Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jellemző, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy egy 28 éves szűz srác szinte szétpukkan a fájdalomtól és utálja a párokat, akik elmennek mellett az utcán, vagy bárhol látja ezeket, hogy azok folyton falják egymást és sugdolóznak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, rám nem jellemző, van épp elég dolgom a csajozás mellett is. :D (viszonylag rendszeresen ismerkedek és sokszor össze is jönnek dolgok, csak a szex nem akar).
2016. okt. 14. 21:49
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
Molnár Krisztián is az 28 évesen :D
2017. jún. 19. 23:15
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

"Nem tudom, rám nem jellemző, van épp elég dolgom a csajozás mellett is. :D (viszonylag rendszeresen ismerkedek és sokszor össze is jönnek dolgok, csak a szex nem akar)."

Azóta mondjuk összejött, aminek örülök, de sok mindenen nem változtatott az életemben. A szüzek hiedelmeivel ellentétben az ember problémáinak 99%-át nem oldja meg egy punci. :D

2017. jún. 20. 11:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Én 26 éves vagyok, igen, teljesen természetes én is így vagyok vele szűzként. Tudod rossz érezni más 16 évesen smárol a barátnőjével, én meg 26 évesen nem tudtam ezt elérni. Nem tudok mit csinálni, ez van ezt kell elfogadni.

Utóirat:

2015. febr. 25. 11:28 kor válaszolónak írtam privát üzenetet.

Most 8 év elteltével is szűz most 36 évesen.

2023. jún. 12. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Valóban nem oldja meg, de rendesen dob az ember önbizalmán és jobb kedve is lesz. ;)

jan. 3. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!