Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzi sértőnek sok pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi sértőnek sok pasi, hogy a nőknek jogában áll dönteni az ismerkedésről, és nem veheti őket bárki használatba, aki meglátta?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy sok pasinak ez egyre komolyabb probléma.

Mondjuk társkeresőn ráír a csajra, és ha nem válaszol, kiakad. Miért is? Nem egy webshop, ahol a neki tetsző terméket kiválasztja, és házhoz szállítják. A csaj is dönt, és ha úgy dönt, hogy nem jössz be, akkor így jártál.

Élőben is ez van. Odamegy egy nőhöz, megszólítja, (és bármilyen béna is), aztán megsértődik, ha elutasítják. Mi a gond?!

Tegyük fel, a nők is ismerkednek. Odamegy hozzád egy 140 kilós tonnadonna, vagy egy 55 éves vény csatakanca, és rád mutat, hogy "TE. Most. Szex!" Neked meg muszáj vele menni, nem mondhatsz nemet.

Ugye, milyen sza.r lenne?!

Nos, bármilyen hihetetlen, ez így működik fordítva is. A pasi odamegy, a nő meg eldönti, hogy beszáll a játékba, vagy ezt a felkérést elutasítja. Nem kötelező neki bárkivel elmenni, aki kinézte magának.

Főleg akkor okozna ez bonyodalmakat, ha a foglalt/házas nők is szabadon elvehetők és használhatók lennének, egy-két pasi igencsak kiakadna. :P

Nem azt mondom, hogy széles mosollyal, őszinte örömmel vedd, ha elutasít, de illik tudomásul venni a másik ember döntését. Ezen megsértődni, utána agresszíven, bunkón viselkedni... hát nem is értem, miért nincs nőtök... :P

#vonjuk meg az asszonyállatok szavazati jogát #önkiszolgáló élvterem
2016. máj. 22. 15:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

7 vagyok, és eszembe jutott, hogy a slusszpoén az volt, amikor egy férfit elutasítottam udvariasan (lévén 15 évvel idősebb nálam és 300 km-re lakik tőlem), majd sorra küldte a számonkérő leveleket, hogy ő látja a statisztikámból, hogy közben másokkal levelezem és hogy képzelem ezt, miért nem neki írok inkább.

Bennem az a kép alakult ki, hogy a férfiak jelentős része egyszerűen nem tudja értelmezni a "nem" szót, ezért inkább nem használom, mert totál feleslegesnek bizonyult.

Őszintén bevallom, hogy a végén már előbb nyúltam a tiltás funkcióhoz, mint a válaszhoz. A 100. rossz tapasztalat után.

2016. máj. 22. 16:08
 12/43 A kérdező kommentje:

6-oskának, csak itt, csak most, nem privátban.

Tudod, a kérdezőt épp hívta a férje telefonon, aztán csinált a két csintalan kölkének uzsonnát, mert nem ül éjjel-nappal a gép előtt, és nézi a válaszokat, csak időnként rápillant.

Akár ez IS lehet az oka annak, ha valaki nem ír azonnal, másodperceken belül.

És azért nem válaszol az ember lánya, mert ilyenkor jön a "de hát miért nem írsz", "legalább adj egy esélyt" kezdetű parttalan győzködés.

Roppant idegesítő, hogy egyesek már a facebook-ot is keverik a társkeresővel, és ráírnak arra, aki tetszik nekik. De arra pl. nem veszi a fáradtságot, hogy megnézze, hogy egyébként házas vagy, két gyerekkel, tehát NEM szingli.

És mikor írod, hogy bocs, hízelgő az elismerés, DE férjnél vagyok: akkor jön az "engem nem zavar :) vagy " észre se vettem" kezdetű parttalan győzködés, hogy OK, de nem is akar komolyat, de mondjuk azért még hagyhatnám hogy belémverje, mert neki tök jó lenne.

Nem egy, nem kettő jelentkező ugrik.

Az utóbbi időben már olyan a profilképem, ahol a férjem is rajta van, esetleg a gyerekek is, de ez sem elég egyértelmű.

Barátnőimmel néha sírva röhögünk, mikor társkeresőn próbálnak ismerkedni, aztán hív, hogy erre most mit írjon, vagy épp nálam van, és akkor ír rá.

Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, ha valaki nemet mond.

2016. máj. 22. 16:12
 13/43 anonim ***** válasza:
4%
Lányok,azt áruljátok el, hogy egy kulturált közeledésre miért kell közönnyel meg bunkósággal reagálnotok?!...
2016. máj. 22. 16:12
 14/43 anonim ***** válasza:
88%

12-es, tán nem azért írod ezt, mert magadból indulsz ki, mondván hogy a nők hülyék?

Senki nem írt ilyet, hogy a férfiak mind hülyék. Saját magad démonjait vetíted ki...

2016. máj. 22. 16:14
 15/43 A kérdező kommentje:

Nem jössz be a csajnak.

Akár úgy adja a tudtodra, hogy kifogásokat gyárt, akár őszintén megmondja, akár nem válaszol.

DE akkor se jössz be neki. Ennyi.

Most minek kell futni a felesleges köröket, hogy de mondja el, mi a baj, meg írjon, meg válaszoljon, meg ilyen fa.szságok.

Egyébként én extra köcsög vagyok, élőben is képes vagyok válasz nélkül faképnél hagyni, ha nem esik le neki, hogy épp csak a buszra várok, nem ismerkedni ugrottam le. :)

Ráadásul lelkiismeret furdalás nélkül, mert abszolút lesz.arom, hogy mit gondol rólam egy vadidegen, akit még sose láttam, és többé nem is fogok.

Nem látom indokoltnak, hogy nekiálljak jópofizni.

És mielőtt bárki megsértődne, elmentem palacsintát sütni, a konyhában megtaláltok. :)

2016. máj. 22. 16:15
 16/43 anonim ***** válasza:
2%

#15:

Már a 100. ilyen kérdés, hogy "jajj a férfiak miért ilyenek?" Szemét módon nem írtok vissza a levelekre és még ti vagytok megsértődve, hogy utána elhordanak titeket. Mikor az alapvető illemet nem ismeritek!

2016. máj. 22. 16:16
 17/43 anonim ***** válasza:
8%

És amikor az igazság kiderül:

Megannyi házas, foglalt nőt használnak más férfiak a partnerük mellett...:D

2016. máj. 22. 16:16
 18/43 anonim ***** válasza:
10%

Az egyetlen igazi gond ezzel annyi,hogy egy olyan dolog alapján ítélkeznek a nők,ami nem befolyásolható semmilyen szinten... tehát hogy helyesnek születtél-e vagy sem...

És ha nem akkor 0 esélyed van bármelyik nőnél is próbálkozol.

Ha helyesnek születtél,akkor meg bármelyik nő a tiéd lehet,és válogathatsz kedvedre,mert 500 másik is fut utánad majd...

Szóval az egész életedet az határozza meg,a nőkkel való kapcsolatod is(már ha van),hogy milyennek születsz...

Ebbe még beleszólása sincs egy férfinak sem,nos EZ az igazi gond...

Nem az számít a nőknek,amin még változtatni is lehet mondjuk,a belső például...

Mert az baromira nem számít.

Ha jóképű valaki,akkor még azt is elnézik a nők neki,ha a világ legbunkóbb,tahóbb embere,megveri,megalázza a nőket. Ezt is simán elnézik neki,és még futnak is utána a nők...

24/F

2016. máj. 22. 16:32
 19/43 anonim ***** válasza:
22%

Ez a kérdés nagyjából olyan mint mikor a milliárdos iparmágná ráröffen a csórókra, hogy "mit hőzöngtök a magas adók miatt?"

Nőként, választási szabadság előnyével egyszerű okosnak lenni.

2016. máj. 22. 16:35
 20/43 A kérdező kommentje:

24 éves vagy, nem pedig 4.

Viselkedj is úgy!

Képzeld, nők közt is van, aki nem született szépnek, mondjuk alacsony, pattanásos, elálló füle van, kapafoga, nagy orra, szeplős, kövér, és még sorolhatnám...

Csak nektek nincs striátok, nincs narancsbőrötök, ami ugye megint csak nem választható, nem fog lógni a melletek, nem hagy nyomot a szülés (igen, akár 24 évesen is), és még sorolhatnám, hogy a külsőt tekintve egy pasinak mennyivel egyszerűbb a helyzete.

Másrészt pedig KIVÉTEL NÉLKÜL minden pasiról kiderült eddig, akivel beszélgettem, hogy nem a külseje a gond, hanem az, hogy egy oltári büdös bunkó, és nézhetne ki bármilyen jól, egy nőnek se kéne kapcsolatra. (Ettől persze, egy-két agyhalott plázacica még hagyná magát...egyszer!)

Azt meg kikérem magamnak, mint nő, hogy megint azt kelljen olvasni, hogy ha van pasim, akkor BIZTOSAN egy bunkó gyökér, üt-ver, megaláz, kihasznál, mert nekem ez KELL, elvégre pi.nával vert meg az élet.

Hát kérlek, legyél bunkó, üsd a nőket, csald fűvel-fával, köpd le ismerkedéskor, rúgd ki alóla a széket, vizeld le, és biztos odáig lesz érted és vissza, elvégre ez kell a nőknek!

Azt meg se kérdem, hogy TE milyen lényeket tekintesz "nőnek", ha szerinted MIND erre vágyik. Mondjuk nem a putrosori sarkcsillagok közt kéne válogatni, akiknek az a férfi, aki megjárta a kótert, és gondolkodás nélkül lebicskáz, és lehet, hogy mást is tapasztalnál. :P

2016. máj. 22. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!