Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egy 28 éves szűz srác szinte szétpukkan a fájdalomtól és utálja a párokat, akik elmennek mellett az utcán, vagy bárhol látja ezeket, hogy azok folyton falják egymást és sugdolóznak?
sok megkeseredett szingli van.
énis az voltam 22 éves koromig
aztán éppen jókor jó helyen, teljesen véletlenül
nézz úgy a párokra, hogy nem mindenki volt együtt már 12 éves korától. van aki 25-30-ig is egyedül szopik mint a torkosborz, aztán mikor már feladná, sikerül
vagy meghalt mindenkije, csak a párja van
nem tudhatod mi van mögötte, milyen az élete
és lehet hogy majd neked is összejön
Nem tudom mennyire jellemző,én 22 vagyok még soha nem volt barátnőm,egy csókot sem kaptam még soha. :/
Engem nagyon durván bántanak ezek,de csak legbelül.Szóval ezt a környezetem nem veszi észre egyáltalán,meg hát nem is gondolná senki rólam ezeket.
Az nem jó kifejezés rá,hogy utálom a párokat,csak rossz nézni hogy mindenki más boldog én meg egyedül vagyok,és senkinek nem kellek. :/
Szóval nagyon rosszul esik,és bizony el is fordulok hogy ne is lássam őket de ennyi.
22/F
Most komolyan, aki 28 évesen olyan szavakat használ, mint hogy "szétpukkan a fájdalomtól", az az ember mit csodálkozik azon, hogy szűz?
Komolyan emberek. Ki használja ezt a szót, hogy szétpukkan, ráadásul ilyen szövegkörnyezetben?
"szétpukkan a fájdalomtól",
Nem értem miért kell mindenbe belekötni. Nincs ezzel semmi baj, persze nem magasztos kifejezés, de a ,,ronda" lényeg benne van. ezt nem bírom, hogy miért kell mindenen fennakadni, manapság ha egy embernek egy anyajegye is a van az arcán, már azon is fennakadnak az emberek, hogy nem tökéletes. Mintha csak a tökély létezne, ha csak egy picit, egy szóban is eltérünk attól, akkor már a magyar ember megszólja a másikat. Több alázatot kérnék. Emberek vagyunk, hibázunk. Kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!