Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött ez az új hóbort, hogy nem éri meg kedvesnek lenni a nőkkel?
Nem tudom mostanában, miért kell mindent kifordítani és mindennek az ellentétét állítani. Nincs olyan ember akinek nem esne jól, ha kedvesen finoman bánnak vele, ha bókolnak és saját magát meri adni. Véleményem szerint sokan nem mernek igazán kedvesnek lenni és inkább felvesznek egy maszkot és eljátsszák a macsó menő gyereket, ami lehet ideig óráig működik, de később hosszabb-távon megéri a kedvességbe belefektetni az energiát, mert sikeresebb jobb partnert lehet találni és nagy bátorságra utal. A nők szeretik, ha egy férfi bátor felmeri az érzelmeit vállalni és nem színészkedik, mert az az igazi gyengeség.
Igaz arra is kell vigyázni, hogy valaki ne legyen túlságosan végtelenségig csöpögősen kedves, mert ez szolgalelkűséget sugároz és itt megint nem meri saját magát adni. Csak azt akarom elmondani ezzel, hogy nagyon sokan tévhitbe élnek és nem találják az egyensúlyt ezért fújulnak gyűlölködnek egymásnak, holott saját magukban van a hiba.
Először is, nem új hóbort, már édesapám is emlegette ezt a problémát amikor ő fiatal volt.
Másodszor, ha ennyire tisztába vagy a dolgokkal, és normális értékrended van, akkor mi a probléma? Tudj rá, hogy ez van és olyan emberekkel létesíts kapcsolatot akik hasonlóképpen gondolkoznak/éreznek.
További szép napot!
Jól látod,és jó dolgokat írsz.
Ezt a bunkó macsó dolgot leginkább azok a férfiak erőltetik,hogy nem kell kedvesnek lenni a nőkkel,akiknek kevés a sikerélményük a gyengébbik nemnél,vagy átbaxta őket egy manipulatív ribi,ezért az egész nőtársadalomra kivetítik a frusztráltságukat.
Ez egyreszt tapasztalat, masreszt a nok maguk ertek ezt el, hogy ez a kep alakuljon ki roluk, persze tistelet a kivetelnek.
Volt olyan baratnom akivel kedves, elozekeny voltam, pontos, figyeles voltam de nem ereztem, hogy annyira kellenek neki, hogy szeretne, hogy fontos vagyok neki. Ugy dontottem akkor ez nekem keves hagyom a fenebe, nem feccolok belle mar nagy energiat, amig nem lesz mas, vagy ki nem dob addig folytassuk. Nem foglalkoztam mar annyira vele, nem voltam pontos, randikat mondtam le, barhova mentunk azt neztem mi a jo nekem, nem azt, hogy o hogy erzi majd magat, szoval eleg bunko voltam. Las csodat, teljessen megvaltozott felem iranyulo kommunikacioja, egybol nagyon fontos lettem neki stb.
Dehat az alaptermeszetem nem ilyen, igy szakitottunk.
Abszolút egyetértek, én szeretem ha vki kedves velem és ezt is viszonzom. Sajnos sok nő nem tartja ma "divatosnak" (feminizmus??!!!) és rohannak a bunkó pasik után...hát megérdemlik...
Ebből a szempontból határozottan konzervatív vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!