Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet a férfiak számára, ha egy nőnek sok magányos hobbija van?
Nem gond.
A nő nem egy tárgy, hogy kordában kelljen tartani.
1-2 órája mindenkinek legyen már ugyan a saját hobbijára. Amelyik férfi ezzel nem tud azonosulni, az nyaljon sót.
Mondom ezt férfiként.
Valamennyi elvonulás minden egészséges kapcsolatba kell, és bele is fér.
Bár az olvasás, és a fotózás szerintem nem magányos hobbi, én ha van párom, akkor szívesen olvasok vele együtt (mármint mindketten a saját könyvünket csendben de egy helységben), és fotózni meg végképp jó valakivel, keresni a témákat együtt, ugyanazt, de mégis mást fotózni, utólag összenézni, hogy ki, hogyan látta, ki mit látott meg
Szamomra meg elony is lenne nekem is ilyen hobbijaim vannak.
F/28
Sokkal többre is el szoktam vonulni, de egy kapcsolatban a az ember törekszik.
"és nem olyan mennyiségű idő, elköteleződés, hogy egy párkapcsolat rovására menjen."
Ez volt a kérdés, ne mondd evidenciaként.
Köszönöm a válaszokat.
Okosan kell szervezni, és akkor talán nem, bár így is kialakulhatnak konfliktusok belőle, pláne, ha olyannal van együtt, aki olyan szinten nem igényli a magányos elfoglaltságokat, mint ő. (Jelenlegi élethelyzetem: munka mellett levelezőn tanulok fősulin, kondizom, lovagolok - lovon, még mielőtt... -, illetve főzök minden nap.)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!