Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a nőknek szűz pasi kell?
Most Márciusban leszek 28 és szűz vagyok. Csajok jöttek-mentek. Még keresem az igazit.Ennyit rólam :D
Ami téged illet,az a lány vagy nő nem tudom a korát,de szerintem fél hogy ő is csak 1 lesz a többi közül. Éreztesd vele és nyugtasd meg hogy ő számodra az első és legfontosabb.
Azt gondolom, hogy vannak még olyan nők, akik vallási elvek vagy éppen a neveltetésük miatt a leendő férjüknek tartogatják magukat, ezért fordítva is ezt várják el.
Nincs ezzel gond, de nem azt jelenti, hogy minden nő erre vágyik, én speciel nem bánom, ha tapasztalt egy férfi.
"mert szerintem 30 évesen már azért minden fiú átesik ezen"
29 vagyok, és 30 éves koromig (sőt utána sem) tuti nem fogom elveszteni a szüzességem. Sajnos alacsonynak és ocsmánynak születtem, szóval még arra sincs esélyem, hogy legalább egyszer az életben randizhassak egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!