Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzi sértőnek sok pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi sértőnek sok pasi, hogy a nőknek jogában áll dönteni az ismerkedésről, és nem veheti őket bárki használatba, aki meglátta?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy sok pasinak ez egyre komolyabb probléma.

Mondjuk társkeresőn ráír a csajra, és ha nem válaszol, kiakad. Miért is? Nem egy webshop, ahol a neki tetsző terméket kiválasztja, és házhoz szállítják. A csaj is dönt, és ha úgy dönt, hogy nem jössz be, akkor így jártál.

Élőben is ez van. Odamegy egy nőhöz, megszólítja, (és bármilyen béna is), aztán megsértődik, ha elutasítják. Mi a gond?!

Tegyük fel, a nők is ismerkednek. Odamegy hozzád egy 140 kilós tonnadonna, vagy egy 55 éves vény csatakanca, és rád mutat, hogy "TE. Most. Szex!" Neked meg muszáj vele menni, nem mondhatsz nemet.

Ugye, milyen sza.r lenne?!

Nos, bármilyen hihetetlen, ez így működik fordítva is. A pasi odamegy, a nő meg eldönti, hogy beszáll a játékba, vagy ezt a felkérést elutasítja. Nem kötelező neki bárkivel elmenni, aki kinézte magának.

Főleg akkor okozna ez bonyodalmakat, ha a foglalt/házas nők is szabadon elvehetők és használhatók lennének, egy-két pasi igencsak kiakadna. :P

Nem azt mondom, hogy széles mosollyal, őszinte örömmel vedd, ha elutasít, de illik tudomásul venni a másik ember döntését. Ezen megsértődni, utána agresszíven, bunkón viselkedni... hát nem is értem, miért nincs nőtök... :P

#vonjuk meg az asszonyállatok szavazati jogát #önkiszolgáló élvterem
2016. máj. 22. 15:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
38%

#19-nek.

Szerintem a jóképűeknek nem csak azért nézik el a trógerséget, mert jóképűek. A média mutat egy képet, amire ezek a jóképű férfiak felülnek, majd 100%-os önbizalommal és arroganciával minden egyes lányhoz odamennek kezdeményezni. Ha a lány nemet mondott, haha, jó buliból maradtak ki, majd ugyanúgy odamegy egy másikhoz, ésígytovább... Innen tehát meg van oldva a probálkozás problémája. Az elnézés problémája pedig szerintem onnan jön, hogy a nők gyakran nem hiszik el, hogy vannak még férfiak, akik tényleg kedvesek, udvariasak, és férfiasak is egyben, éppezért inkább egy trógerrel állnak össze. Vagy inkább azért áll vele össze, mert még mindig jobb egy tuskó alpári, DE határozott emberrel élni, mint egy unalmas, kinyalomasegged nyálgéppel, aki azt hiszi, hogy az élete célja a Nő, és hogy csak értük él.

20/F

2016. máj. 22. 16:43
 22/43 A kérdező kommentje:

19-eske: Miért, neked gépfegyvert tart két gorilla a fejedhez, hogy odamész a csajhoz, mert azt mondják?!

NEM!

TE döntöd el, hogy tetszik neked, és megszólítod.

Nem egy boltban járkálsz, ahol leemeled a polcról a kívánt árut, és kifizeted, aztán a tiéd, és a kiló lisztnek nincs belevau, hogy akar-e veled hazamenni, hogy nokedliként végezze.

Fájdalom, de a nők is emberek, önálló akarattal, szabad véleménnyel, saját ízléssel, és aki nem tetszik, azzal nem fog elmenni haza.

Nem véletlen írtam, hogy a nőket használatba akarják venni, de érdekes módon még egy pasi se háborodott fel, hogy hé álljon meg a menet, ő nem használatba venni akarja, hanem barátnőt keres.

Nem érdekes?

2016. máj. 22. 16:43
 23/43 anonim ***** válasza:
78%

#6 De visszaírnia sem muszáj senkinek. Velem is jó párszor elfordult már, hogy írtam itt valakinek valami miatt, de nem válaszolt. Tudomásul vettem és ennyi. Nem kezdtem el szitkozódni meg sajnáltatni magam. (Nem mintha tudtam volna egy konkrét csoportot szidni, az esetek többségében fogalmam sincs arról, hogy milyen nemű és korú az illető, aki nem válaszol.)

Ez van, nem mindenki kíváncsi rád, meg rám se. Ha valaki ezt képtelen feldolgozni, akkor keressen fel egy szakembert.

Szerintem az ilyen pasik mind lelkisérültek, normális lelkületű ember túlteszi magát az elutasításokon.

2016. máj. 22. 16:53
 24/43 anonim ***** válasza:
72%

Ha odajön hozzám egy "140 kilós tonnadonna", akkor:

1. Ha feltesz egy kérdést, válaszolok neki.

2. Nem éreztetem vele, hogy túlsúlyos, vagy hogy szerintem nem szép.

3. A lehető legkevésbé fájdalmas módon utasítom el.

4. Ugyanúgy emberként bánok vele, mintha egy modell lenne.

Én ezt tudom nyújtani és ezt is várom el mindenkitől, de sajnos a nők jelentéktelen része képes ezt viszonozni. Joga van mindenkinek elhajtani a másikat, mint egy akármit, de az olyanokat nem tudom sokba nézni, se sajnálni. Nekem meg ehhez van jogom.

2016. máj. 22. 17:25
 25/43 anonim ***** válasza:
79%

Nőként írom,hogy neten annyit illik visszaírni,hogy bocs,de nem te vagy az,akit keresek.Ha nekem írt egy 40 éves koma,de normális stílusban,ott is mondtam,hogy,bocsi de nem.Viszont ha valaki egyből a szexre tér,ott azonnal lépek is ki,vagy ha tényleg nagyon sötét az illető ott fejben.

Az elutasítást is el kell fogadni,mindkét nemnek,nincs mese.Nincs olyan ember,aki mindenkienk tetszene,de azzal csak lealacsonyodik,ha valaki még be is sértődik egy elutasításon.Ez annyira ovis.

2016. máj. 22. 17:29
 26/43 anonim ***** válasza:
67%

"Mondjuk társkeresőn ráír a csajra, és ha nem válaszol, kiakad."

Azért, mert tudod mi is emberek vagyunk (tudom, hogy ez a legtöbb lánynak újdonság), akiknek jár(na) az alapvető emberi udvariasság.

Valakit válaszra sem méltatni pedig irdatlan nagy bunkóság és sértés a másikkal szemben. Márpedig ha ő kulturáltan állt hozzád, akkor az egy emberi alap(nak kéne lennie), hogy te is megtiszteled ezzel őt.

Ha azt írja, hogy 'bocs, nem téged kerestelek', vagy 'bocs, most mással levelezek, és még egy emberre már nem lenne időm', az korrekt hozzáállás lenne.

Ha viszont válaszra se méltat, az pont ugyanolyan alpári parasztság, mintha én "jó a s.gged, megd.gnálak" szöveggel írnék rád.

És érdekes módon, mintha azt a csajok se vennék jó néven...

Tudod, az alapvető udvariasság nem csak a férfi -> nő irányba létezik, hanem visszafelé is alapnak kéne lennie.

Aki erre nem képes "nőként", az semmivel sem jobb, mint a tajparaszt pasi, aki "d.gnálakkal" nyit.

És az irdatlan gáz és szomorú dolog, hogy nincsenek is kevesebben.

2016. máj. 22. 18:09
 27/43 anonim ***** válasza:
45%

"Hát köszönöm szépen, ezek után én bizony leszoktam a válaszadásról. Aki sérelmezi, hogy a nők nem válaszolnak a társkeresőn, az köszönje a férfitársainak..."

Szóval mivel volt néhány rossz tapasztalatod, ezért innentől minden férfihoz úgy állsz hozzá, hogy az is biztos ilyen p.cs. És szerinted ez teljesen normális.

Viszont ha én férfiként az eddigi csalódásaim alapján ezentúl úgy állnék hozzá a nőkhöz, hogy "minden nő k..a", akkor bezzeg rögtön én lennék a hülye általánosító, mert miért ítélkezem néhány eset alapján...

2016. máj. 22. 18:15
 28/43 anonim ***** válasza:
79%

# 26: tökéletesen igazat adnék, ha a társkeresők úgy működnének, ahogy működniük kellene.

De gondolj bele a következőkbe, kérlek:

-sok társkeresőn van napi limit, hogy hány levelet lehet küldeni (ebben nem fér bele a "bocs, nem vagy az esetem" levelek megválaszolása

-egy nő néha tényleg rengeteg levelet kap. Egyszer, miután regisztráltam egy társkeresőre, egyetlen óra alatt 150-200 levelem érkezett. Ha mind elolvasom, és tényleg csak copy-paste módban nyomom az elutasítást, és CSAK fél percet szánok mindegyikre, akkor is másfél órába telt volna az egy óra alatt érkezett levélmennyiség megválaszolása. Azt értsétek meg, hogy néha egyszerűen fizikai képtelenség minden levélre válaszolni!

(Más a helyzet, amikor valaki már régebb óta van fenn.)

És még valami... amikor szidtok minket, nőket, hogy nem válaszolunk, legyetek azzal tisztában, hogy egyáltalán nem is biztos, hogy valódi nőnek írtatok! A társkeresőkön RENGETEG női kamureg van, amik mögött valójában férfi áll, vagy éppen a barátnő nyomozgat ilyen módon a pasija után. 10-ből 2 tuti kamureg, és az ilyenek "nemválaszolása" is bele szokott számítani a nők megítélésébe.

2016. máj. 22. 18:19
 29/43 anonim ***** válasza:
58%
# 27: Sajnos nem néhány, hanem 10-ból 9 ilyen volt. Ha csak néhány rossz tapasztalatom lett volna, semmi bajom nem lenne. Tény, hogy a szélsőséges esetek ritkák, de a "csak velem tegyél kivételt", vagy "azért egy esélyt adhatnál" az teljesen általános és mindennapos.
2016. máj. 22. 18:21
 30/43 anonim ***** válasza:
83%
Több (netes) férfi ismerősöm számolt be róla, hogy próbaképpen regisztráltak nőként társkeresőre, mert nem értették, hogy miért panaszkodnak a nők, és utána még ők szabadkoztak, hogy mit kell egy nőnek kiállni valóban nap mint nap, és őszintén bevallották, hogy ők ezt nem bírnák elviselni.
2016. máj. 22. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!