Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiasnak tűnök?

Figyelt kérdés
Szerény nőnek tartanak, ami igaz is mert nem költök magamra csak amit muszáj. Turiból öltözöm mert nekem az megfelel, sminkelni nem szeretek, párommal felváltva fizetjük a kiruccanásokat. Nem vágyom nagy dolgokra csaj egy szolid életre. Na de, a telefonom legyen jó :D. Itt jön a kérdés oka. Hogy választhatnék telefont olcsóbbért de nekem pont az kell, amelyik (nem, nem ájfón). Volt aki szólt érte, hogy de bezzeg nekem nem jó az olcsóbb? Hát ez van, ritkán veszek dolgokat de ha veszek azt körültekintően. A teló persze az én zsebemből fizetődne. Csak ez miatt anyagisnak tartanak? Káros szenvedélyem az amúgy is nincs.
2016. márc. 4. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem. kicsit én is hasonló vagyok amúgy. semmi luxusigényem nincs, de telefonok terén válogatós vagyok :D
2016. márc. 4. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Anyagias az akinek csak a sok pénz és drága holmik számítanak valamint, hogy ezeket főleg a párja adja meg neki.

Ha te jó telefont akarsz akkor spórolj rá és vedd meg, ez egyedül rád tartozik.

2016. márc. 4. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez miért lenne anyagiasság? Nem anyagiasság.
2016. márc. 4. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem, anyagiasnak nem, csak végtelen éretlennek.

Ha az öltözködésedben, életmódodban tudsz tudatosan dönteni valami mellett, akkor itt miért nem??

2016. márc. 4. 15:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem......

Egy tartós fogyasztási cikknél, amit több évre vesz az ember, keresi a legjobb minőséget és a megbízhatóságot. Ebben én sem szeretek kompromisszumot kötni. Csakolyan dolgot veszek ami prémium termék és tetszik a szememnek, a fülemnek,és tudom is használni. Ha valami elnyeri a tetszésemet és nem horrorisztikusan drága akkor megveszem. Soha nem érdekelt, hogy más mit használ, a véleményét meghallgatom, de saját magam döntök. Ez nem anyagiasság, hanem egyfajta igényesség. Mondjuk az furcsa, ha más dolgokban nem a minőséget keresed...

38F

2016. márc. 4. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:

"Mondjuk az furcsa, ha más dolgokban nem a minőséget keresed... "

És ezt miből szűrted le???

A használt ruha gyakran jobb minőségű, mint némelyik vacak rongy, amit a sokszorosáért adnak. Egyes boltokban gyári címkés designer ruhát lehet találni pár ezerért, míg a dupláját elkérik egy Kínában összefércelt újért.

2016. márc. 4. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem az ár-érték arány a fontos, ha valamiből megéri a drágábbat venni, mert megtérül, vagy sokkal jobb a minősége, tovább tudom használni, akkor nem spórolok rajta, és megveszem a drágábbat, illetve gyűjtök rá. Tartós műszaki cikkeknél főleg (most nálam ez pont aktuális, de nem telefonnál, hanem háztartási gépeknél, ezeket nem 1-2 évre akarom venni, telefonnal pont tudtam spórolni egyébként).
2016. márc. 4. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Szóval ha neked ez fontos, és ki tudod rá kalkulálni a keretet, nem vagy anyagias. Majd x év múlva meg ha esetleg te tovább tudod használni a telefonodat, mint a többiek az övéket, mondhatod, hogy megérte. :-)
2016. márc. 4. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:

>A teló persze az én zsebemből fizetődne.

Akkor hol a probléma? Ha van rá pénzed, nem veszélyezteted vele a pénzügyi terveiteket és megélhetéseteket, akkor szíved joga, hogy mit veszel. Nem hiszem, hogy anyagias vagy.

>de bezzeg nekem nem jó az olcsóbb?

Nem, b*zmeg, nem jó, mert erre gyűjtöttem össze a pénzem és ezt szeretném. Ennyi.

2016. márc. 4. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
olyat veszel magadnak amilyet akarsz. ettől még nem vagy anyagias.
2016. márc. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!