Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egy 28 éves szűz srác szinte szétpukkan a fájdalomtól és utálja a párokat, akik elmennek mellett az utcán, vagy bárhol látja ezeket, hogy azok folyton falják egymást és sugdolóznak?
jó akkor visszadobnám a labdát.. mi a szart akarsz te egy ilyen lányoktól akik le sem szarnak?
biztosan van a réteg ahol sikeres lehetnél.. de neeeem.. az fúúúúj mert az dagadt, vagy ragyás, vagy gebe vagy vmi..
neked a fullos idióta bigék kellenek, irreális szépségideállal és idióta férfi elvárásokkal..
baromi értelmesnek állítod be magad, de egy barom vagy ha nem fogod fel ezt az egészet.
keress olyan körökben ahol értékelik a tulajdonságaid. igen.. sajnos ez sokszor nem a prméium kategóriás csajok köre lesz...... hát ez van babám.. te se vagy prémium kategória!
kkthxbb
ez esetben visszaszívtam a "kedves" szavaimat.
viszont a világgyűlölet és a többi baromság továbbra is értelmetlen és csak önsajnálat ami szánalmas.
szánalmas pasi nem kell senkinek mert megérzik az ilyet. ez csak teher.. az emberek tele vannak terhekkel. senkinek nem kell még egy pluszba.
Azt megértem ha fáj párocskákat látni mikor magányos vagy. Én is éreztem ezt, pedig voltak kapcsolataim, csak nem tartottak sokáig, és boldog sem voltam....meg szerelmes sem.
De azért az utálat már más tészta. Én sose utáltam azokat akiknek volt valakije miközben nekem nem...csak irigység volt bennem, és reméltem hogy majd egyszer nekem is lesz...végül 24 évesen jöttem össze a férjemmel.
Szerencsém volt. De ehhez nekem is változnom kellett. Próbálkoznom, elszenvednem sok sok visszautasítást, volt aki ki is használt elég rendesen. De nem adtam fel, és nem vártam a sült galambot és nem sajnáltattam magam, hanem tettem az ügy érdekében, és társra találtam. Mégpedig számomra a legjobbra!
Szóval nem utálkozni kell a párocskákon, hanem tenni azért hogy boldog légy.
Ha meg képtelenség veled beszélgetni akkor mit csodálkozol azon hogy nem tudsz felszedni senkit? Én találkoztam már olyan pasival akiből 1 értelmes mondatot nem lehet kihúzni...megmondom őszintén, hogy leléptem a randiról, mert elviselhetetlen volt.
Az hogy diplomáid vannak, még nem jelent semmit. Ha csak ennyit akarsz felmutatni, azzal még nem fogsz nőt.
Elárulod, hogy akkor mégis hogy képzeled el a kapcsolatodat egy lánnyal? Keveset beszéltek mert te nem beszélsz sokat, és persze elvárod hogy ezt tolerálja is, vagy netán olyan lányt találsz aki szintén keveset beszél... oké.
De akkor kb ott ültök kussban egymás mellett, esténként szexeltek és ezen felül meg se tudjátok ismerni egymást kb, mert nem beszélgettek... vagy hogy gondolod?
Saját tapasztalataim szerint akkor fordul elő, ha az illetőben tombol az irigység, vagy valamiféle indulat, ami nyilvánvalóan abból ered, hogy a szűznek nem adatott meg, hogy szerethessen és szeressék. Nálam évekig jelen volt ez a jelenség, ha nem is gyűlölettel, de némi feszültséggel, indulattal néztem a párokra, a csókolózás-cuppogás (pl. buszon) pedig a halálba kergetett, még a hideg is kirázott tőle, legszívesebben felálltam volna és szétvertem volna mindent és mindenkit. :D Azóta sok víz lefolyt a Dunán, én pedig hosszas kínlódás és vergődés után elfogadtam, hogy nem értek a nőkhöz és a párkapcsolatokhoz, így másban (pl. kreativitásban) kell megtalálnom az életem értelmét. Mióta így vagyok, már nem zavarnak ezek a jelenetek, sőt, inkább örömet okoz, ha látom rajtuk az őszinte szeretetet, egymás felé. Jó embereket boldognak látni.
Egy 28 éves, szűz srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!