Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek a nőknek bejönne ez a pasi, vagy egy ilyen pasi?
Figyelt kérdés
Ismert embert linkelek, de akkor bejönne-e, ha NEM ismert ember lenne.
FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁROM.
2016. máj. 14. 19:38
1/19 anonim válasza:
Bocs, nem férfi vagyok, nem is értem, miért fontos inkább a férfi vélemény..azt se tudom ki ez, de elég ocsmány.
3/19 anonim válasza:
Ő a Fun nevű banda énekese...jó a hangja :) de nem néz ki jól (bocs én is lány vagyok xd )
4/19 Titusztitusz válasza:
Szerintem az ki van zárva hogy a hölgyeknek bejöjjön csak szimplán külsőre ez a majomképü figura...(Bár azért vannak mazochista nők is a világon, meg félig vakok is, avagy egészen, de most nem az ilyenekröl akartam nyilatkozni...)
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2 férfiválaszt. A női válaszolókat nem értem (mármint, hogy miért válaszoltak).
2016. máj. 14. 20:07
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
Bejönne, mert népszerű dalszerző énekes, ennyi bőven elég is róla. :) Amúgy meg ha a győri Audiban takarítana éjszakánként a kis Tennant T7-esével, kötve hinném, hogy bejönne a csajoknak. :)
8/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, direkt leírtam, hogy ha NEM lenne ismert. Köszönöm annak a 2 és fél embernek, aki válaszolt.
2016. máj. 14. 20:21
9/19 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek tetszenek az ilyen típusok, szóval igen. Bár nem lenne a legsikeresebb, ha csak a kinézetet nézzük.
24/F
10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. :)
2016. máj. 14. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!