Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az az idő kb, ami után ha lefekszünk a barátommal, már tűnök egy könnyen kapható csajnak, de nem is váratom túl sokáig?
Egy hete jöttünk össze, csók, kézfogás simi megy, én még várni akarok a szexszel, korainak tartom, de sokáig húzni sem szeretném az agyát (meg persze a sajátomat se mert nagyon kívánom :D )
Nem vagyunk már tinik, 22 évesek..kb mennyi idő után normális?
Mások hogy haladnak a "ranglétrán" ilyen téren? :D
Nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren az az igazság, ezért érdekelne másoknál hogy volt.
Én sose értettem, hogy mire jó ez a "ne tűnjek könnyen kaphatónak" dolog. Ha kívánom a férfit, akkor őt is, magamat is átverem azzal, ha halogatom. Ha úgy alakult, volt már, hogy első randin volt szex, és több évig tartó kapcsolat lett belőle. A mostani párommal a 3. randinkon feküdtünk le és nem tart könnyen kaphatónak amiatt, sőt, örül neki, hogy nem kérettem magam és vállalom a szexualitásom, nem úgy mint az exei. (Velük például szexuális zavarai is voltak a folytonos megfelelés kényszerek miatt, velem ez teljesen megszűnt.)
Ha egy pasi bárminek is tart, az az ő baja. Én magamról tudom, hogy nem fekszem össze bárkivel, csak azzal, akit tényleg kívánok, akivel el tudok képzelni hosszú távú dolgot. Ha ő ebbe mást lát bele, az őt minősíti és nem engem.
oké, köszi ez is egy vélemény :)
Van sajnos rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban, ezért nem szeretném elkapkodni. Előző pasimmal egy hét után szexeltünk rá nem sokra véget is ért a dolog, nagyon megbántam hogy lefeküdtem vele, mert csak kihasznált.
Nagyon kezdem ezt a srácot megkedvelni, megszeretni nem szeretném elrontani :'(
# 2: És miből gondolod, hogy ha egy hónapig vársz, akkor utána nem hagyott volna el? Eleve hibás gondolkodás, ha az exeddel kapcsolatos tapasztalatokat rávetíted a mostanira. Ő egy másik ember, más személyiség. Remélhetőleg. Ha ugyanolyan, akkor eleve rosszul választasz, olyat, aki csak kihasznál.
Egyébként ez már a randizás során kiderül, mert a páromról tudtam, hogy eszméletlenül kíván, mégis tudatosan olyan randit szervezett, ahol szóba se jöhetett a szex. Ezzel jelezte, hogy szívesen vár. Nekem ez pont elég volt, a következő randin már lefeküdtünk egymással és azóta is együtt vagyunk (fél éve, de egymással tervezzük a jövőnket).
Teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval!
Amúgy ez is érdekes. Mármint észrevettétek, hogy ennek az ellenkezőjéről (szinte?) soha nem hallunk? Mármint ki olvasott vagy hallott már olyat, hogy: "Ha hamar lefekszem a nővel, akkor nem fogja azt hinni, hogy csak arra hajtottam és mindenki mást is meg***nék, aki él és mozog?"
Másik. Szerinted tényleg attól lesz tartós egy kapcsolat, hogy nem az elején volt szex, hanem "kivártak"? Nem. Aki meg tényleg abból szűri le, hogy milyen személyiség vagy, hogy mennyi idő után feküdtél le vele, hát attól jobb is menekülni. Kívánod? Ő is kíván? Akkor élvezzétek ki. Továbbá az se érdekeljen ki mit gondol. Ha nektek jó az ahogyan haladtok és a dolgokat csináljátok, akkor csak is az számít.
Ez a Te erkölcsi normáidtól függ! Semmi mástól. Senki más nem itélhet meg ezért! (de a hülyék úgyis meg fognak)
Van akinek a nap is sok, van akinek a hónap is kevés!
Csak azért gondolom, hogy várni fogok a következő férfival, akivel randizni fogunk, mert kevés az önbizalmam. Ha valakivel működik a kémia, akkor akár már első pár találkozáskor (és még nem is randi, csak mikor találkozunk bármilyen körülmények között) is izzik a levegő köztünk...
De tapasztalatlan vagyok, nem érzem, hogy jó lennék az ágyban, az alakommal is vannak gondjaim (pici mell). Ha nem lennének ilyen gondjaim, simán lefeküdnék a randipartnerrel akár első randin is, ha épp úgy érzem.
Ha azt gondolná, hogy könnyen kapható vagyok bárkinek, bárhol, akkor félreismert, és nincs értelme bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!