca, szép a teste, nem túlsúlyos. Okos, diplomája, nyelvvizsgái vannak, jó munkája van, jól keres. Művelt, szabadidejében olvas, rajzol, ír, de se nem beképzelt, se nem fellengzős, nincsenek pitchás dolgai, szeret egyszerűen csak sétálni, vagy olcsó kis teázókba beülni. Mindig mindenhol fizeti a saját részét. Házias is, jókat süt-főz, hogyha van kinek. Kevés kapcsolata volt. Nem hisztis, mindent meg lehet beszélni vele. Az egyetlen gond(?) hogy egyszerűen hiányzik belőle a magamutogatás. Soha nem hord kivágott felsőt, rövid szoknyát/nadrágot, magassarkút, nem sminkel, a haját sem tűzi fel, nem vasalja, nem göndöríti... egyszóval természetes, visszafogott, és a viselkedése is ilyen, nem szokott "cicáskodni" nem ingerkedik, szerintem párkapcsolaton belül sem. Ez lenne az oka, hogy nem veszik őt észre a férfiak?

(nem rólam van szó)

2016. máj. 26. 19:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én imádni tudnám ezért, meg kellene sokszorozni az ilyen Nőt :) Szerintem teljesen helyén van az értékrendje. Ő az a fajta akire nem tud hatni a társadalom. De az is lehet hogy kicsit befele élő személy.
2016. máj. 26. 19:45
 2/21 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar, amiben kényelmesen érzi magát.

Bocsi, de egy cicababa is nézhet ki h..lyén, ha nem tud járni a 10 centis sarkú cipőjében és dobálja magát, mintha ő lenne Ms Madamka.

Aki szeretni fogja, az így fogja szeretni, ahogy van, nem kell ahhoz egyéb külcsines kicsinyes trükköket alkalmazni, mert ő így jó ahogy van!

2016. máj. 26. 19:48
 3/21 anonim ***** válasza:
A férjem azt üzeni, hogy nagyon becsüld meg az ilyen lányt ;)
2016. máj. 26. 19:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Egyébként meg az is lehet, hogy szűz még, ezért nem tudja szexuálisan kifejezni magát, nem ismeri a határait, kellene neki együtt töltött párhónap egy társsal aki elfogadja, motiválja, szeretgeti, ahol feloldódna, s akkor talán kijönne ebből. De szívesen megismerném :)
2016. máj. 26. 20:06
 5/21 anonim ***** válasza:
Ilyen nő tényleg létezik? Szerintem sok férfinek ez ideál legalábbis az értelmesebbeknek biztosan.
2016. máj. 26. 20:10
 6/21 anonim ***** válasza:
Ket dolog jutott eszembe.Egyik noismerosom aki kb uez es mi csajok nem ertjuk h 36evesen miert van meg egyedul.Megkerdeztuk a pasikat rola es egyontetu valaszuk volt h nincs kisugarzasa a csajnak,kicsit idegesito is.Masik dolog h ha csak ennyi a "gond" akkor ezeket ha a parja keri,akkor felveszi,megteszi otthon a 4 fal kozott.Csak persze ehhez kell annyi fantazia a ferfiak reszerol h "ez egy olyan csaj akibol kihozhato idovel".
2016. máj. 26. 20:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Én is így gondolnám, hogy ez teljesen rendben van, szegény mégis teljesen egyedül van, ráadásul rendszerint valami üresfejű, de csini csajszika miatt szorul háttérbe. Pedig "átlagjózsi" külsejű férfiak tetszenek neki. Talán az lesz, amit az egyik válaszoló említett, tapasztalata az nincs neki. Hát remélem, hogy egyszer valaki átlát a szerény viselkedésén.
2016. máj. 26. 21:11
 8/21 anonim ***** válasza:
Biztos szarul vagyok bekötve, de nekem az ilyen nők a zsánereim.
2016. máj. 26. 22:36
 9/21 anonim ***** válasza:
Hol lehet megtalálni, mennyi idős ? :D
2016. máj. 26. 22:39
 10/21 anonim ***** válasza:
A párom is pont ilyen nőre vágyott, aki visszafogott, soha nem hivalkodó és nem más férfiaknak akar tetszelegni miközben párja van.... igy talált rám.
2016. máj. 26. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!