Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi sértőnek sok pasi, hogy a nőknek jogában áll dönteni az ismerkedésről, és nem veheti őket bárki használatba, aki meglátta?
Azt látom, hogy sok pasinak ez egyre komolyabb probléma.
Mondjuk társkeresőn ráír a csajra, és ha nem válaszol, kiakad. Miért is? Nem egy webshop, ahol a neki tetsző terméket kiválasztja, és házhoz szállítják. A csaj is dönt, és ha úgy dönt, hogy nem jössz be, akkor így jártál.
Élőben is ez van. Odamegy egy nőhöz, megszólítja, (és bármilyen béna is), aztán megsértődik, ha elutasítják. Mi a gond?!
Tegyük fel, a nők is ismerkednek. Odamegy hozzád egy 140 kilós tonnadonna, vagy egy 55 éves vény csatakanca, és rád mutat, hogy "TE. Most. Szex!" Neked meg muszáj vele menni, nem mondhatsz nemet.
Ugye, milyen sza.r lenne?!
Nos, bármilyen hihetetlen, ez így működik fordítva is. A pasi odamegy, a nő meg eldönti, hogy beszáll a játékba, vagy ezt a felkérést elutasítja. Nem kötelező neki bárkivel elmenni, aki kinézte magának.
Főleg akkor okozna ez bonyodalmakat, ha a foglalt/házas nők is szabadon elvehetők és használhatók lennének, egy-két pasi igencsak kiakadna. :P
Nem azt mondom, hogy széles mosollyal, őszinte örömmel vedd, ha elutasít, de illik tudomásul venni a másik ember döntését. Ezen megsértődni, utána agresszíven, bunkón viselkedni... hát nem is értem, miért nincs nőtök... :P
#40.
"...így ebből kiindulva nekem nagyon pozitív kisugárzásom lehet, mert személyesen ahány nő nekem is tetszik(és itt a tetszik alatt nem csak azt értem, hogy jól néz ki hanem a kisugárzása is olyan ami nekem bejön) azok közül még egyik se nézett rám lenézően..."
Szívemből szóltál. Detto ugyanezt vettem észre.
"Azt látom, hogy sok pasinak ez egyre komolyabb probléma.
Mondjuk társkeresőn ráír a csajra, és ha nem válaszol, kiakad. "
Miért, ha te kulturált formában közelednél valaki felé, az meg még válaszra se méltatna, az neked nem esne rosszul?
Ebben a helyzetben nem a visszautasítás az, ami rossz érzést kelt, hanem pont annak a hiánya: hogy arra sem méltatják az embert, hogy legalább egy 'bocs, de nem vagy az esetemre' méltassák - ez pedig irdatlan sértő és degradáló a másik számára. Kb. az egyik legnagyobb sértés, amivel egy nő illetheti a nála próbálkozókat.
Meg az a rossz, hogy a mai nők többsége nem is érti, hogy ezzel mi a gáz - azt persze elvárják, hogy velük udvariasok legyenek a férfiak, de az még csak meg se fordul a suttyó kis fejükben (igen, nem csak a férfiak lehetnek suttyó parasztok), hogy ennek kölcsönösnek kéne lennie.
------------
"Tegyük fel, a nők is ismerkednek. Odamegy hozzád egy 140 kilós tonnadonna, vagy egy 55 éves vény csatakanca, és rád mutat, hogy "TE. Most. Szex!""
Ha eddig a pasik hozzád így mentek oda, akkor azokat joggal küldted el a manóba.
De őszintén szólva ezt kétlem.
Ha meg tényleg nem ez volt a jellemző, akkor talán nem kéne így csúsztatni, mert az is suttyó dolog.
-----------
És még egy harmadik tipikus női suttyóság:
nem jön össze a kiszemelt férfival, hiába jelzett neki vagy csinálta a kis "női taktikáit".
Mi erre a tipikus női reakció:
a.) ez is biztos csak dugni akart,
b.) mekkora fatökű, hogy itt jeleztem neki, és mégse lépett semmit.
Ha én kezdeném el k..ának nevezni, vagy másképp lesajnálni azt a nőt, akivel nem jött össze, akkor egy szexista suttyó paraszt lennék.
Amikor a nők csinálják ugyanezt, akkor bezzeg... nincs akkor bezzeg, azok is szexista suttyó parasztok.
----------
Összefoglalva: én nem vonnom kétségbe, hogy neked is lehettek rossz élményeid bunkó férfiakkal, de a kérdésedből pont ugyanilyen bunkóság sugárzik, csak a másik oldalról.
Szóval szerintem nincs alapod a panaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!