Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulósnak tűnök ezek után a szemébe?
Van egy fiú akivel 15 napja ismerjük egymást,és már első pillanatban megtetszett.
Kedves volt,meg mosolygós,ami miatt még jobban megtetszett.Aztán pár nappal ezelőtt(pontosabban a 10.napon)én szépen megcsókoltam amikor kettesben voltunk.Azt hittem,hogy neki is tetszik a dolog,mivel visszacsókolt,aztán megfogta a derekam,de persze ő húzódott el hamarabb.
Rögtön mondtam,hogy sajnálom,és ő pedig mondta,hogy nem kellett volna ezt csinálom,én meg már majdnem elsírtam magam(szerintem láthatta),úgyhogy mondta,hogy nem gond és még mosolygott is hozzá,de láttam,hogy olyan "furán"mosolygott,hisz tényleg alig tudok róla valamit,én meg megcsókoltam,pedig még lehet tetszettem volna is neki,de félek,hogy ezzel most mindent elszúrtam.
Most,hogy jött az ünnep nem találkoztunk,de utána biztosan, mivel a társaságunk eléggé összeszokott,de én nem merek vele találkozni,nagyon szégyellem magam.
Egyébként nem mertem elmondani a barátnőimnek(pedig mindent megbeszélünk),mivel annyira kínos ez nekem úgyhogy azért írtam ide.
Én 18 éves vagyok,ő pedig 23.
Egyáltalán nem kínos.
Talkozz vele,légy természetes mint máskor. Majd alakul minden.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!