Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen férfiaknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiaknak tényleg soha nem lesz párja?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és én azt látom a környezetemben, hogy aki nem néz ki valami jól, nincs normális munkája, alig van pénze, autója sincs, és még csak izgalmas személyisége sem, azok legtöbbje még 30 évesen is egyedül van.

De szerintem ezen nem háborognia kellene a férfiaknak, hanem logikusan belegondolni.

Ha keres egy pasi kb. 80-90 ezret, az mire elég? Semmire. Talán egy ócskább albérletre futja belőle, kb. éheznie kell, sosem tud venni magának semmit, nem tud eljárni sehová, ha valaki elromlik, miből vesz újat, stb. Na most így hogy lehet családot meg közös életet tervezni valakivel? A nők alapjáraton kevesebbet keresnek egyébként is. Nyilván nem lehet mindenki főnök, de azért ne mondja már nekem senki, hogy aki elvégez egy normális egyetemet, esetleg még mesterképzést is, és szorgalmas, kitartó, az nem talál semmi munkát, csak mondjuk eladóként...

Sokan nem értik meg, hogy a nők nem luxust várnak el, hanem egy normális életszínvonalat, ami mellett nem kell nap min nap a megélhetésért aggódni.

2016. máj. 13. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
A nők kevesebbet keresnek? Nem hinném, ugyanolyan végzettséggel, ugyan azon a munkahelyen ugyan annyit keresnek, mint a férfiak. Ha csak betanított munkáról, gyári munkáról van szó, akkor is keres annyit egy nő, mint egy férfi. A másik, mondjuk keres a férfi 80-90-et, tegyük fel keres a nő is ennyit, az már 160-180 ezer, abból lehet kezdeni valamit :) Ennyi, megvan oldva a nagy probléma. Amúgy is remélem,hogy hamarosan összeömlik ez a f.s kapitalista sz.r pénzvilág!
2016. máj. 14. 11:16
 52/62 anonim ***** válasza:

Wow, 160-180-ból szerinted mit lehet kezdeni, ha nincs saját lakásod????

Albérlet/lakáshitel rezsivel min. 100e, marad 60-80e, na abból aztán lehet előre jutni!

Szerintem egy ember legyen már annyira igényes önmagával szemben, hogy nem dolgozik éhbérért!

Nyilván vannak rosszabb időszakok, átmenetileg jobb a semminél, na de nem hiszem el, hogy valaki élete végéig nem képes annál többre, amit 18-20 évesen elkezdett...

2016. máj. 14. 12:26
 53/62 anonim ***** válasza:
És szerinted egy ilyen ember hogy fog hirtelen feltünni az átlagból, előlépni ?még nőként könyebb, éves tapasztalatok meg kapcsolatok kellenek. ha gyárba dolgozik nincs ideje se energiája, ha meg otthagyja, akkor nem lesz pénze fenttartania magát
2016. máj. 14. 12:49
 54/62 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy mindenki másnak: munka mellett képzi magát.

De ez miért lenne nőként könnyebb????????

2016. máj. 14. 12:52
 55/62 anonim ***** válasza:
Ja, hát saját lakásom van, az igaz,hogy törleszteni kell a hitelt, de mégsem egy albérletre dobom ki a pénzt, keresetem, olyan 120-150 között mozog, plusz kafetéria. Ebből kb. 40 k a lakáshitel, rezsi az meg változó. Ha nem szórom el hülyeségekre a maradék pénzem,akkor simám kijövök belőle,meg ha nincs váratlan kiadás. Most egy nő is keresne ennyit, akkor abból nehogy már ne lehessen mit kezdeni.
2016. máj. 14. 12:55
 56/62 anonim ***** válasza:
Rezsi nálam, villany általában nincs 2000 ft egy hónapban, a gáz számla se igen éri el a 3000-et, sokszor a 2000-et sem. Kábel tv, internet, telefon (digi) az is olyan 4500-4600 Ft, attól függ mennyit telefonálok a vezetékesen, és kit hívok. van még a víz, átalány díj, valami 700 Ft, közös költség 4700 Ft. Okosan kell élni, nem pazarolni szegény Föld drága energiáit :)
2016. máj. 14. 13:01
 57/62 anonim ***** válasza:
Tudtam volna spórolni is, mert mindig marad hóvégére valamennyi,amit félre tudtam volna tenni,de én hülye elköltöttem marhaságokra. Na de innentől spórolás jön.
2016. máj. 14. 13:03
 58/62 anonim ***** válasza:

Egy ilyen nőnek se lesz pasija... nem csoda hogy ennyi szabadidőd van.

Valóban vannak könnyebb szakok is az egyetemen, csak tudod a legtöbb férfi nem olyan h.lye hogy elmenjen ,,bölcsésznek'' és 4-5 év után a mekiben kössön ki hanem inkább elmegy dolgozni.

2016. máj. 14. 13:34
 59/62 A kérdező kommentje:
Utolsó, van barátom, és nem bölcsész szakra gondoltam.
2016. máj. 14. 14:54
 60/62 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor mi a ...nak nyavalyogsz?

Eltart és kész, kinyalja fényesre a valagadat, te meg lógasd a lábad, hogy "értékes" tagja legyél a társadalomnak, mint sokan mások.

Hányingerem van a magadfajtától!

Én nem támaszkodom a pasimra, hogy jajj de jó lesz, majd nyújt nekem olyan életszínvonalat mint amilyet szeretnék, hanem a saját utamon járok és nem a kitaposott másén!

2016. máj. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!