Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos lányokat, akiknek a társaságuk max a macskájuk, miért nem érdeklik a magányos férfiak?
Figyelt kérdés
Meddig akarnak várni az ilyen lányok/nők a macsókra, amikor nyilvánvaló, hogy azok nem fognak eljönni hozzájuk?2015. dec. 6. 21:11
11/16 anonim válasza:
2 évig voltam egyedül (de nem magányos), és 3 macskám is van. Azért voltam inkább egyedül, mert rossz kapcsolatot nem akartam, és már tisztában voltam azzal, hogy milyen személyiségű társra vágyom, nehéz volt megtalálni. De kivártam. Attól, hogy valaki magányos, még korántsem biztos, hogy alkalmas egy kapcsolatra és illik is hozzám. Ez sokaknál bebizonyosodott. Amúgy a macsókra sose buktam (vagy max. tinikoromban), de a nem macsók között is bőven akadnak olyanok, akiknek a személyiségéhez nem tudtam vonzódni.
2 év egyedüllét után lett olyan társam, amilyenre vágytam. (Mellesleg ő is macskás, úgyhogy most együtt szeretgetjük őket.)
12/16 anonim válasza:
Valószínűleg mert volt már pár megalkuvó randijuk, találkájuk és bizonytalanok, mert az illető férfi elsőre és másodszorra sem ad semmit. Hiányzik, ami kimozdítsa őket. Meg kinek mi az átlagos? Valószínű neked is vannak olyan nők, akikkel szóba sem állnál, akkor inkább 5 macska.... Hát ennyi.
13/16 anonim válasza:
Megint jön a nyávogás, hogy minden a nők hibája XD
14/16 anonim válasza:
Mert a macskák többet keresnek, mint a csóró magányos hímek. :)
15/16 anonim válasza:
Én pl. azért nem szeretem a magányos férfiakat, mert csak rájuk mosolyogsz, aztán máris tapadnak, mint a légypapír.
16/16 anonim válasza:
Magányos férfi vagyok. Macskával. Égő? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!