Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és világ életemben szingli voltam, egyszerűen félek a párkapcsolatoktól. Próbáltam már randizni de annyira ideges voltam előtte, hogy remegett a kezem és még hánytam is. S ilyenkor persze minsidg lemondom. Félek az intimitástól. Pedig szeretnék magamnak valakit de ha akad egy konkrét személy annyira begörcsölök, izzadok, remegek és valami lelkiismeret furdalás félét érzek ha arra gondolok hogy randiznom kell vele, a többiről ne is beszéljünk. Mi lehet a baj?
2016. ápr. 9. 20:47
1 2
 11/15 Fish1 ***** válasza:

Édesapád hogy bánt veled és a családdal?

Ha agresszív, vagy ha lenéző stílusú, vagy negatív, akkor benne van, hogy tudat alatt attól félsz, hogy a pasik így fognak bánni veled.

2016. ápr. 10. 02:07
 12/15 anonim ***** válasza:
a második eszetlen firkálmányára ne hallgass. röhögök amikor valaki az evolúció-kitaláció maszlaggal jön elő. nem létező dologgal magyarázni valamit, nevetséges.
2016. ápr. 10. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el pszichiáterhez, sokat segíthet. Ezek a szociális fóbiára is jellemző tünetek, nekem is az van/volt. Akármi is ez, kemény munka lesz kimászni belőle és segítségre van szükséged hozzá.
2016. ápr. 10. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne az itteni emberekben keresd a megoldást a problémáidra. Itt senki nem ért ehhez, azért mert valaki elolvasott a díványon egy cikket a pszichológiáról, és megkérdezi, hogy milyen volt a gyerekkorod, nem lesz szakember... Én nem ajánlom, hogy itt beszéld ki a problémáidat, te is láthatod, hogy súlyos szorongási problémád van, akár szervi oka is lehet, ezért mindenféleképpen szakemberhez menj, ne az itteni "kóklerekre" bízd magad.
2016. ápr. 10. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
14-es te meg húzd le magad! Ennyivel rád sem kell hallgatnia
2016. ápr. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!