Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond velem?
második..habár elég durva amit írsz és biztosan nálam sokkal rosszabbak is átadták már a génjeiket a következő generációnak..azért van valami abban amit mondasz.
Amúgy meg lány/nő (ahogy tetszik) vagyok.
Küzdd le a félelmeidet és lépj. Meglátod utána könnyebb lesz ha feloldódsz kissé.
Vannak barátnőid?
Visszahúzódó természetű vagy?
Nincs önbizalomhiányod?
Lényeg, ha akarsz valamit, akkor tegyél érte.
Az intorveltság a neveltetéssel függ össze. Nem lehetett annyira jó és helyes. Még ha ez nem is tudatosult benned. Egy ember, nem születik zárkózottnak, visszahúzódónak. Valami volt a gyerekkoroddal kapcsolatban ami kihatással van rád.
A másik dolog az csak izzadás, azt simán lehet kezelni. Nem nagy ügy az.
A gyerekkorom összességében nem volt olyan rossz. A kamaszkor annál inkább. De már majdnem felnőtt vagyok, nem hibáztathatom a szüleimet mindenért hanem magamnak kell megoldani a dolgaimat. Csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
Ami az izzadást illeti ha tudsz rá gyógymódot légyszi áruld el mert én egyelőre nem jártam sikerrel semmilyen módszerrel. (az arcom izzad)
"de annyira ideges voltam előtte, hogy remegett a kezem és még hánytam is"
Ez azért durva. Nálam ilyen komoly szorongásos tünetetek az egyetemen, egy szigorlat előtt jöttek elő, az sem volt normális sőt, de ez valamivel "könnyebb" helyzet, szerintem.
Menj el egy pszichológushoz, pszichiáterhez, legyél nyitott, és valamiben segíteni fog, az 100%. De ez olyan dolognak tűnik, amit nem fogsz egyedül megoldani, szakember nélkül, mert komoly problémának tűnik, aminek elég mélyen van a gyökere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!