Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egy 28 éves szűz srác szinte szétpukkan a fájdalomtól és utálja a párokat, akik elmennek mellett az utcán, vagy bárhol látja ezeket, hogy azok folyton falják egymást és sugdolóznak?
"Nem tudom, rám nem jellemző, van épp elég dolgom a csajozás mellett is. :D (viszonylag rendszeresen ismerkedek és sokszor össze is jönnek dolgok, csak a szex nem akar)."
Azóta mondjuk összejött, aminek örülök, de sok mindenen nem változtatott az életemben. A szüzek hiedelmeivel ellentétben az ember problémáinak 99%-át nem oldja meg egy punci. :D
Én 26 éves vagyok, igen, teljesen természetes én is így vagyok vele szűzként. Tudod rossz érezni más 16 évesen smárol a barátnőjével, én meg 26 évesen nem tudtam ezt elérni. Nem tudok mit csinálni, ez van ezt kell elfogadni.
Utóirat:
2015. febr. 25. 11:28 kor válaszolónak írtam privát üzenetet.
Most 8 év elteltével is szűz most 36 évesen.
Valóban nem oldja meg, de rendesen dob az ember önbizalmán és jobb kedve is lesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!