Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnök ennyire kedvesnek?
Úgy utálom már ezt. Néha jó dolog, mert szimpatikus vagyok másoknak, utálni sem szokott senki, ugyanakkor folyton leszólítanak mindenféle emberek az utcán, vonaton, buszon, és most nem pasikra gondolok, hanem pl. hogy olyan jólelkűnek látszol, nem segítenél-e nekem bliccelni, vagy pont ilyen kedves arcokat keresünk egy reklámba, vagy valaki csak úgy elkezd beszélni hozzám. Ismerősi körből is vannak olyanok, akik mindig csak akkor beszélgetnek velem, ha kell nekik valami, és remélik, hogy majd én segítek. Szoktam is, nincs ezzel baj, de akivel alapból soha nem beszélünk, attól ez elég gáz azért...
Párkeresés szempontjából pedig ez különösen rossz. Mert aki aranyos, azt egyben gyengének és irányíthatónak is gondolják, és emiatt folyton csak ilyen erőszakos barmokkal akadok össze, mert az ilyeneket vonzom...
Hogyan lehet változtatni a kisugárzáson?
20L
Te is látod... Igazából nem kedvesnek tűnsz, hanem megvezethetőnek, de úgy mégse lehet kezdeni mondatot :)
Hordj szegecselt cuccokat, az emberek fele nem mer majd hozzád szólni ;)
24/F
Durva emo-goth smink, irtózatosnagy, fekete karmok.
HAJRÁÁÁÁ!!!
Vagy nézz csúnyán, mint aki ölni készül, csak odahaza nem talált gyorskötegelőt, s evégett leszalad az OBI-ba.
26/F
Kerüld el a tekintetüket,velem is volt olyan,hogy ha kicsit hosszasn néztem egy nénikét,mert láttam,hogy segítségre szorul,akkor le is szólított.
Én nem ajánlom azt,hogy változtass a kinézeteden,az nem te lennél,ne viselj olyan holmit,amiben kényelmetlenül érzed magad.
Szerintem ezen nem tudsz annyira változtatni,én még mindig azt gondolom,hogy jobb ilyennek lenni,mint akire rossz szemmel néznek az emberek.
Ha pedig a srácok kapcsolatban azt is hiszik,hogy gyenge és irányítható vagy,akkor tévedni fognak,attól még nem muszáj ilyennek is lenned.
Az sem használ ha az embereknek nem nézel a szemébe. Engem az öreg beszélgetni vágyó nénik találnak meg mindig. És úgyis megszólítanak hogy fülhallgató van a fülemben és feltűnően nyomkodom a telefonom :D
Jó tudni hogy vannak még sorstársak. Engem mondjuk az ilyen esetek elszórakoztatnak.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!