Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiaknak tényleg soha nem lesz párja?
Nő vagyok, és én azt látom a környezetemben, hogy aki nem néz ki valami jól, nincs normális munkája, alig van pénze, autója sincs, és még csak izgalmas személyisége sem, azok legtöbbje még 30 évesen is egyedül van.
De szerintem ezen nem háborognia kellene a férfiaknak, hanem logikusan belegondolni.
Ha keres egy pasi kb. 80-90 ezret, az mire elég? Semmire. Talán egy ócskább albérletre futja belőle, kb. éheznie kell, sosem tud venni magának semmit, nem tud eljárni sehová, ha valaki elromlik, miből vesz újat, stb. Na most így hogy lehet családot meg közös életet tervezni valakivel? A nők alapjáraton kevesebbet keresnek egyébként is. Nyilván nem lehet mindenki főnök, de azért ne mondja már nekem senki, hogy aki elvégez egy normális egyetemet, esetleg még mesterképzést is, és szorgalmas, kitartó, az nem talál semmi munkát, csak mondjuk eladóként...
Sokan nem értik meg, hogy a nők nem luxust várnak el, hanem egy normális életszínvonalat, ami mellett nem kell nap min nap a megélhetésért aggódni.
Wow, 160-180-ból szerinted mit lehet kezdeni, ha nincs saját lakásod????
Albérlet/lakáshitel rezsivel min. 100e, marad 60-80e, na abból aztán lehet előre jutni!
Szerintem egy ember legyen már annyira igényes önmagával szemben, hogy nem dolgozik éhbérért!
Nyilván vannak rosszabb időszakok, átmenetileg jobb a semminél, na de nem hiszem el, hogy valaki élete végéig nem képes annál többre, amit 18-20 évesen elkezdett...
Úgy, ahogy mindenki másnak: munka mellett képzi magát.
De ez miért lenne nőként könnyebb????????
Egy ilyen nőnek se lesz pasija... nem csoda hogy ennyi szabadidőd van.
Valóban vannak könnyebb szakok is az egyetemen, csak tudod a legtöbb férfi nem olyan h.lye hogy elmenjen ,,bölcsésznek'' és 4-5 év után a mekiben kössön ki hanem inkább elmegy dolgozni.
Kérdező, akkor mi a ...nak nyavalyogsz?
Eltart és kész, kinyalja fényesre a valagadat, te meg lógasd a lábad, hogy "értékes" tagja legyél a társadalomnak, mint sokan mások.
Hányingerem van a magadfajtától!
Én nem támaszkodom a pasimra, hogy jajj de jó lesz, majd nyújt nekem olyan életszínvonalat mint amilyet szeretnék, hanem a saját utamon járok és nem a kitaposott másén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!