Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos, szűz, akik sosem voltak párkapcsolatban, sosem nősültek stb, férfiak hamarabb halnak meg, mint a stabil párkapcsolatban élő, házas férfiak? Vagy ilyen felmérés nincs?
Ne haragudj, hogy ezt írom, de már nem vagy épp fiatal...
19-25 éves korig tart a párválasztás periódusa ill. a családalapítás fészekrakás, utánna utodok nemzése... Neked eléggé sok minden kimaradt, úgy tapasztalat, mint lelki szemszögből nézve... és ez nagyon szomorú.
A férfiak már alapból kevesebbet élnek mint a nők, szerintem ez a család dolog nem egy ok a korai elhalálozásra, ám vezethet lelki frusztrációkhoz, melyek kihatnak az egészségedre, de nem úgy hogy kevesebbet élj...szerintem...
Akkor sem értem, mire vársz. Sült galambok még mindig nem repkednek, és te vagy a férfi. De senki nem fog rádmászni, ha nem viselkedsz férfiként.
Egyszer olvastam, hogy Magyarországon az emberek 10%-a magányos. Ez azt jelenti, hogy ha 10 csajhoz odamész, abból 9-nek van pasija, akit nem fog otthagyni.
Tehát te 9 év alatt 2 olyan nőhöz mentél oda, akivel lehetett volna bármi. Nem jöttél be nekik, na bumm.
Szerintem sokkal több energiát kéne belefektetned a dologba, ha szeretnél párt.
Ennyi próbálkozás kb azzal egyenlő hogy a sült galambra vársz, hogy a szádba repüljön... bocs de így nem tudlak sajnálni. Magadnak köszönheted hogy egyedül vagy, és ha így folytatod, így is maradsz.
Egyébként akik házasságban vagy komoly párkapcsolatban élnek, tovább élnek, igen.
Egyébként az sem mindegy, "hogy" él valaki. A boldogság legalább olyan fontos, mint az egészség.
1, 5.
Pont azért haltak meg,mert a család sokkal nagyobb stresszt rakott rájuk.
Szerintem ez logikus.
Sportolj rendszeresen és akkor nem fogsz meghalni 50 évesen.Ennyi a lényeg.
Szerintem tök felesleges az élet értelmén rágódni.
Élhetsz a hobbidnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!