Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos lányokat, akiknek a társaságuk max a macskájuk, miért nem érdeklik a magányos férfiak?
Lehet, inkább maradnak egyedül, mint hogy olyannal legyenek, akik nem jönnek be nekik, nem tudom...
Az biztos, hogy én egy ilyen macskás lányt ismerek. Ő még mindig az exét szereti, aki évekkel ezelőtt hagyta el. Egy szürke, semmitmondó kis pasi, még viccből sem lehet rá mondani, hogy macsó. A lány egy magas, csinos szőkeség, sok igazán jó pasit megkaphatna. De ő még mindig arra az egyre vár.
Szóval több oka is lehet a jelenségnek.
Ha belegondolsz nem véletlen magányosak és foglalkoznak a cicájukkal :D
Különben én is"magányos" vagyok még sem érzem magam annak,és csak az egész világért jönnék össze valakivel.Egyedűl vagyok egy teljes ember.A kapcsolat csak hátráltatna...lehet ezek a lányok is így gondolják :) (egyenlőre)
N/22
Mondjuk, mert nem úgy általában érdekelnek, hanem egy bizonyos érdekel.
De mikor nem étdekelt az egy bizonyos, se kellett valaki csak azért, mert egyedülálló volt. Nem mindegy, hogy ki az illető.
(A cica itt alszik az ölemben )))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!