Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond?
Budapesti 20 éves lány vagyok és egyszerűen nem találok magamnak párt már lassan másfél éve. Nem vagyok válogatós de ha nem is szimpatikus elsőre az adott fiú kedvesen udvariasan elbeszèlgetek vele sosem koptattam még le senkit bunkón. Sokak szerint kimondottan szép vagyok és mikor elmondom hogy mióta nincs barátom elkerekedett szemeket kapok és nem akarjàk elhinni.
Mindössze annyit szeretnék hogy a férfi kezdeményezzen. Nagy kérés ez a 18-22 éves fiúkhoz? (Neten és élőben egyaránt )
Azért nagy kérés ez, és a korosztály most nagyjából mindegy is, mert nincsen rád írva, hogy te milyen vagy... És engem is ha előtte ötször bunkón elutasítottak, majd még x alkalommal, akkor nyilván elmegy az egésztől a kedvem egy idő után, és onnantól már nem fogom csinálni...
24/F
KEZDEMÉNY!
(Ez akkor most egy kezdeményezés?) Janemvagyoktizennyóchuszonkettő.
Ennyire kulturáltan se hívtak még vén rókának.
24/F
Másfél éve? Jaj te szegény :DD Nekem 20 éves koromig barátom sem volt
L
Nagy kérés hogy normális IGAZI pasira legyen igényed?!
18-22 az a vicc(gyerek) kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!